Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Yılbaşı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet şöyle 3 hafta sonra tekrar bi buluşuruz dedik ama bunu yılbaşı gecesiyle mi süslesek :) istanbullu patiler olarak bi barda bişiler yapalım desem kimler el kaldırır veya TAKSIMDE sabaha kadar içip gitarları alıp şarkı söyleyerek sokaklarda eğlensek diyorum kimler gelir ??? (eğlence garanti :P)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Mesaj tarihi:
*!el kaldırır*

ben ben ![signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Mesaj tarihi:
:D[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Mesaj tarihi:
olmaz olmaz geçen sene içerek girdim bütün sene içtim olmaz bu sene içmicem hayır olmaz yeter artık yaaa :)
4654564 yere sözüm yok ama bi plan da yapmadım sahsen gelebilirim :) ma önce bi ayarlayın bakalım kaç kişi cıkcak[signature][hline]"Every creature will taste death"
Mesaj tarihi:
ortam sağlanırsa her şekilde ama maslaktaki partiye akarım gibi =[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 04 Aralık 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
16 yere daha söz veririm ben o güne kadar.

böyle olur benim de büyük ihtimalle, daha bir şey düşünmedim gerçi henüz. belli olmaz ya, kesin bir şeyler çıksın ortaya, ona göre bakarız[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
  • Yeni Oluştur...