CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 arkadaslar wow elime ulastı fakat icinde cd-key yok game manual ın ıcıne fln baktım oralarda da yok yani bakmadıgım yer kalmadı bi tek guest pas key var elımde arkadaslar ne yapmam lazım cok zor rastlanan bı durum sanırım lutfen benı bılgılendırın ıngılızcemde pek ıyı degıldır yardım edersenız coooook mutlu olucam[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punctualazrael Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 oyunu nerden sipariş ettin bilmiyorum ama bazı yerlerde sadece oyun cdleri ve/veya guest pass da satılıyor. eğer dikkatli okumadan sipariş ettiysen (gerçi fiyat farkından anlayabilirdin) yalnızca cdlere para ödemiş olabilirsin.[signature][hline]Angel of Death and Judgement [Bu mesaj punctualazrael tarafından 07 Aralık 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yanilmiyorsam kutunun icinde 3.cd nin arkasinda kutuya yapisik duruyor. cdleri cikarip baktin mi[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sendit.com dan siparis ettım sadece cdleri almadım yada guest pass key i bundan emınım bide cdnın heryerıne baktım yok yok yok :([signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
user Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: jonywayt, 07 Aralık 2005 13:22 tarihinde demiş ki: yanilmiyorsam kutunun icinde 3.cd nin arkasinda kutuya yapisik duruyor. cdleri cikarip baktin mi yanılmıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kutunun ustunde yazıyor cd lerde degıl. 3. cd nın altına kapaga bak yazıyor olması lazım.[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bende kitapçığın üstünde yapışıkdı hatta hayret etmiştim bulunması ingilizce bilmeyen biri için zor çünkü[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yok abi hic bir yerde 3. 1. 2. 4. 5. hepsıne baktım yoktu manual ın ustune baktım ordada yok hıc bıryerde yok manual ın ustunde yapıskan ızıde yok[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 abı oyle olması ıcın cdnın orjınal olmaması lazım.Manual falan değil. Kutuyu aç şimdi, tüm cdleri çıkar kutuya iyice bak. olmazsa sendite mail at cevap atıyor adamlar[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 arkadaslar ; guest pass key ile account acsam ondan sonra bu 10 gunden sonra acc kapanıcakmı? cunku ben cd-key ı bulamadım onun yerıne bu 10 gunluk olaydan acc acsam istedigim kadar oynuyabılırım demı bı sorun cııkmaz?normal auth.. cdkey ler gibi eger boyle ise vaziyet .. auth ile guest pass ın arasındakı fark auth da 1 ay bedava gırıon guest te ole bısı yok? lutfen bılgılendırın yada bole bısıyı kullanan varsa solesın ne gıbı seyler oluyo[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Daha bugun sabah geldi senditten 1 tane.Kitapcigin ustune yapistirilmis durumda cd key.Senditten aldik.5 tane cd var.[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 evet de benım kıtapcıgın ustunde yapısmıs degıl ve evet 5 cd var ya off ya[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Yoksa yapabilcek birsey yok.Direk mail at hemen.Sendit ciddi bir site.Sorununa cozum bulurlar sanirim.[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kutuyu ilk senmi actın yani jelatinlimiydi yoksa kutu acıkmıydı eger acıksa sadece cd almıssın kapalıysa mutlaka biyerlerde beyaz cukuk bisey yapısmıs bekliyodur onu iice arastır yani tum cdlerin altına bak kitapcıgı ve icinden cıkan tum brosur tarzı seylerin ustune bak mutlaka biyerdedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 5 cd ne yaa? benimkinde 4 tane çıkmıştı...[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: CythraulAkhera, 07 Aralık 2005 14:47 tarihinde demiş ki: arkadaslar ; guest pass key ile account acsam ondan sonra bu 10 gunden sonra acc kapanıcakmı? cunku ben cd-key ı bulamadım onun yerıne bu 10 gunluk olaydan acc acsam istedigim kadar oynuyabılırım demı bı sorun cııkmaz?normal auth.. cdkey ler gibi eger boyle ise vaziyet .. auth ile guest pass ın arasındakı fark auth da 1 ay bedava gırıon guest te ole bısı yok? lutfen bılgılendırın yada bole bısıyı kullanan varsa solesın ne gıbı seyler oluyo Bu arada sunuda soyleyim.Guest pass la sadece 10 gun oynarsin.Orjinal key i girmen lazim 10 gun sonra.senin kesinlikle orjinal keye ihtiyacin var.[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 banada 5 cd geldi geçen ay ondan kurmadım ama galiba patchlerde var ondan 5 cd key içinde heryerini iyice kontrolet kutunun üzeride dahil küçük bi stikr o yüzden dikkatli bak yoksa sendite mail at[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 evet mail at ancak senden kredi kartı numarası faturanın numarasını falan isterler hepsini ver tabiki adamlar kontrol etsinler hiç olmadı yeni kutu yollarlar bana öle oldu çünkü bi kutu yolda kayboldu yenisini yolladılar.[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 dostum heryerıne baktım herşeyini arastırdım guest pass key var ve ondada sole yazıyo World Of...Auth.. Key Standard Edition-10 day guest pass-EU ********** bundan baska da ne manualin on tarafında ne dıger brosurlerde ne cdnın altında nede baska yerde var lanet olsun abi bu nedir ya[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yok abi yok hic bir yerınde yok jelatinli falan geldi kutu acılmamıstı hıc bır yerınde en ufak bir beyaz kagıt sticker hede hödö yok x ışınlarına bıle tuttum kutuyu[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ya belki bakmistirsin ama Manulein sayfalarina tek tek bakarmisin?.Sivri akillinin biri yapistirmismi bir yerine kontrol et.Yoksa telas edecek birsey yok .Mail at hemen.İnsallah kisa zamanda sorununu cozersin.[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bizim arkadaşada aynısı olmuştu,adam 2 gün cd-key i aradı,sonra bakmışki kutunun içindeki kitapçıklardan birinin bilmem neresine yapıştırılmış(bide hem sayfalar beyaz dikkatsiz bakınca kesin gözden kaçıo)[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bu 4. arayısım gene yok mail attım sendit e işallah yenı olarak eksıksız bır wow yollarlar yoksa bilemıyecem artık nedenini bilemeden ölücem[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar