Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Arkadaslar ben [email protected] uzantili bi adress i verdim ulkeyi de US olarak sectim yani mailin ulkesi.. 10 dakka bile olmadi sifrem geldi sizde bole deneyin isterseniz...[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 nasıl yapcaz biraz detay verirmisin kardes??[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bir tane mail adresi aç. www.yahoo.com'dan ülkeyi ise Turkey degil.US vsvs gibi birşey yap demiş marlon kukumavı XD[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:141k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden...
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tskrl saol :D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_
the-one Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 canım benım e mail adresı alıcan da adamlara nasıl bıldırecen email adresını siteye nasıl yazıcan daha önce verdıgın email adresı gecerlı
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 abi vermeyenler varsa diye dediydim verenlerin napcagini bilemiorum =([signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ilk defe gönderiyosan oluyo valla sabahtan beri ugrasıyom hala bi şey yok bütün e mailleri ve adresleri denedim beklicez artık bu arada gözünaydın almışın yeni şifreni darısı başımıza
Öne çıkan mesajlar