gozupek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Arkadaşlar böyle birşey var mı????Yani mage combosu dieee.Yoksa bizlerin kendimizi daha ii hissetmek için uydurduğumuz bir efsane miiii:)Varsa nasıl yapılır???Yoksa canınız sağolsun.:D Sevgiler Thalia El fayed
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 mage combosu=nova hp pot pillar hp pot thorn hp pot /town :D[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 62 oldu ama yapıcak bişi yok 65 e devam:D np:ranking list acıldı arada bul:D
gozupek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hahaahaha deli çocukkkkkkkk:)düzgün cevap ver lem.... Thalia El fayed
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 slide + fire blade,charged blade yada frozen blade :P[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 adamın biri soylemişti bana bi warrioru nasıl keserin dei once nowa sonra 54-39 we solid we sureqlı solıd -solıd-solıd-solıd arada flamenkini atarsan adam hem yawaslar hemde ölur demişti arkaarkaya gelen zehirlerina rasına bir ikide guclu skill olunca aynı combo oluyo demişti[signature][hline]64 Genclik -------------------------- Aşigolar -------------------------- aş aş aş ki ki ki aşki aşki aş
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: 0ttavio, 07 Aralık 2005 13:49 tarihinde demiş ki: adamın biri soylemişti bana bi warrioru nasıl keserin dei once nowa sonra 54-39 we solid we sureqlı solıd -solıd-solıd-solıd arada flamenkini atarsan adam hem yawaslar hemde ölur demişti arkaarkaya gelen zehirlerina rasına bir ikide guclu skill olunca aynı combo oluyo demişti ama warriourla onceden anlaşman gerekio bunun için:D sen bunları yapana kadar warriour seni keser ustune cz turu atar:D ama su charged blade midir nedir eger light resist yoksa manyak kesio :D[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 62 oldu ama yapıcak bişi yok 65 e devam:D np:ranking list acıldı arada bul:D
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 teke tek kapistigin adama nova eyw belki de dier aoe skillerini niye ation annamadim ? zaten artik attackerlari kesmek icin cok daha ii bi skill var manes of fire,ice yada thunder[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 nowa nedenmıadamın en guclu wuran skili oda oyuzden[signature][hline]64 Genclik -------------------------- Aşigolar -------------------------- aş aş aş ki ki ki aşki aşki aş
marksman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 1vs1 için bence... için..51...57...54....60.. sonra...sonraya zaten 51 dolmuştur dewam :) ee tabii duruma göre mesela magelere ke ile gelen ve sadece yakından seri wuran skillde kullanılabilir....belki blade ama her magenin ayrı bi yoğurt yeğişi wardır ama pekde değişik değil yapacakalrı farklı şeyler yok..üjj bekk skilll war saten...mage sağlam olsun da önemli değil sıralama bence[signature][hline]name:lively_lonely clan :metropol lvl :5x class :assasiin nation:el murad np :1xxxx server:cyper
Joey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: bubbaChucks, 07 Aralık 2005 13:46 tarihinde demiş ki: mage combosu=nova hp pot pillar hp pot thorn hp pot /town :D :lol: muhteşemsin ahahahahah[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 MAGE KULLANMADIM MAGE KOMBOSU DİE BİŞEY DUYMADIM :D:D:D:D:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Joey, 07 Aralık 2005 14:07 tarihinde demiş ki: said: bubbaChucks, 07 Aralık 2005 13:46 tarihinde demiş ki: mage combosu=nova hp pot pillar hp pot thorn hp pot /town :D :lol: muhteşemsin ahahahahah bazen asasin gelio sonunda press ok da olabilio ama olsun ben yapılması gerekeni ya da en iyimser yaklaşımı annatım :D bu arada arkadaşın debufferıyla oynarken gaza gelmişim bi mage e massive atmışım pişmanım :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
Joey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 assaslara bu özellik verilmiş bizede verilirse NYchris kaçacak yer arasın kendisine başkada bişi demiom. o bana 1 saniyede 3 r ve 3 tanede skill vurabiliosa benimde ona saniyede 3 tane skill vurmam lazım bence :) ve eğer öyle bi bug olursa NYchris e cz yi haram edicem . gidip exp kasıcak luferson da.[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Joey, 07 Aralık 2005 14:14 tarihinde demiş ki: assaslara bu özellik verilmiş bizede verilirse NYchris kaçacak yer arasın kendisine başkada bişi demiom. o bana 1 saniyede 3 r ve 3 tanede skill vurabiliosa benimde ona saniyede 3 tane skill vurmam lazım bence :) ve eğer öyle bi bug olursa NYchris e cz yi haram edicem . gidip exp kasıcak luferson da. bayagı kötü anı var galiba :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 son zamanlarda acılmıs en guzel topıclerden bırı bence manes of fıre ıle 62+ bır mage asas ı alabılır ... ama hp pot sureklı basacak :D o da cabuk dolan skıll oldugundan combo oluyo :D en guzelı kalabalıga salla bı nova cek bı town
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 abi yannız 62+ asasini hhp potla kesiceksen ve eger adamda sana combo yapıcaksa :D o hp pot için kompresor lazım sana :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
Joey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yooooo çoğu zaman ikinci assasin geldikten sonra öldürüo beni . bi ara kudurmuştu cz de 65465456 humanın arasında beni öldürmeye çalışıodu. 1vs1 de NYchris i alabileceğimi sanmıyorum ama eğer benim büyülerimi fizzle etmeyi bırakırsa zorlayacağımdan da eminim. ay anda alttan 3 tane casting failed yazısı geçtiğini hatırlıyorum. R vurduğu zaman karşı tarafın büyüsü failed verir diye biliyorum ama 1 saniye içinde 5 tane casting failed yazıosa ben bu adama şaşarım.[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 du ben debufferım olayım gir oyuna sadece nychrise calıscam ne varsa atıcam hatta slow bile atcam sen kes :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
gozupek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mage Combosu : An Ex Por Kal Vas Flam *zort* In Vas Mani yeni buldummmmm:):):):):):):):) Thalia el fayed [Bu mesaj gozupek tarafından 07 Aralık 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj gozupek tarafından 07 Aralık 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Joey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 offffff debuff olursan bizim punk yaşadı :D dikkat et geleceğin bobert i valla :D O öyle değil -Uus Jux -In Nox -Uus Jux -In Nox -Uus Jux bu böyle devam eder :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D [Bu mesaj Joey tarafından 07 Aralık 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir]
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 abi ben görmedim hiç şu punkı bi ara a1 deru spotlarına bi gel endamını göreyim :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tek tek de asas ı mane of fıre ve ara da lıght blade le alablırsın ama teke tek varmı cypher dan arkadaslar ??? alsharo sen harıc senı 2 vurusta ezıyorum :D daggerphobıa sen de harıc sen kacıyon :D
Joey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Tamam El morad is being invaded yazdığı gibi ordayım :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 önce insan ol :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
Joey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ilk insan oldum zaten bknz : Marla :D diğerinide semsettin_27_TR leri kesmek için açtım :D adam bowl a kadar gelmiş (nasıl gelmişse) bide orc town a doğru koşturuo normal chatten boyna sw pls sw pls :D hayır bide etrafında biri olsa tamam dicem kimsede yok :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D
Öne çıkan mesajlar