Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nefret ediorum artık şu kızlardan (istemesemde)

SeLDoM

Öne çıkan mesajlar

seren hatalar demekle ne kastedioruz ortada anlamama ve anlamamazlıktan sonra gerilen ortam var birde neden 2 gün arııp 2 gün aramayasın o flört dönemi bence yani birbirini merak ettirtme vs

siz ne kadar tribe giriosanız biz de girioruz siz ne kadar bulunmaz hint kumaşı iseniz biz de öleis :)

karşılıklı işte

Tamamen Kişisel :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

ben erkeğim işlerim kötü gidiyo moralim çok bozuk.
kızla konuşuyorum kız niye moralin bozuk diyo
anlatmazsan üzülüyo, anlatırsan da üzülüyo
sonuç: erkekler kızları büyük ihtimalle üzüyo
(edit: kafam bozuk , topic açıcaktım böyle böyle diye
sonra küfür ederler diye vaz geçtim)

2. sonuç: benim kız arkadaşım beni büyük ölçüde hayata bağlayan şeylerden biri ve ben artık ne yapmıyorum?
onu üzmemeye çalışıyorum..[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :)
laverda balık değildir..
www.laverda.com.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Kızlardan kesinlikle nefret etmeyin. Nefret ettiğinizi düşündükçe bi ilişki olduğunda daha çok bağlanıyosunuz.[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

yok hocam bilmiyom belki de benim kı bana böyle denk geldi ya da bana öyle geliyo ama kız beni çözmek için elinden geleni yapıyo
e ta bi bu durumda ben de onu anlaabiliyorum.
bilmiyorum güzel biişey anlamak, birisinin seni anladığını ya da anlamak için çaba sarf ettiğini bilmek, görmek[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :)
laverda balık değildir..
www.laverda.com.tr
Sosyal ağlarda paylaş

tam tersi ben de anlaşılmaz olmaya çalışıyorum çünkü gizemli olunca sanki biraz daha çekici oluyo. ama hep öyle olmamışmıdır gizemli şeyler daha çok ilgi çeker[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

haklısın tabi gizemli şeyler ilgi çeker! ama bazen açık sözlü olmak işleri berbat ediyor![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»

[Bu mesaj VipeR tarafından 27 Kasım 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 27 Kasım 2005 01:32 tarihinde demiş ki:
tam tersi ben de anlaşılmaz olmaya çalışıyorum çünkü gizemli olunca sanki biraz daha çekici oluyo. ama hep öyle olmamışmıdır gizemli şeyler daha çok ilgi çeker

hoca niye olduğumdan başka birisi gibi davranayım ki?
ilişkinin amacı zaten birbirmizi tanımak bazı şeyleri paylaşmak değilmi?
eğer daha başta ben kendimi geri çekersem maça bir sıfır yenik başlamış olmazmıyım

lan saçmalıyomuyum acaba diye düşünürken buldum kendimi bunları yazarken[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :)
laverda balık değildir..
www.laverda.com.tr
Sosyal ağlarda paylaş

karşılıklı işte bu işler. belkide kabahat iki taraftada var bilemicem.. ya benim moralim bozuk cinler tepemde. yani mazeretim var asabiyim bu gece. ama diyeceğim o ki, her zaman empati yapmayı deneyelim. yani bakış açımızı değiştirelim.. kız trip yapıyosa elbet bi bildiği vardır. mesela benim erkek arkadaşım ona trip yaptığımı sanıyo ama sorun niye yapıyorum diye.. sorsanıza! hadi yattım ben. sabaha çözmem gereken bir yığın sorunum var
Sosyal ağlarda paylaş

evet forumda iyi geceler, yatıyorum, gidiyorum, durun bi çay koyim gelicem konuşuruz kankalar gibi postlar atmak ne derece doğru bilemiyorum ama konumuza dönmeye çalışalım.

İnsan doğası gereği şöyledir böyledir diye postlar atacak, ahkam kesecek biri olduğumu iddia etmiyorum ama sözlerime böyle başlıycam.
İnsan doğası gereği övgüye karşı koyamaz. Övgünün nereden geldiği önemli değil. Övgü hoşlanmadığınız birisinden de gelse onu alırsınız, aldıkça alışırsınız, almak istersiniz. Alışkanlık hem nefis bir şeydir, hem de illet bir şeydir. Ne pahasına olursa olsun o 'övgü'den vazgeçemezsiniz ve bencilliğiniz tutar. Onu duymak için başkalarını umutlandırmaktan gocunmazsınız. Duyarsınız, mutlu olursunuz, mutlu oldukça duymak istersiniz. Ve an gelir doyarsınız. İşte o an karşınızdakini kırmamak için elinizde bir sebep yoktur.
Herkesin haklı olduğu yönler var ama bazılarının kesinlikle haksız olduğu bir yer var. Muhtelif yazılarımda bildirdiğim gibi bu özellikleri sadece kızlara yüklemek. Erkek egemen bir kitle olduğu için paticik halkı, burada sürekli 'şeytan zaten bu kızlar' anafikri çıkıyor. Kızların veya erkeklerin ne olduğunu söyleyecek yeteneğim de yok ama hepsinin bir olmadığından eminim.

Başlığa cevaben: Bayılıyorum kızlara (isteyerek)[signature][hline]naylon bir kovanın içinde, yüzerim istavrit gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende anlamak istiyorum ipleri tamamen onların eline veriyoruz sonrada kendi kendimizi yiyip bitiriyoruz eh bunu birazda biz kendimize yapıyoruz ama ne yapalım bir kere kaybettik bundan sonra kazanmanın yollarına bakmak gerekir :) (Ben kaybetmeye mahkumum size diyorum kazanın!!)[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...