Rob_Zombie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Kardeş hayırlı olsun charına kavuşmuşsun. Senin adına sevindim. Id mi bende sana iletmiştim. Blackwindsle aranızda kısa da olsa bir konuşma geçmiştir. herhangi bir açıklama, olumlu veya olumsuz bir görüş belirtti mi? ümidimizi keselim mi yoksa düzelecek mi? bu şekilde beklemek gercekten sinir bozucu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 umudumuz saban aman poli:d[signature][hline]nick:buro_(gene banlandim) clan:gene dagildi(kaderim bu) server:xigenon lvl:62 np:1.5k ama daha yeni basliyoruz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Başlığa kopanzi :D[signature][hline]Knightten Önce : 1- çok kroydum hiç bişeyden anlamazdım 2-Karıyla kızla işim olmazdı çünkü çok tipsizdim 3- Saçlarımı ortadan ikiye ayırır hiç fırçalamazdım 4-Alem nedir bilmezdim akşam 18.00 oldumu evdeydim 5-Hiç kız arkadaşım olmadı.. 6-Arkadaşlarım hep benimle 'dört göz' diye dalga geçerdi 7- Cebimde en fazla 5 milyon olurdu Knightten Sonra : 1- Hiç bişey değişmedi :D ShadowHunter Olimpia n00bz lvl5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bir ara murtazayı gm sanıyolardı şimdi polifonikmi gm ? wtfomg :-o[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Informer, 05 Aralık 2005 23:53 tarihinde demiş ki: Bir ara murtazayı gm sanıyolardı şimdi polifonikmi gm ? wtfomg :-o peh :P[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:135k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Polifonik is GM? [spo1=top secret]sdafdahdfhadahgdsgasdgakjsdhgakdh[/spo][signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 poli AGA belt pls NE OLURRR Aga belt plss[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Informer, 05 Aralık 2005 23:53 tarihinde demiş ki: Bir ara murtazayı gm sanıyolardı şimdi polifonikmi gm ? wtfomg :-o murtaza gm ki zaten xD[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 eet murtaza GM[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 GM bizide görecenmi :-O[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan:n00bz Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 murtazanin oyundaki nickide galba MurtazaAga[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Marl0_on, 06 Aralık 2005 08:59 tarihinde demiş ki: poli AGA belt pls NE OLURRR Aga belt plss glass belt vereyim marloncum editcim?zzzzz ahaha bu muhabbet kopardı neyse name change kullanıcam nede olsa..[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:135k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 titanium belt istiom ben :<[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Marl0_on, 06 Aralık 2005 09:03 tarihinde demiş ki: titanium belt istiom ben :< ebeyn belt var?töbe :)[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:135k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 +5 dual rol pls ? aga?[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Marl0_on, 06 Aralık 2005 09:05 tarihinde demiş ki: +5 dual rol pls ? aga? marlon..abarttık iice sonra itemlerimizi edit sanıcaklar bak ^^ :tebrikz:[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:135k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 tmm tmm xD[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chay Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Lütfen yardım 4 gündür oyuna giremiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Emeklinin sırtındaki yük, memur sendikası bile yok maaşı yetmiyor, enflasyon, işsizlik, geçim sıkıntısı, trafik of of... Poli ne varsa sende var tek umudumuz sensin... go polifonik go!:D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Aga +5 elf belt plzzzz iron belt black dragon nacklece plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 polifonik aga beni clana aldırırmısınnnnnnnnnnnnnnnnn aga ewden kasıyom 1 haftada 38 olurum agaa lütfen ya.türkün türk e ihtiyacı wardır agaa yardım et aga yaa[signature][hline]Aresde kasıoz.. Nick _DaRkCroW_ lvl=daha ezigiz 5x clan=AloneWarrior-grade3-pele de war icabında xD job=1920healler+malice+debuff+4stone rezz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hiç bişey demiyorum poli kim gmlik kim gmlik için bi yaş sınırı vardır heralde uahuahuahauhhaa[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :41k / 1k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yaw oturduk burda geyik yapıozda bizden şifre reset için istenen kredi kartı muhabbeti nedir baba anlayabilen varmı mecburuz bide doldurmaya kaldık charsız ya:D[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kekuri Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 harbiden poli GM mi oldu la? xDxDxDxDxDxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 poli bana +8 chitin sel set 8/80 şard 4 tane ib+8/80 2 tane bide mümkünse IvI bugun 70 görmek istiyorum thks şimdiden :Dl love you gm poli:D[signature][hline]ıd : __:azrail:__ sever : ayes IvI : 5+ en mutlu human :):):):) np :3500 su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar