Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eziğim,tipsizim,asosyalim..

yalandanbiisim

Öne çıkan mesajlar

Yazdıklarınızı o arkadaşın görebileceğini düşünüp, tekrar gözden geçirip yazın bence.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 05 Aralık 2005 01:28 tarihinde demiş ki:
sen allah icin ne yaptin bugun atimodes peki onu soyle bana???

Ne bileyim, amerikan futbolu oynadım sonra wow oynadım, sonra eve geldim falan.
Yıllarca hayatta başarısız olduğunu iddia eden birine 1 paragraflık yazımla hayatını 180 derece döndürüp nickini superkarizmaadamstrikesback diye değiştirmesini sağlayarak kahraman olamadım:(((((
Ama eğlendim yani.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

bazı insanlarda özgüven olmuyor bazılarıda kendini beğenmiş oluyor..normal olanlarda var.. nasıl birdengedir bu kardeşim yaa..[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

bakarız bi ara..burası kişisel...[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yalandanbiisim, 05 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
kız arkdasımın olmamsından daha cok hıc olmayacagından korkum..ve benım gıbı bırının de arkadasları nı tahmın edersın yada ben soylım bana benzer 3,5 kişi pc delisi gozluk lü tipler benim gibii

3 5 kişi olsada bi çember çeviriversek yurtta ayakustu,bide illa herkes kız bulacak değilki yavrum,az çeşitlenin çıkarın at gozluklerini yauuv[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

@-gg postların topikleri okunmaz hale getiriyor kasma cok[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''

[Bu mesaj DueLisT tarafından 05 Aralık 2005 07:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

seni anlıyorum.. bunun üstesinden gelmek istiyorsan ilk olarak o oyunlardan uzaklaşman gerek..sonra çıkıcaksın dışarıya insan içine gireceksin biraz..ilk zamanlar ürkeceksin belki ama sonra alışacaksın..2.planda kalmana izin vermeyceksin.. mesela bi muhabbet sırasında dinleyen değil dinlenen olacaksın..nasıl olacaksın?bilgin varsa olursun merak etme.. yavaş yavaş açılırsın bundan sonra...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 05 Aralık 2005 13:15 tarihinde demiş ki:
ayni penth olmusun sen, kendisine danis.

bunlar birdi iki oldular, dört sekiz onaltı otuziki altmışdört....[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
Sosyal ağlarda paylaş

psikolojik yardim almayi düsündün mü ?
kendi kendine yardim edemiyorsan, ki bilirim zordur bir anda herseyi birakip yeni birseylere adim atmak.
bu gayet normal birsey. eger gercekten bunalimdaysan ve ya depresyondaysan ,kendin cikman biraz zor olabilir. Gerci sorununu tam anlayamadim ,uzmani da degilim ama ilerlemeden , bir uzmanla iletisime gecsen bir teshis koyup ,yardimci olabilir .Artik terapi mi alirsin sadece , hap mi verir bilemem .
Cogu insan bu konuda baya önyargili psikolojik yardima karsi. ama bir cesaret et , ve psikologa git derim ben.[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY!
Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
"Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim"

04 aralik 2005'de gerceklesmis Bir msn dialoğu,
Griswold:
sana ne lan dingil
mix:din sensin. gil de sana girsin
Griswold:
kendi kendine gir kerem
lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

Kişisel bölümünde, normal olarak kişisel sorunlarıyla ilgili yardım almaya çalışan insanlarla dalga geçen, topikde geyik havaları estiren antika insanlar.

Ya tamam konu geyiğe sarmaya başlar, o zaman yaparsın. Adamın fake olduğunu düşünsem bende yardımcı olmayı düşünmem. Belki fakedir, sonuçta ben yapabileceğimi yaptım. Burada insanlar forum ortamında psikolojik sorunlarına, birçok kişinin fikrini alarak bi nebzede olsa çare bulmaya çalışıyor. Nedir ki bu muhalefet her zaman. Ukalalık havaları. İyi hoş umrumda değil zaten de konunun içine s.çtınız.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Muhallebi, 05 Aralık 2005 13:47 tarihinde demiş ki:
Kişisel bölümünde, normal olarak kişisel sorunlarıyla ilgili yardım almaya çalışan insanlarla dalga geçen, topikde geyik havaları estiren antika insanlar.

Ya tamam konu geyiğe sarmaya başlar, o zaman yaparsın. Adamın fake olduğunu düşünsem bende yardımcı olmayı düşünmem. Belki fakedir, sonuçta ben yapabileceğimi yaptım. Burada insanlar forum ortamında psikolojik sorunlarına, birçok kişinin fikrini alarak bi nebzede olsa çare bulmaya çalışıyor.

Bu bölümün temel mantığı bu arkadaşlar. Beğenmeyen girmeyebilir, eğer cidden beğenmiyor ve görmek istemiyorsanız tıklayın buraya, hem siz rahat edin hem biz edelim, hem de bu forumu ciddiye alıp adam gibi derdini paylaşmak isteyenler etsin.

Fake olduğunu düşünüyor ya da rahatsız oluyorsanız bir topicten, basacağınız yer şikayet butonu, yanıtla butonu değil.

Söyleyecek anlamlı birşeyiniz olmamasına rağmen illa ki basmak istiyorsanız o yanıtla butonuna, gidin aşağıda garbıç var böyle saçmalıklar için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...