Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selda Bağcan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kürt olsa nolur olmasa nolur bu 1.

2. si ise topikin içeriğinin gidişatının ne şekilde olmasını bekliyorsun? çok merak ediosan bak ekşiye araştır biraz. böyle topic açılmaz canım kardeşim.

edit: şu da var arada eklemek isterim .. arkadaşlar biraz mantıklı olun lütfen. kürdü, abazası, çerkezi, lazı... böyle bir ayrımcılık yok. Ne Mutlu Türküm diyene demiş Mustafa Kemal. Bizi içten parçalamak isteyenlerin tahriklerine kapılmayın lütfen.[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 07 Aralık 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Nedir bu uyruk,mezhep merakı?Çerkezse sesi daha mı iyi çıkacak,ya da kürtse "Bravo be Kürtmüş" mü diyeceksin?Ben de bunu merak ettim :)
Saygıdeğer bir halk müziği sanatçısı ayrıca Türkiye çapındaki Laylaylom müzik dükkanlarıyla çoğu müzisyene imkan sunmakta...[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
Mesaj tarihi:
Saol Djan ...
Solcu olduğunu biliyordum da sadece merak ettim...

İstediğim cevap geldi Djan'dan saolun...[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Mesaj tarihi:
Halen ne savunursunuz Kürtleri bilmem.Kaç senedir anamızı ağlattılar 30.000'den fazla insanımız öldü...Evliyasını s... diye bi laf varya aynen öyle...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Thealon, 07 Aralık 2005 11:26 tarihinde demiş ki:
Halen ne savunursunuz Kürtleri bilmem.Kaç senedir anamızı ağlattılar 30.000'den fazla insanımız öldü...Evliyasını s... diye bi laf varya aynen öyle...

Bi daha bu sekilde bi yorum yapmamanı tavsiye ederim.[signature][hline]Impure souls of living dead shall be bansihed into eternal Damnation
Mesaj tarihi:
said:
Thealon, 07 Aralık 2005 11:26 tarihinde demiş ki:
Halen ne savunursunuz Kürtleri bilmem.Kaç senedir anamızı ağlattılar 30.000'den fazla insanımız öldü...Evliyasını s... diye bi laf varya aynen öyle...

Bu başlığı tartışma amaçlı açmadım...Git kendine bir topic aç ve ordayap yorumlarını topiğimi kirletme!!!!![signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Mesaj tarihi:
Kendisi bir sanatçı olduğu için Müzik bölümüne açtım...
Ayrıca Konu Dışından uzaklaştırıldım...[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
  • Yeni Oluştur...