Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Tabikide ::Ujio:: deil asdjhsdalfkjhasdfljasşfd zuahah lulukukusjdfoasıjf[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:111 k dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bu ne ki[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 zuahahahhaha bi git ya direk silinsi diye topic aciosun audhsahudhudhuauhdada[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: NightHunter666, 06 Aralık 2005 01:24 tarihinde demiş ki: zuahahahhaha bi git ya direk silinsi diye topic aciosun audhsahudhudhuauhdada sen asasin diye acmisin ahahahehehe maksat ortama atraksyon gelsinn eehehe[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:111 k dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben en ii assisan kimdir demedim ama aasdasasdsasdasdda aga sence aresin en ii assasiani kimdir aasdsadasdasd[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: NightHunter666, 06 Aralık 2005 01:24 tarihinde demiş ki: zuahahahhaha bi git ya direk silinsi diye topic aciosun audhsahudhudhuauhdada ujio has gud gun :D slm[signature][hline]Lvl: 66 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Xrated, 06 Aralık 2005 01:32 tarihinde demiş ki: slm a.s :D[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emperor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hmm... [Bu mesaj emperor tarafından 06 Aralık 2005 02:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: NightHunter666, 06 Aralık 2005 01:31 tarihinde demiş ki: aga sence aresin en ii assasiani kimdir aasdsadasdasd hmmm miniemouse malezyalı ve lvl 71 assasian=göt asyalı demek olduğuna göre başka da o lvlde asyalı olmadığına göre aresin en göt asyalısı miniemousedir bu mantıkla derim ben. löl[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 zuahhahahahahha[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 agalar s.a:)[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 oje kanka valla en iyi mage görunumlu warrior benim çok pis stafla sopalıyom..:)[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Braweheart, 06 Aralık 2005 04:57 tarihinde demiş ki: oje kanka valla en iyi mage görunumlu warrior benim çok pis stafla sopalıyom..:) +100 ehehehe oda guzel[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:111 k dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 mmm bana bu girgiriyede ki bi repligi hatirlatti wallahi ben calmadim kumserim inanmazsan git bana sor :D:D:D[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 we re guud gun :tup:[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 manicodil derim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: bilinc, 06 Aralık 2005 02:43 tarihinde demiş ki: said: NightHunter666, 06 Aralık 2005 01:31 tarihinde demiş ki: aga sence aresin en ii assasiani kimdir aasdsadasdasd hmmm miniemouse malezyalı ve lvl 71 assasian=göt asyalı demek olduğuna göre başka da o lvlde asyalı olmadığına göre aresin en göt asyalısı miniemousedir bu mantıkla derim ben. löl bilinc gene konuşturdun dikkatini :D[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 full +1 Enique Leri ile bence MONSTERKİLL :/ güzel oynayan derseniz karakoata mıdır nedir o :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 benim ben[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :41k / 1k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 en iyi warrior olu warriordur :) saka bi yana bence en iyi warrior tum debuf ları yedikten sonra bile shildini cekip kalabalıgın icinden saglam sıyrılan warriordur.Warrior dedigin cok olmemeli.Favorimde:::archangel::: tanımıyom ama saglam bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: xXTaLkativeXx, 06 Aralık 2005 18:49 tarihinde demiş ki: full +1 Enique Leri ile bence MONSTERKİLL :/ güzel oynayan derseniz karakoata mıdır nedir o :D o adam benı raptor manyagı ettı gercekten super bır player o sadece ona gecen aksam 1k np vermısımdır[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %81,74 DeaTH_STaRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Dmiano war tam nickini bilmiyom ama 3 er 3er skill çıkarması ayrı bi mevzu tabe ^^[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben orc'um areste orclar humanların en ii wairirorlarını humanalrda orcları yazsın...orctan dönme human ve humandan dönme orcların cvpları dikkate alınmayacaktır asjdsyauhbdsauysadıok:-) Bence Karakotai ...çünkü cidden güzel vuruyor ve kaçırmıyor arcangel ve f9 külli yalan artistten başka bişey deil...Karakotai en pis vuran ve en hayvanı...ancak orclardan karakter , insanlık ve playerlık bakımdan ::ujio:: ve ::Informer:(yine yanlış yazdım herhalde:-)= derim:-)[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 dereque[signature][hline] žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bencede Karaotoka Onun ustune warior Ne SS NE F9 nede perp ezip geciyor ve ben bir Orc um :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar