bilinc Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: capital, 06 Aralık 2005 08:59 tarihinde demiş ki: 25 dk. da 14 milyon exp topladım Civcivler şu an yemeye geldiler...Ama biraz daha ufak atmalısın yiyemiyorlar. 3 değil istersen 5 spot kes. 14 milyon exp 25 dkda alınsa biz bilirdik merak etme. 25 dakikada alınacak exp 61+ için konuşuyorum max max 2.5 milyon olabilir. O da çılgın gibi solo golemle belki.Madem alınıyor halen nedne lvl 52'sin 25 dakkada 53 olsana... [signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... [Bu mesaj bilinc tarafından 06 Aralık 2005 09:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 [signature][hline]going to 63 :]A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 [spo1=kınıyorum seni marlon]ZAHAHHAHUAHAHAHAHAHAHAHAH[/spo][signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capital Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bilinc, mesajı bölerek verip civciv edebiyatı yapıyorsun. dikkatlı okursan ben orada iyi bir party den bahsettim. o gün beni kasmak için arkadaşlarım böyle bir party yaptılar tamamı 60 üzeri arkadaşlardı. ayrıca insanın level i nin düşük olması (sana göre civciv olması) bu oyunu az bilip attığına değil oyuna daha az vakit ayırabildiğine işaret eder. dolayısı ile level 60 üzeri bir arkadaş aynı sürede bunun yarısı kadar exp alabilir. [signature][hline]Nick:istar_han Job:ice mage Level:52 Nation:El-morad Server:Xigenon [Bu mesaj capital tarafından 06 Aralık 2005 09:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: capital, 06 Aralık 2005 09:13 tarihinde demiş ki: bilinc, mesajı bölerek verip civciv edebiyatı yapıyorsun. dikkatlı okursan ben orada iyi bir party den bahsettim. o gün beni kasmak için arkadaşlarım böyle bir party yaptılar tamamı 60 üzeri arkadaşlardı. ayrıca insanın level i nin düşük olması (sana göre civciv olması) bu oyunu az bilip attığına değil oyuna daha az vakit ayırabildiğine işaret eder. Sen yanlış anladın sanırım... Ben civiciv edebiyatı yapmadım. Sen salladın. Bariz salladın hemde. Öte saladın. Zırvaladın. O açıdan civciv edebiyatı yaptım. Bu oyunda hilesiz hurdasız vssiz 25 dk da 14 milyon exp alınmaz. (quest muest falan hariç).Alınmaz. Alınmaz. 10 milyonda alınmaz 8 milyonda alınmaz 5 milyonda alınmaz....(61+ için konuşuyorum) Bende buna hitaben ufak atta civcivler yesin anlamında o lafı dedim. Senin lvlin vsle dalga falan geçmedim. İste az oynarsın ister çok.istersen lvl 1 ol bu bir oyun. Ama rakamı salladın bende onu söyledim. Civciv resminin benle ilgisi yok.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sana kimse n00b demedi ordaki civcivlerde senin buyuk attiklarini yemek icin gelmis olanlar yoksa sana civciv filam dedigim yok...[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 valla ben kendimi dusunerek asla 60- adamla cw falan kesmem niye durduk yere yatıyım[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar