bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Joey, 07 Aralık 2005 14:35 tarihinde demiş ki: ilk insan oldum zaten bknz : Marla :D diğerinide semsettin_27_TR leri kesmek için açtım :D adam bowl a kadar gelmiş (nasıl gelmişse) bide orc town a doğru koşturuo normal chatten boyna sw pls sw pls :D hayır bide etrafında biri olsa tamam dicem kimsede yok :D ahahahahaa abi yarıldım ya cidde nbunun için bende karus açıom bekle şimdi lvl ı 35 yappıım girecem bende kesecem onu:D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: gozupek, 07 Aralık 2005 14:29 tarihinde demiş ki: Mage Combosu : An Ex Por Kal Vas Flam *zort* In Vas Mani yeni buldummmmm:):):):):):):):) Thalia el fayed Bunu kullanın dicektim ama diyebildimmi bilmiyorum:D [Bu mesaj gozupek tarafından 07 Aralık 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bravo tebrikler helal olsun atılabilcek en sacma mesajı attın:D bi topice bak mage combosu mage misin? ama olmaman lazım +3 we falan var kafan karıştı dumur oldum kaldım:D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Milamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 transfrom al combo gibi geçirirsin zaten hangi skiller dersen bişi diyemem mageden magee değişir ama firemageteysen thornu adam saa vurduğunda basıcan üstüne pot basıp tüm skilleri boşaltıcan :D mage teke tek adamı değil aslında o yüzden böyle şeylerepek ihtiyacı yok önde onlar kapışsın kılıç kalkan geçir arkadan işte hız içinde tek lazım olan transfromdan iskelete dönüşmüş olman[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bravo tebrikler helal olsun atılabilcek en sacma mesajı attın:D bi topice bak mage combosu mage misin? ama olmaman lazım +3 we falan var kafan karıştı dumur oldum kaldım:D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 transfrom al combo gibi geçirirsin zaten hangi skiller dersen bişi diyemem mageden magee değişir ama firemageteysen thornu adam saa vurduğunda basıcan üstüne pot basıp tüm skilleri boşaltıcan :D mage teke tek adamı değil aslında o yüzden böyle şeylerepek ihtiyacı yok önde onlar kapışsın kılıç kalkan geçir arkadan işte hız içinde tek lazım olan transfromdan iskelete dönüşmüş olman[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar