InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ek$i sozluk yazarıyım,asabiyim,komplexliyim xD[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 topic ismini görünce aklıma bi isim geldi ama hahaha neyse.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yoksa benim dusundugum seyi mi dusunuyosun sly?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya adam yardım istiyo işte gidip de annesine bak anne ben böle böle yim mi desin?İnternette kolay böle şeyleri paylaşmak[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Yazdıklarınızı o arkadaşın görebileceğini düşünüp, tekrar gözden geçirip yazın bence.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 gecirdim ben tekrar gozden, sorun yok...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: aquila, 05 Aralık 2005 01:28 tarihinde demiş ki: sen allah icin ne yaptin bugun atimodes peki onu soyle bana??? Ne bileyim, amerikan futbolu oynadım sonra wow oynadım, sonra eve geldim falan. Yıllarca hayatta başarısız olduğunu iddia eden birine 1 paragraflık yazımla hayatını 180 derece döndürüp nickini superkarizmaadamstrikesback diye değiştirmesini sağlayarak kahraman olamadım:((((( Ama eğlendim yani.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 galiba aqu ahhah :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 olayi paranoyaya cevirmeyin adam sormus iste,nedendir bunun kim oldugunu arastirmak,bilen zaten biliyo kim oldugunu.(bu yazidan sonra bazi paranoyaklar ben oldugumu bile idda edebilirr :D)[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bazı insanlarda özgüven olmuyor bazılarıda kendini beğenmiş oluyor..normal olanlarda var.. nasıl birdengedir bu kardeşim yaa..[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bırak sen on bunu nezman ewlenioz onu söle[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bakarız bi ara..burası kişisel...[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: yalandanbiisim, 05 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: kız arkdasımın olmamsından daha cok hıc olmayacagından korkum..ve benım gıbı bırının de arkadasları nı tahmın edersın yada ben soylım bana benzer 3,5 kişi pc delisi gozluk lü tipler benim gibii 3 5 kişi olsada bi çember çeviriversek yurtta ayakustu,bide illa herkes kız bulacak değilki yavrum,az çeşitlenin çıkarın at gozluklerini yauuv[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ya deli midir nedir.. Sen `Ben ezigim.` diyorsan kimse kurtaramaz seni. Boyle tanimadigin insanlara sacma sapan nicklerle bidi bidi yaparak da care bulunmaz dertlere. Tobe tobe..[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 @-gg postların topikleri okunmaz hale getiriyor kasma cok[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' [Bu mesaj DueLisT tarafından 05 Aralık 2005 07:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ne gzlll[signature][hline] komi ap komi ap komi ap itz de *garbage sevenler derneği üyesi* garbege ı kurtaralıım ben geldiimde çok zevkliydi bura bile monoton oluo nooluuurr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 seni anlıyorum.. bunun üstesinden gelmek istiyorsan ilk olarak o oyunlardan uzaklaşman gerek..sonra çıkıcaksın dışarıya insan içine gireceksin biraz..ilk zamanlar ürkeceksin belki ama sonra alışacaksın..2.planda kalmana izin vermeyceksin.. mesela bi muhabbet sırasında dinleyen değil dinlenen olacaksın..nasıl olacaksın?bilgin varsa olursun merak etme.. yavaş yavaş açılırsın bundan sonra...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bende öyleyim ama var sevgilim ? 2 cümleyi bir araya getimeyi öğren bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ayni penth olmusun sen, kendisine danis.[signature][hline]kasim 2005 seti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Dela, 05 Aralık 2005 13:15 tarihinde demiş ki: ayni penth olmusun sen, kendisine danis. bunlar birdi iki oldular, dört sekiz onaltı otuziki altmışdört....[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 psikolojik yardim almayi düsündün mü ? kendi kendine yardim edemiyorsan, ki bilirim zordur bir anda herseyi birakip yeni birseylere adim atmak. bu gayet normal birsey. eger gercekten bunalimdaysan ve ya depresyondaysan ,kendin cikman biraz zor olabilir. Gerci sorununu tam anlayamadim ,uzmani da degilim ama ilerlemeden , bir uzmanla iletisime gecsen bir teshis koyup ,yardimci olabilir .Artik terapi mi alirsin sadece , hap mi verir bilemem . Cogu insan bu konuda baya önyargili psikolojik yardima karsi. ama bir cesaret et , ve psikologa git derim ben.[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" 04 aralik 2005'de gerceklesmis Bir msn dialoğu, Griswold: sana ne lan dingil mix:din sensin. gil de sana girsin Griswold: kendi kendine gir kerem lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Kişisel bölümünde, normal olarak kişisel sorunlarıyla ilgili yardım almaya çalışan insanlarla dalga geçen, topikde geyik havaları estiren antika insanlar. Ya tamam konu geyiğe sarmaya başlar, o zaman yaparsın. Adamın fake olduğunu düşünsem bende yardımcı olmayı düşünmem. Belki fakedir, sonuçta ben yapabileceğimi yaptım. Burada insanlar forum ortamında psikolojik sorunlarına, birçok kişinin fikrini alarak bi nebzede olsa çare bulmaya çalışıyor. Nedir ki bu muhalefet her zaman. Ukalalık havaları. İyi hoş umrumda değil zaten de konunun içine s.çtınız.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Komiklik yapıyo onlar. Boşver gül sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Dela, 05 Aralık 2005 13:15 tarihinde demiş ki: ayni penth olmusun sen, kendisine danis. löl[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Muhallebi, 05 Aralık 2005 13:47 tarihinde demiş ki: Kişisel bölümünde, normal olarak kişisel sorunlarıyla ilgili yardım almaya çalışan insanlarla dalga geçen, topikde geyik havaları estiren antika insanlar. Ya tamam konu geyiğe sarmaya başlar, o zaman yaparsın. Adamın fake olduğunu düşünsem bende yardımcı olmayı düşünmem. Belki fakedir, sonuçta ben yapabileceğimi yaptım. Burada insanlar forum ortamında psikolojik sorunlarına, birçok kişinin fikrini alarak bi nebzede olsa çare bulmaya çalışıyor. Bu bölümün temel mantığı bu arkadaşlar. Beğenmeyen girmeyebilir, eğer cidden beğenmiyor ve görmek istemiyorsanız tıklayın buraya, hem siz rahat edin hem biz edelim, hem de bu forumu ciddiye alıp adam gibi derdini paylaşmak isteyenler etsin. Fake olduğunu düşünüyor ya da rahatsız oluyorsanız bir topicten, basacağınız yer şikayet butonu, yanıtla butonu değil. Söyleyecek anlamlı birşeyiniz olmamasına rağmen illa ki basmak istiyorsanız o yanıtla butonuna, gidin aşağıda garbıç var böyle saçmalıklar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar