richy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 (bkz: )[signature][hline]nick:richy :D clan:Death stare LvL:6x Np:11k yeni basladim :S mal varligim:1 at 1 yat 1 kat 1 coins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 löl[signature][hline]O Şimdi AsKeR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bu mal dün gece de bana edit char satmaya kalktı :D Aramızda kalsın herkese pm atıp sölemem dedi sdjasldjkjflas :D[signature][hline]Nick : SyNeRGeNX LvL : 6x Job : Berserker Hero Nation : Karus Np : 5xxxx Clan : Karizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 türk işte naparsın lafa gerekmi war...[signature][hline]__/) (o.O ) (> < ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kapanmayan hp/mp bar istiyoruz![signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeLLyy_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 :lol:[signature][hline]Name: :::JawS::: Server : Ares Clan :A_FEW_GOOD_MAN NPS : 1XX.XXX LVL : 64 Not : Ölüm Kapını caldıgında ah edıp wah edip inleme bu halinle tanrıyı inciltmiş olacaksın o geldıgınde coktan gitmiş olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 adamın hp yi nie o kdr merak edionuzki yaw :D[signature][hline]__/) (o.O ) (> < ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
richy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 buffsiz 1890 hp war[signature][hline]nick:richy :D clan:Death stare LvL:6x Np:11k yeni basladim :S mal varligim:1 at 1 yat 1 kat 1 coins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Kanka saklama eziqsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
richy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kanka kiskanma beni yeter ya tmaam verecem sana 10 k gate parasi zuahhaha[signature][hline]nick:richy :D clan:Death stare LvL:6x Np:11k yeni basladim :S mal varligim:1 at 1 yat 1 kat 1 coins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 DÜNYADA SALAKLAR OLMASA AKILLILAR YASAYAMAZMIS BU HERİF KENDİNİ COK AKILLI BİZİDE COK SALAK GÖRÜOKİ BÖÖLE BİŞEYE İHTİTAC DUYUYO:D ''EY ALLAH'IM SEN AKLI OLMAYANLARA AKIL FİKİR VER YARABBİM'' ACABA İHTİMAL OLMASADA BİRNİ KANDIRABİLMİŞMİ?[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: richy, 06 Aralık 2005 23:30 tarihinde demiş ki: kanka kiskanma beni yeter ya tmaam verecem sana 10 k gate parasi zuahhaha Tmm ver kanka i lav yu :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bide Blackvinds var :D +7 itemi veriyon +8 yapıyo öküz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 girişide çok komik pmden , pm in başında mantık hatası var zaten , varmı sorun diye pm atan kaç tane gm görülmüş , genelde user lar pm atar gm lere vede cevap almazlar yada 10 saat sonra alırlar cevabı, üzgün bi durumki arkadaşım bilmeyerek raptor unu kaptırdı bu kendini bilmez herife[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hahah güzel cevap vermiş :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bu BlackWind denen keko ares de ise; [spo1=asd]Blackwinds in 1 hallederiz lafına kapatılan 1 topicim vardı. 1 seneden fazla zamandır aresde BlackWind nickli 1 karus magem vardı ve ben gm değilim bu nicki değiştir charla oyuna giremiyorum pm yağıyor dediğim için banlanmıştı. Birilerini soymaya çalıştığım yada soyduğum için değil (bilen bilir tenezzül etmem 5 parça ucuz paper +8 kumaş parçası 4 parça +7 +6 takım hep olmuştu) sadece charla oynamıyorum bu nick sorununa bir çözüm bul dağdan geldin bağdaki yalan oldu demek için girmiştim oyuna ve pm atmıştım. Sonuç gereksiz, uyarısız bir ban ve boşa giden 1 yıllık çocukça emek. zaten blackwind nickli mageyi gözden çıkarmıştım ben. Neyse nick istediğim gibi değiştirilmedi NameAbuse2 yapıldı (süper 1 nick) ban açıldı aresde Blackwind nicki boşda kaldı tabiki. E herkes adam değilki oyun it kopuk veled dolu. sen blackwind nickinin banını açarda beni nicksiz bırakırsan itin teki açar 1 char alır nicki benim tenezzül etmediğimi yapar. [/spo] Değilse basit bir kopya işi 2 3 veled birbirine söylüyor bunlarda hala tokatlayacak adam arıyor ve eminim buluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 burdaki sahtekarın nicki BLackwind deil , sadece BIackwind daha önce BIackwinds alıp bi sürü kişiyi soymuştu şimdi bu nicki almış[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 haha olsun ben lafımı sokmuşum :) banane gm den kopyasından ahuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: BesT, 06 Aralık 2005 22:40 tarihinde demiş ki: türk işte naparsın lafa gerekmi war... +1 x 2 +192,5 -1 + 24 x 4123123124213 ( 8 i yan yatıramadm :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YOYO Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 :D süper cevap vermiş ama :D:D:D bide char ını çok beğendim süper karizma başka arkadaşlarda char larının resimlerini koyabilir ler mi??biliyorum bu siteye takılan insanlar ezik deil onun için lütfen görelim özellikle asasinleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 herşeyin kolpasını yapmak zorundamıyız ya:D sanki adam seçimlere hazırlanıyor belediye başkanıda sorun varmı yokmu geziyor esnafı:D[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 arka planda da buffer çıkmış. benim clandan arkadaşım. :P ben gördüm öyle ezikler ya. aga üstündekini +8 yapayım mı diyo. gidiyom garibana 100k veriyom. günahtır acı sende:D[signature][hline]ID:B_a_H_a Server:Ares LvL:5x Clan: CHOS€Ns™ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar