HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bu kadın Kürt mü ?[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ne fark eder? bilmiyorum kürt mü değil mi ama biraz sakat bir soru gibi geldi bana bu.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Kürt olsa nolur olmasa nolur bu 1. 2. si ise topikin içeriğinin gidişatının ne şekilde olmasını bekliyorsun? çok merak ediosan bak ekşiye araştır biraz. böyle topic açılmaz canım kardeşim. edit: şu da var arada eklemek isterim .. arkadaşlar biraz mantıklı olun lütfen. kürdü, abazası, çerkezi, lazı... böyle bir ayrımcılık yok. Ne Mutlu Türküm diyene demiş Mustafa Kemal. Bizi içten parçalamak isteyenlerin tahriklerine kapılmayın lütfen.[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 07 Aralık 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bwahaahahha...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Herşeyin altında birşey aramayın sadece sordum merak ettiğim için...[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: aquila, 07 Aralık 2005 00:26 tarihinde demiş ki: bwahaahahha... sus şükrüüü sus.[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Nedir bu uyruk,mezhep merakı?Çerkezse sesi daha mı iyi çıkacak,ya da kürtse "Bravo be Kürtmüş" mü diyeceksin?Ben de bunu merak ettim :) Saygıdeğer bir halk müziği sanatçısı ayrıca Türkiye çapındaki Laylaylom müzik dükkanlarıyla çoğu müzisyene imkan sunmakta...[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
Djan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Universite mezunu ve 2 yabanci dil bilir, sol egilimlidir dogru ama Turk'tur. Guzel de saz calar.
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Saol Djan ... Solcu olduğunu biliyordum da sadece merak ettim... İstediğim cevap geldi Djan'dan saolun...[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Thealon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Halen ne savunursunuz Kürtleri bilmem.Kaç senedir anamızı ağlattılar 30.000'den fazla insanımız öldü...Evliyasını s... diye bi laf varya aynen öyle...[signature][hline]
Edurus77 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Thealon, 07 Aralık 2005 11:26 tarihinde demiş ki: Halen ne savunursunuz Kürtleri bilmem.Kaç senedir anamızı ağlattılar 30.000'den fazla insanımız öldü...Evliyasını s... diye bi laf varya aynen öyle... Bi daha bu sekilde bi yorum yapmamanı tavsiye ederim.[signature][hline]Impure souls of living dead shall be bansihed into eternal Damnation
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Thealon, 07 Aralık 2005 11:26 tarihinde demiş ki: Halen ne savunursunuz Kürtleri bilmem.Kaç senedir anamızı ağlattılar 30.000'den fazla insanımız öldü...Evliyasını s... diye bi laf varya aynen öyle... Bu başlığı tartışma amaçlı açmadım...Git kendine bir topic aç ve ordayap yorumlarını topiğimi kirletme!!!!![signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Thealon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Önce sen topicin nereye açıldığını iyice öğren ondan sonra topic aç !!![signature][hline]
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Kendisi bir sanatçı olduğu için Müzik bölümüne açtım... Ayrıca Konu Dışından uzaklaştırıldım...[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ben de o uzaklaştırılma mevzusuna çeviriyim konuyu bari hırgür çıkmasın.Nedir abi o olay?Ben de menedildim oraya yazmaktan.halbüse en çok sevdiğim takıldığım bölümdü.Ne şimdi bu nasıl bir uygulama?[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Öne çıkan mesajlar