kartalmania Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 oyuna neden giremiyoz ya da giren varmı söylesin plzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Çünkü oyun girilmekten bıkmış.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reign Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ewt 2 gündür DC hatası verio ama,KE server durumlarıdnda herşey yolunda gözüküyor..Acaba TT proxylerindemi bir sorun war?[signature][hline]nobody's a virgin.we've all been fucked by life! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 evet nerden bildin banladılar tüm türkleri ecnebi bunlar sevmiyo türkleri servis kaldıralım amerikaya basaslım k2network binasını yakalım yıkalım:D 2 günde %20 kastım sizce oyuna giremeden nasıl oldu bu?[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yoo.. oyuna giriliyo.. hatta şu an oynuyorum ben.. köyde tezgah açtım bekliyorum... senin ayarlarında bi sorun olmasın??[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kısaca abartma hayvan zaten lost password a başvurmuşsun 2. 3. yasak demiş:D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 :::::::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: kartalmania, 07 Aralık 2005 13:25 tarihinde demiş ki: oyuna neden giremiyoz ya da giren varmı söylesin plzzzzzzz launcher dan degilde exe den bi dene istersen ! launcher biraz arızalı bu aralar[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar