Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya fena durumdayım. bu bi questte bi ghostlu yaratık vardı onu kesince bole Ra Ba falan rune gibi şeyler çıkıyor onları toplamamız gerekiyo 8 tane falan rune var ben 2 tanesini bulamadım bi türlü. bulanlardan istiyorum trade yapıyoruz ama tane tane koyamıyor bi türlü. 4 tane Ra var mesela adam tutuyo direk 4'ünüde koyuyo o 4 taneden 1 tanesini veremiyo. bunun bi yöntemi varmıdır??[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 of valla çok sağol gerçi nedense ilk denememde bölmedi itemleri ama sonra yaptı hakkaten çok sağol :)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 shift rullaz[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar