cgulbahce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 beyler bu gercektir.... carını geri almak ısteyen ıd: ve gizli sorusunu versin
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 falla sole yontemini herkez faydalansin[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN
Joey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Zeka fışkırıyo çocuktan[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D
wsadad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 e bizde soyleyelim ozaman gerci benim priest level 46 işine yaramaz level 6xler solesin once :D[signature][hline]Job : Shaman Nation : Karus Nick : Ulotrix_P LvL : 4x Race : Puri Tuarek Np : 2xxx Clan :n00bz Server : Olympia Sürekli güncellemeye çalışacağım
Joey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sakın söylemeyin. eğer böyle bişi varsa şunu yapın şifre gelio derdi kaldıki şifre geliosa bile çocuğa gidicek ve bütün charı soyacak sonra vericek dicem onuda yapmaz bunun gibiler charın şifresini fln da değiştirir[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D
suvari2 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya oda doğruda benim arkadas var 50 lvl sifresini değistirme umuduyla girdi ID sifresini falan yazdı.Şimdi hem eski sifreye giremiyor hemde msn sine yeni sifre gelmedi char bosa gitti.Ama bu ben değil benim arkdasımdı ben o kadar salak değilim
Öne çıkan mesajlar