Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

limewire en iyi performans

fenerbahce

Öne çıkan mesajlar

said:
Mavi, 09 Kasım 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
Bir dosya çekerken en fazla yıldız olanı çek.
En üstte sıralanıyor.

Paylaşıma dosya açma.

benim taktik işte[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ama en çok burda bulabilirsiniz
ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sosyal ağlarda paylaş

paylaşında limitli bir program ile limitinizi 3 yapın. 3 yapınca etkilenmiyor çok fazla download.
başkalarına yararınız dokunur :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

valla çoğu kişi paylaşım veriyo ki biz de türkçe sarkıları rahatça indirebiliyoruz. bence kullananların %80'i bilmiyo paylaşım olayını. sadece müzik indirme programı zannediyolar limewire, ares gibi programları.
ben de paylaşmıyorum ayrıca dosyalarımı çünkü bariz bir şekilde dl'yi yavaşlatıyor. paylaşmak zorunda değilim de, istemeyen paylaşmasın banane =)
etiğe aykırı biraz ama napalım

arkadasın biri shared klasorundekileri sil demiş, silmeyin eger indirdiklerinizi orda arşivliyosanız. yoksa tüm arşiviniz gider yani başka yere tasıyın dosyaları, shared (ya da nereye indiriliyorsa) klasorunu bos tutun.[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster!
| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unac, 09 Kasım 2005 16:28 tarihinde demiş ki:
256 yım..areste 40ı gördüm.ares kullanın

Ben en sağlam sitelerden çekerken 30un üstünü göremiyorum sen nası areste 40ı gördün?

256nın teorik hızı 32KB/s bu hızın üstüne çıkman zaten zor hele Türkiyede imkansız.Programın hinliği olabilri mi?[signature][hline]Work Hard.Play Harder.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ben de 256yı 5 kişi paylaşan apartmanda limewire'da 450kb gördüm. onu kullanın o zaman. (cidden gördüm)
256kbit adsl= 256/8=32kb/sn
bunu aşman imkansız. aşman da normal bi durum olmadığından programın iyiliğini falan kanıtlamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

limewire pro var. 512 var. 50 ortalama 50 kb ile download yapıyorum ama aynı anda 3-4 dosya falana indiriyorum.. Tek dosyada 40 ile falan çekiyorum. Bence çok iyi..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

orda T1 ne ben onu çözemedim ben onda daha hızlı çekiyorum . cablo/dsl bide t1 de cekince hızlı çekiyo[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!!
Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM

www.2pac.com
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
said:
taz, 09 Kasım 2005 20:53 tarihinde demiş ki:
said:
ben de 256yı 5 kişi paylaşan apartmanda limewire'da 450kb gördüm. onu kullanın o zaman. (cidden gördüm)
256kbit adsl= 256/8=32kb/sn
bunu aşman imkansız. aşman da normal bi durum olmadığından programın iyiliğini falan kanıtlamaz.

o hesap 256/8 şeklinde yapılmaz..

bi download sınırını belirlemek icin 256'nın birler basamagi ile onlar basamaginin arasina bi virgül ativerin dl limitini bulursunuz. bu dl limiti 2 max 3kb yukari cikabilir. ama 256 ile 40kb gördüm demek programin kendi hatasidir..cünkü o yalandir. netlimiter türü programlar kurun download yaparken öyle 40 fln görüyorsaniz netlimiter'a bir gözatın gercek download hizinizi göstersin size..[signature][hline] Sex Machine
The Paticik Cup =o= II
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu bahsettiğin teori hani birler ile onlar arası bir virus atı ver fln

2048kbps için bana bu teorinin geçerli olduğunu açıklar mısın?
1024kbps de olur..

2,4+ (max 3kb) etti 6.4kb yani 1mbit adsl snde max 6.4kb upload edebilir ? belkide virgülü kaldırmak gerek ?
ciddi teori ilgimi çekti acıklar msn ?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KahnX, 09 Kasım 2005 20:45 tarihinde demiş ki:
Aresin canı cehenneme dostum

lanet olsun o cehennem program beni deli etti anlıyormusun beni

25 saat connecting sorunu herkesde yayıldı bok üstüne krep olmaz...

Heyy dostum sakin ol ha sakin olursan kimseye birşey olmayacak.

Dublaj yapılmış amerikan filmleri gibi konuşuyor adam yahu :D Türkçeye bak LANET OLSUN! :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...