lonly_restless Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yarebbim nasılda yaratıosun cins cins çeşit çeşit... bugün kopyum koptum başka tarifi yok!matematik dersindeyiz konuda fonksiyonlar.sınıfta kimse anlamıo tabi...hocada saçını başını yoluo anlatcam die.bizim hocada garip adamın teki.mimiklerini accayip kullanıo ve aşırı komik oluo.nese sınıfta geçen çeşitli konuşmaları anlatcam şimdi. -dersin biri- hoca anlatmak için çabalarken f ler havada uçuşuyor tabii.ve hocanın uzun uzun yazdıı sorunun cevabı garip bi şekilde yine f çıkıo.ve hoca bize dönüp: -"işte bizi maceradan maceraya sürükleyen f bu arkadaşlar!":) -başka dersin biri- hoca anlatıo gene arkada sınıfın babası muhabbeti kurmuş f üzerine derin bi sohbet,hoca birden son derece sert bi şekilde arkasını dönüp bu arkadaşa doğru yürümeye başladı.hepimiz bağırcak die beklerken hocadan gelen sesler arasından şu sözcükler olayı bitirdi: -"yaptığım uzun işlemler sonucu,sonuç f dir":)ve biz yine kop kop... ve en son bugün: artık böğ geldii için dayanamayıp haykırdım: -"ne işimize yarıcak bu?nerde kullanaılıo da bu kadar kasıoz öğrenmek için?"demiş bulundum. hoca: -"ooo bu heryerde var.tarih coğrafya arkeoloji...." sınıfta bi sessizlik benden gelcek cevap beklenio.bende reklamlardan esinlenerek: -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"dedim.önce kimse anlamadı.sonra millet koptu gene.hocada kopmuş numarası yaptı.ders bitti hoca beni yanına çağırdı: -"gel bakalım bodrumlu arkadaşım die" gittim...hoca: -"bak gidersen türkbükü(biyerler daha saydı ama hatırlamıom)oralarıda gez,ben 3 sene orda çalıştım"dedi. bende anlamadı die -"tabi hocam hiç kaçmaz mutlaka giderim"dedim. haocanın tv kültürü pek yok galiba:)nese siz gülermisiniz bilmem ama biz sınıfça bu olaylarda ikiyr ayrıldık:):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Geyik hocalar çok eğlenceli olur... Bizim dersanedeki tarih hocası süper anlatır... Tarihten nefret ederdim, zor geçerdim bu sene ilk sınavım 90 oldu o derece:D Hoca şimdi Kurtuluş savaşı'ndaki cepheleri anlatıyo "Bakın şimdi çocuklar siz Türkiye'siniz, yan sınıfta Yunanistan. Siz şöyle kapıya diziliyosunuz sıra halinde, bunlar da sınıfa dalıcaklar... Amaa siz şöyle kalıplısınız ya maşallah, yan sınıftakiler daha ufak tefekler, siz eziyosunuz olay bitiyo...Anlamayan varsa söylesin" Millet tabi kopmaktan yorum yapamıyo:D Bide konu Yasama&Yürütme organları, hükümet, meclis filan... "Evet çocuklar, şimdi hükümetin yetkisi yürütmedir..." Biz mal mal bakıyoruz hocaya "Ya hani bakanlarımız yürütüyolar ya"(eliyle cebe doğru araklama hareketi yapıyo) -Sınıfta kısa bi sessizlik Ardından herkes kıpkırmızı olana kadar kopuş...[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 siz haala fonksiyonlarda mısınız?[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 9. sınıftır belkim :) biz de yeni bitirdik fonksiyonları :)[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki: Gelin tanış olalım, Aylardan da Kasım. Rira ediyorum canım patilerim Biraz uslu olalım. Israr edersen eğer cıvıtıcam diye Çok dikkat et baş harflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: laverda, 06 Aralık 2005 21:35 tarihinde demiş ki: siz haala fonksiyonlarda mısınız? bu hoca 4. hocamız.anca yani...daha yeni başladık sayılır.zırt purt değişioda bu kalıca gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yok ben öss ye 3. kez hazırlanıyorm bu sene de ondan sordum aman yanlış anlaşılmasın[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 lise 1 arkadaşlar.9diil.yani ne oluo bu?hazırlık okumuş,murekkep yalamış demek oluo.. ha bu arada tarihçide iiymiş.dersane hocalarını hep sevmişimdir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ei de 9 zaten hz okuyanlara denio (bn 9um) dierleri "y9" ;)[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki: Gelin tanış olalım, Aylardan da Kasım. Rira ediyorum canım patilerim Biraz uslu olalım. Israr edersen eğer cıvıtıcam diye Çok dikkat et baş harflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar