Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sahte Gm :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu mal dün gece de bana edit char satmaya kalktı :D
Aramızda kalsın herkese pm atıp sölemem dedi
sdjasldjkjflas :D[signature][hline]Nick : SyNeRGeNX
LvL : 6x
Job : Berserker Hero
Nation : Karus
Np : 5xxxx
Clan : Karizma
Mesaj tarihi:
:lol:[signature][hline]Name: :::JawS:::
Server : Ares
Clan :A_FEW_GOOD_MAN
NPS : 1XX.XXX
LVL : 64
Not : Ölüm Kapını caldıgında ah edıp wah edip inleme bu halinle tanrıyı inciltmiş olacaksın o geldıgınde coktan gitmiş olacaksın
Mesaj tarihi:
buffsiz 1890 hp war[signature][hline]nick:richy :D
clan:Death stare
LvL:6x
Np:11k yeni basladim :S
mal varligim:1 at 1 yat 1 kat 1 coins
Mesaj tarihi:
kanka kiskanma beni yeter ya tmaam verecem sana 10 k gate parasi zuahhaha[signature][hline]nick:richy :D
clan:Death stare
LvL:6x
Np:11k yeni basladim :S
mal varligim:1 at 1 yat 1 kat 1 coins
Mesaj tarihi:
DÜNYADA SALAKLAR OLMASA AKILLILAR YASAYAMAZMIS BU HERİF KENDİNİ COK AKILLI BİZİDE COK SALAK GÖRÜOKİ BÖÖLE BİŞEYE İHTİTAC DUYUYO:D
''EY ALLAH'IM SEN AKLI OLMAYANLARA AKIL FİKİR VER YARABBİM''
ACABA İHTİMAL OLMASADA BİRNİ KANDIRABİLMİŞMİ?[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_
Mesaj tarihi:
girişide çok komik pmden , pm in başında mantık hatası var zaten , varmı sorun diye pm atan kaç tane gm görülmüş , genelde user lar pm atar gm lere vede cevap almazlar yada 10 saat sonra alırlar cevabı, üzgün bi durumki arkadaşım bilmeyerek raptor unu kaptırdı bu kendini bilmez herife[signature][hline]::Informer::
Mesaj tarihi:
Bu BlackWind denen keko ares de ise;

[spo1=asd]Blackwinds in 1 hallederiz lafına kapatılan 1 topicim vardı.

1 seneden fazla zamandır aresde BlackWind nickli 1 karus magem vardı
ve ben gm değilim bu nicki değiştir charla oyuna giremiyorum pm yağıyor dediğim için banlanmıştı.

Birilerini soymaya çalıştığım yada soyduğum için değil (bilen bilir tenezzül etmem 5 parça ucuz paper +8 kumaş parçası 4 parça +7 +6 takım hep olmuştu) sadece charla oynamıyorum bu nick sorununa bir çözüm bul dağdan geldin bağdaki yalan oldu demek için girmiştim oyuna ve pm atmıştım.

Sonuç gereksiz, uyarısız bir ban ve boşa giden 1 yıllık çocukça emek.

zaten blackwind nickli mageyi gözden çıkarmıştım ben.
Neyse nick istediğim gibi değiştirilmedi NameAbuse2 yapıldı (süper 1 nick) ban açıldı aresde Blackwind nicki boşda kaldı tabiki.

E herkes adam değilki oyun it kopuk veled dolu. sen blackwind nickinin banını açarda beni nicksiz bırakırsan itin teki açar 1 char alır nicki benim tenezzül etmediğimi yapar.
[/spo]

Değilse basit bir kopya işi 2 3 veled birbirine söylüyor bunlarda hala tokatlayacak adam arıyor ve eminim buluyorlar.
Mesaj tarihi:
:D süper cevap vermiş ama :D:D:D

bide char ını çok beğendim süper karizma başka arkadaşlarda char larının resimlerini koyabilir ler mi??biliyorum bu siteye takılan insanlar ezik deil onun için lütfen görelim özellikle asasinleri...
Mesaj tarihi:
herşeyin kolpasını yapmak zorundamıyız ya:D
sanki adam seçimlere hazırlanıyor belediye başkanıda sorun varmı yokmu geziyor esnafı:D[signature][hline]x deyim
assasin ve mage 61lvl
np:51k(hep aynı pk yapmıyorum)
clan:neydi lan!
buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum
Mesaj tarihi:
arka planda da buffer çıkmış. benim clandan arkadaşım. :P
ben gördüm öyle ezikler ya. aga üstündekini +8 yapayım mı diyo. gidiyom garibana 100k veriyom. günahtır acı sende:D[signature][hline]ID:B_a_H_a
Server:Ares
LvL:5x
Clan: CHOS€Ns™
  • Yeni Oluştur...