Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 10 Ay önce yapımı tamamlanmış olan www.dragger.org sites iile askerde olmam nedeni ile ilgilenemedim eğer konuya meraklı ve bilgili arkadaşlar varsa bana özel mesajla ulaşınlar siteyi ayağa kaldıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 way gırı$ flash ı yok guzel :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 siteyi cok sevdım walla yardım ederım seve seve[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 güzel siteymiş sağlam yazarlar la falan baya bi popüler olur bu site :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 site iyi olduda uğraşan olmayınca olmuyor + site php tabanlı haberler resimler ve videolar post olarak ekleniyor uğraşaak arkadaşlar dediğim gibi benimle irtibat kursunlar güzel birşeyler yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ben ozaman siteye destek için bu threadi 1 hafta sticky yapim herkes okusun. işallah sağlam yazarlar cıkar valla potansiyel var sitede :) ,isimde gayet iyi .[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scorp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Ben resim bolumune yardimci olabilirim, yolda yururken gordugum modifiyeli arabalarin resimlerini cekiyorum ilgilenirsen koyariz siteye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 dizayn çok kral cidden ama renkler göz yoruyo yada benim gözler 2 saat cs den sonra dayanamıyor artık biraz güncel bilgiler haberler drag sonuçları vesaireleri olsa çok iyi olabilir bencede[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ben manyak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 + siteyi yeni bir hosta taşıyacağım eylül ayıında bütün üyelere dragger.org olarak mail dağıtacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Katılım İstediğimiz modlar 1. Forum Mod 2. Bölüm Mod Drag (Drag Haberleri Drag Takvimi Drag Sonuçları Dragları Takip Eden ve azcık html bilen ) Garaj (Hi-fi Body Kit Tunning Dallarında bilgili Özellikle Japon Hastası :) r ) Resim (Ext ve İnt Tunniing Body Kit Hi-Fi Konusunda Bilgili ) Yukarıda Yazılı Özelliklere Sahip Konu ile ilgili ve Bilgili işi sonuna kadar götürecek ve arkadaşca bana yardım edecek ve ileride dragger.org un bir parçası olacak arkadaşlar var ise benimle irtibata geçsinler ve bu oluşumun içinde yer alsınlar. İcq : 78899466 Mail: [email protected] Tel: 0532 500 40 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 off girişteki arabaya hasta oldum süper[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 girişteki araba mitsu evo :)[hline][b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar