Meme Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ileri geri sağ sol kontrollerini wasd tuşlarına atayamıyormuyuz? daha yeni başladım oyuna grafikler çok iyi ama kontroller berbat. devamlı kenara köşeye takılıyo adam dar yollarda adam yürüyemiyo... siz nasıl oynuyorsunuz bu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 valla atayamıyorsun sanırım ama illahi klavye ile oynayacaksan yön tuşları ile iş çözülür :) Birde vallahi ben hiç sorun yaşamıyorum kontrollerde ve ağaçlar dışında da hiç bir yere takılmadım şimdiye kadar :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meme Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yön tuşlarıyla oynayınca 12345 tuşlarına ve G tuşuna basamıyorum çünkü bi eliminde mouse da olması gerekiyo yaratıkları targetlamak için. mousela ilerletmeyide sevmiyorum adım adım ilerliyo. bide oyunun garip bi özelliği var ileri tuşuna basınca yada mousela bi yere gitmesini söyleyince adam 1-1,5 saniye bekliyo öyle harekete etmeye başlıyo. lagdanmıdır oyunun kendi özelliğimidir anlamadım. şehrin içinde dar yollar var köprü gibi. oralarda yürümeye çalıştım adam takılıp kaldı ordan çıkartana kadar sinir krizi geçiriyodum valla kontrolleri wow daki gibi yapsalar süper olurmuş. [Bu mesaj Nersi tarafından 07 Aralık 2005 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hakketen oyunun kontrolleri berbat tıkladığımda dediğin gibi 2-3 sn sonra harekete başlıo şehirde ilerlemek zaten eziyet millet açmış tezgahı yazılardan biyer gözükmüo bide yere tıklamaya çalişioz yanlışlıkla adama tıklıoz vs vs patch isteriz düzeltsinler kontrolleri :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meme Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 heh bide onu sorcaktım. player isimleri kapatılamıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 edit : başka yere yazacağımı buraya yazmışım :D Bu arada Options menusunden hem player isimlerini hemde npc isimlerini kapatabilirsin [Bu mesaj DarKRideR tarafından 07 Aralık 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar