muzcu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 arkadaşlar bişi danışmak istiyorum. tabi kişiden kişiye göre değişir ama bir planım var, tutması muhtemel mi diye sorucam :D rahat rahat cevabı gelirse çok rahatlıcam ama tabi dost acı söyler neyse. planım şöle: ben 10 kasımda toefl denemesine girdim üstüne çalışmadan 173 (Essay dahil) aldım ayrıca uykuluydum felan neyse hatta structure bölümüm düşük olduğu için 5.0 alabileceğim essaydan 4.0 verdiler. ben şimdi 27kasımda longman'ın kitabından hazırlanmaya başladım sizce 7 ocak tarihine kadar 213 (essay dahil) puanını çıkabilirmiyim. yanlız tek başıma çalışıyorum kitaplardan hocasız felan =) bana mümkün gibi geliyor ama ne bilim sizin de fikrinizi ve önerilerinizi almak istedim.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hocam bana da toefl kitabı öner ben de çalışacağım da[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 abi direkt: longman complete course for the toefl test preparation for the computer and paper tests deborah phillips bu kitap işte. zaten toefl çalışma kitabı istedin mi kitapcıdan ilk gösterceklerinden biri :D ama AMAN DİKKAT without answeykeylisini alma, özellikle sor answerkey var mı felan diye çünkü çoğunlukla without answerkey'lisi satılıo.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 kaplan'in toefl calisma cd'si vardir. bulabilirseniz onu alin. gayet guzel egitir. essay'den 4.0 almissan 213 yapman o kadar zor diil. bu konuda rahatla. ama essay'den 4.0 almana ragmen 170 almissan, diger kisimlarda bi miktar sorunun var demektir. bol bol listening kas. onun disinda tek yardimcin kitaplardir, bol bol kitap oku ama tabi kisa surede pek bi yarari olmaz bunun. neyse dedigim gibi kaplan iyidir...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ya CD den başka ne önerirsiniz. CD olmasın da başka birşey olsun. Normal kitap mesela.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 cdli kitaplar var, onlardan alin. cunku listening, deneme sinavlari filan oluyo onlarda, sonra esas sinava girince apisip kalmazsiniz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 niye cd'li olmasin? esas sinav bilgisayarda yapiliyo aquila'nin soyledigi gibi asil cd alip yapmak mantikli ve hazirlayici...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ben cdlerden hazılanıom. ya essaydan şuan 5 alırım :D da structure düşük o nedenle 5 vermiolar 4 max diolar. benim işte hoca dedi structure ve reading çok düşük. :D 31/50 listening, 10/25 structure, 31/60 reading. listeningi 8, structure'u 10, readigi 13 doru yükseltmem lazım :D edit: ya işte şuan structure çalışıom sonra sırayla listening ve reading 20 sine kadar kitabı bitiririm (longman) 1-2 günde de structure bölümünü ezbere bağlarım. sonra paso reading listening çalışırım 15 gün. artık yaparız. İNŞALLAH ALLAHIMA. [signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) [Bu mesaj muzcu tarafından 01 Aralık 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 online tarih aliyorsundur heralde sinav icin . o zaman sana bi ets nin official cd si gelicek almanyadan. icinde 2 tane 1e1 (eskiden cikmis) toefl war. onlari coz sinavdan onceki 2 gun. ne puan aldiysan aynisi sinavda gelir. ama rahat ol panik yapma . bastaki listening sorulari sinavin en onemli yeri.ona cok dikkat et. hatta ben kulaklara bastiriyordum beynimin ıcıne sokmak icin nerdeyse :D cunku basta dogru cozdukte sorularin zorlasiyor ve puani artiyor. yoksa yannis yapip ardindan gelicek easyleri cozmenin bi olayi yok. yannıs anlama ilk soru icin gecerli degil bu. devamli dogru cozme dizisinin onemini vurguluyorum. yani 3 dogru1 yannis gibi periyodik gidecegine ilk 15 soruyu yap gerisini yannis yap. ilk duruma gore cok fazla puan alirsin. başarılar sana[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Longman'ın bir kitabı vardı, ancak kimin kitabı olduğunu hatırlamıyorum sonra yazarım. Bilgisayarda bolca deneme olarak full toefl yapmaya özen gösterin.(özellikle reading). Yoksa benim gibi 280 yaparken ( ortalama 270 veya 640 işte ) , ancak 600 puan alabilirsiniz. ( 14' monitörler ve benim hiç bilgisayarda toefl yapmamış olmam sağolsun. Gerçi sonra üni. hazırlık atlama sınavında 3500 kişiden 12. olduk ya neyse. İçimde çok kalmadı yani :)[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bu amacına bağlı, eğer ingilterede eğitim düşünüyorsan , sınav merkezleri filan var toefle ve sat çalıştırıyorlar, onlara git ve alabileceğin en yüksek notu almaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: muzcu, 01 Aralık 2005 19:56 tarihinde demiş ki: abi direkt: longman complete course for the toefl test preparation for the computer and paper tests deborah phillips bu kitap işte. zaten toefl çalışma kitabı istedin mi kitapcıdan ilk gösterceklerinden biri :D ama AMAN DİKKAT without answeykeylisini alma, özellikle sor answerkey var mı felan diye çünkü çoğunlukla without answerkey'lisi satılıo. bu gerçekten işime yaradı çok saol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar