Gerab Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 arkadaslar bildiğiniz güzel fransızca rock,pop vs şarkıların isimlerini yazarmısınız tesekkurler[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yaw su sevgilisini olduren meshur bi fransiz sarkici vardi,onun guzel bi sarkisi vardi.umarim yardimci olmusumdur:)[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 edit.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» [Bu mesaj VipeR tarafından 06 Aralık 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 raphael :compagnons pascal obispo:mourir demain bunlari fransiz bir arkadasa sordum o tavsiye etti. [Bu mesaj pegasus_end tarafından 06 Aralık 2005 01:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 rock olarak noir desir öneririm. rock diil ama 'notre dame de paris' müzikalinden 'belle' parçası çok dehşettir mükemmeldir feci estetiktir:)[signature][hline]the white lady of rohan ~wish you were here~ taw$in ve gaplumbaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: pegasus_end, 06 Aralık 2005 01:37 tarihinde demiş ki: yaw su sevgilisini olduren meshur bi fransiz sarkici vardi,onun guzel bi sarkisi vardi.umarim yardimci olmusumdur:) Noir Desir bu bahsettiğin galiba =) A Ton Etoile diye bir parçası var, o hoş bir parça, özellikle konser kaydı çok hoş.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: puritania, 06 Aralık 2005 13:42 tarihinde demiş ki: rock olarak noir desir öneririm. rock diil ama 'notre dame de paris' müzikalinden 'belle' parçası çok dehşettir mükemmeldir feci estetiktir:) Bir de Notre Dame De Paris'de Garou'nun söylediği parçalar güzel. Garou'yu da ayrıca arat, Notre Dame dışında da çok güzel parçaları var. Gerçi adam Fransız değil ama çok güzel Fransızca parçaları var.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 edith piaf. charles aznavour...[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Kimse söylememiş; Noir Desir - Le vent nous Portera lezizdir :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 adamo - tombe la neige türkçesi karlar düşer :)[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 arkadaslar cok desekkurler bulabildiklerimi indirdim gercekten gayet guzelmis belle bende çoktur arıyodum ama bulamiyordum buldum sevindim[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Calogero - Face a la mer Notre dame de Paris - belle (çok güzel bi şarkıdır kesinlikle bulmanı tavsiye ediyorum) ..[signature][hline]I only think of you .. Punk And Indie's Rules .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 mass hysteria manga'nınkilere benzser şarkıları var benim çok hoşuma gitti.[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ellen vardı ben 5 yaşındayken falan(yani 11 yol önce)işte süper slow şarkıları vardı.ama onun dışında fransızca şarkılarla hiç ilgilenmedim[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 eskilerDenNNN si tu seven combien j'taime....la la laaaa=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 mickey 3d - respire[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 genç seslerden dany brillant öneririm.adamın sesindeki enerjinin hastasıyım,enfes bir vokali var. ve hemen hemen herkes mutlaka bir yerlerde bir şarkısına rastlamıştır bu adamın. onun dışından eskilerden edith piaf öneririm. sonra yine eskilerden dalida vardır.charles aznovour da çok meşhur ve iyi bir sestir.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar