Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eziğim,tipsizim,asosyalim..

yalandanbiisim

Öne çıkan mesajlar

aslında başlık cok net bi şekilde açıklıyor sorunumu..
sırf bu topic için actım bu nicki özur dılerim(asıl nickimi tanıyanlar war)
İşte 19yasındayım.(erkegim)ve sımdıye kdr hıc bır kız arkadasım olmadı..hep okul hayatımda olsun ewdeki hayatımda olsun ikinci plandaki arka plandaki ezik oldum..saclarım yuzum cok kotu bence..ne zmn bıseler solemeye kalksam kızarırım sacmalarım..içine kapanıgım ve bu sebeplerden dolayı da sureklı ewden cıkmıyorum..pc, yanı oyun delısı bı asosyol olup cıktım..ve bunların hepsi gercek..karamsar falan diilim gercekcıyım..ve bunlar tamamen surda ergenlıgımden berı (yaklasık 5senedir)kafamın ıcınde donup duran ve benı rahatsız eden dusuncelerın yazıya dokulmus hali..bi çeşit bunalım..ilk önce beni cidden anladınızmı dıye bı soru sormak istiyorum?
ve bu bunalımda nasıl kurtulmalıyım diye yardım ıstıyorum..yada kurtulabılırmıyım diyeyim..gece gece kımse de sallarmı bılmıyorum ama dusuncelerınz benım ıcın cok onemlı..
Sosyal ağlarda paylaş

Kız arkadasının olmaması hicte kötü birsey degil, benimde cogu arkadasım var 5 seneyi askın kız arkadasları olmadı, bu bir eksiklik degil.
Yeri geldigi zaman kendini yalnız hissedebilirsin ancak yalnızlık paylasılamayan birsey. Arkadaslarınla daha cok vakit gecir veya kluplere üye ol, barlara git, iç eglen. Sosyal bir hayatın olsun, kendini gelistirmeye bak, birazda kendine özen gösterirsen daha güzel olur.
İçine kapanık olman veya bir kızla konusup kızarman geçidir. Günler geçtikce bu konuda tecrübe kazanıp daha rahat olucaksındır.[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..
Satılık Yepyeni Wow

Sosyal ağlarda paylaş

hocam sen işi kendinde bitirmişsin biraz kendini düşün fazla gerçekçilik depresyona sokar adamı
hep kötüsünü düşünme bak ben de 20 yaşındayım piyasaya ne kadar borcum var makinaya nekadar borcum var, piyasadan ne kadar alıcağım var bilsen buraya gelip mutluyum ,iyiyim,ibenden kötüleri de var diye topic açarsın
herşeyi takma kafana rahat olmaya çalış[signature][hline]laverda yalan oldu..
Sosyal ağlarda paylaş

kız arkdasımın olmamsından daha cok hıc olmayacagından korkum..ve benım gıbı bırının de arkadasları nı tahmın edersın yada ben soylım bana benzer 3,5 kişi pc delisi gozluk lü tipler benim gibii 19yasımda olmama ragmen 15yasında zannedio herkez onun ıcınde barlara kluplere katılmayı uzak goruyorum kendıme..ayrıca dısardan gelebılcek tepkılerede cok aldırış edıyorum buda bı zayıflıgım baskalarının bana bakışlarından utanıyorum anlıyormusun benı?
Sosyal ağlarda paylaş

Kişilerin sana bakışları seni pek ilgilendirmemeli, sen oldugun gibisin cünkü allah böyle istedi, herkez kendini isteyerek dizayn etmedi. Bu bir allah vergisi nede olsa. Buna şükretmelisin yinede. Kendimi çirkin görüyorum diyorsun, hic bir insan cirkin degildir, gözlüklü tip olmakta kötü birsey degil ayrıca. Kendine biraz ceki düzen ve bakım yap birazda saclarına sekil verip güzel bir tarz olusturabilirsin kendine. Zaten cogu kız yakısıklılıga bakmıyor, tatlı ve sempatik olmalısın. Bu seni istedigin yola götürür, karamsar olma sadece, kendini belirle.
en azından kendine güven, yapamıyacagın hicbirsey yoktur.[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..
Satılık Yepyeni Wow

Sosyal ağlarda paylaş

kendini hic bir zaman baskasinin gozunden izlemeyeceksin ne insanlar var bedensel ozgurlukleri elinden alinmis sakat ve bunun gibi seyler.hic kimse yokmus gibi davran etrafinda ama bak ne diyorum milleti gormemezlikten gelme sadece sallama,hayat boyledir iste,hic kimse seni izlemiyormuscasina dans et ve bu arada mayhemin dediklerine aynen katiliyorum.[signature][hline]Make love not war. Condoms are cheaper than guns...
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum önce kafanda halledeceksin bu meseleyi. Ya bunun olmasına bunca zaman izin vermişsin, artık vermicem de kendi kendine. Yeni ortamlara girdinmi daha atik ol. (mesela üniye gidiceksin yada gidiosun) Ne biliyim ne çok kibar ol ne çok ayı. Biraz ağırlığını koy muhabbetlerde. Kendi fikirlerini aç. Fikirlerin yoksa biraz genel kültürünü geliştir. Herşeyden biraz bilgi kap. Metal dinliosan britniy sipiyırsdan da biraz bilgin olsun mesela.

Ne bilim karmakarışık yazdım. Kafamdan şu an itibariyle geçenler. Bu kadar eleştriyi kendine yapabiliyorsan, kafasını kullanabilen bir insansın demektir. Üzülme fazla.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

al işte birşey yazamıyorum yıne..dıger sorunum da konusmasını bılmıyorum hıc bır ortamda ki muhabetlere katılamıyorum ole kosede agzımı acmadan oturuyorum..tmm su oyunu cıdden kaldırıyorum bılgısayardan..ayna karşısında calısmalar..saca sekil vermeler..deniyecegım söz..sağolun yınede..yanı en yakın arkadasıma veya abıme,babama bıle dokemedıgım sorunlarımı bu sekılde bıraz olsun hafifletmek çok iyi oldu..sağolun beni anladıgınız için ve tavsiyeleriniz için..
Sosyal ağlarda paylaş

bizlerde veya baskalarıda özel kurslara giderek konusmasını ögrenmedi =) zaten farklı bir konusma yapmıyorsunki, içinden gelerek rahat olarak konuşuyorsun normal hayattaki gibi, kızlarla konusmayı veya onlarla flört etmeyi baska bir evrene geçiş gibi düsünme.
kolay gelsin, sevindim düsüncelerini degistirdigimize =)[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..
Satılık Yepyeni Wow

Sosyal ağlarda paylaş

Asla ama ASLA kendine öyle yakıştırmalarda bulunma..Öyle tekrarladığın için kabullenmişsin durumu..Girişken olmana da gerek yok sadece keep it cool..
Haa kız olayına gelince ingilizce yazcam anlarsın umarım
3 kural wardır:
1)Keep it cool
2)Let the angel come to you
3)Tame the angel
4)She s all yours..[signature][hline]Order Within Chaos....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Muhallebi, 05 Aralık 2005 01:04 tarihinde demiş ki:
Biraz ağırlığını koy muhabbetlerde. Kendi fikirlerini aç. Fikirlerin yoksa biraz genel kültürünü geliştir.

işte bunu nasıl yapabılırım? sanırım genel sorunum bu ıcıme kapanıklıgım ..konusamamak çekingenlik,muhabbetlere girememek..
Sosyal ağlarda paylaş

Bence ilk önce dış görünümünden başla. Sevdiğin tarzda giysiler al. Ne bilim tikiy, alternatif, götik seç birini. İlla ki birine kanın ısınıyordur. Aynaya bakınca sadece kendini memnun et. Başkalarının düşüncesini umursama.

Böylece kendine güvenin gelicektir yavaş yavaş. Yani kasma kendini, Ne çok atik olucam nede muhabbete giricem diye.

Hiç konuşmadan sırf hareketlerinle bile belli bir karizmaya ulaşabilirsin. Belli yerlerde ince espriler. Bi bakış, iki kırıtış. Ne biliyim dostum. Sende bu potansiyel var gerçektende. ciddiyim[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
bilader sevişelim?

olmaz

pls?

ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

evet önemli olan kendine güven..ve birazda atak olmak pasiflikten cıkabilmek..bu gece daha iyi anladım bunları..ama onemlı olan bunları klavyeye tuslamaktan zıyade gercek hayata yansıta bılmek..ama gercekten deneyecegim. cok sağolun..bu gece basımı yastıga cok daha rahat koyucam emin olun..tekrar herkeze teşekürler..
Sosyal ağlarda paylaş

İyi geceler. Hayat bu hem sever, hem döver.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
bilader sevişelim?

olmaz

pls?

ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 05 Aralık 2005 01:26 tarihinde demiş ki:
Herkes birilerini kurtarmaya amma meraklı ya.

ne dicem şaşırdım.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
bilader sevişelim?

olmaz

pls?

ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...