fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya limewire dan şarkı indiriyom bazen 30k ile çekiyor bazen 2k ile çekiyor performansının iyi olduğunu dosyanın nerden anlayabiliriz en yüksek yıldızlı dosyları seçiyorum..[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 paylasim yapiyorsun.limewire da cozemedigim tek olay bu.upload yaparken downloadunda dusuyor.onun icin shared klasorundeki dosyalarini sil.hic bi dosya kalmasin.10k ile indiriodum bi sildim hepsini direk 30k ya firladi[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 256 yım..areste 40ı gördüm.ares kullanın[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bir dosya çekerken en fazla yıldız olanı çek. En üstte sıralanıyor. Paylaşıma dosya açma.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 paylasima acmayin ama paylasanlardan cekin ne guzel walla[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: vimpir, 09 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: paylasima acmayin ama paylasanlardan cekin ne guzel walla +1 :D o zmn da kötülük olur diye düşünüyorum[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Mavi, 09 Kasım 2005 16:29 tarihinde demiş ki: Bir dosya çekerken en fazla yıldız olanı çek. En üstte sıralanıyor. Paylaşıma dosya açma. benim taktik işte[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 herkezin taktik o zaten türkiyede p2p kullanan kaç kişi paylaşıma izin veriyo acaba[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 paylaşında limitli bir program ile limitinizi 3 yapın. 3 yapınca etkilenmiyor çok fazla download. başkalarına yararınız dokunur :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 valla çoğu kişi paylaşım veriyo ki biz de türkçe sarkıları rahatça indirebiliyoruz. bence kullananların %80'i bilmiyo paylaşım olayını. sadece müzik indirme programı zannediyolar limewire, ares gibi programları. ben de paylaşmıyorum ayrıca dosyalarımı çünkü bariz bir şekilde dl'yi yavaşlatıyor. paylaşmak zorunda değilim de, istemeyen paylaşmasın banane =) etiğe aykırı biraz ama napalım arkadasın biri shared klasorundekileri sil demiş, silmeyin eger indirdiklerinizi orda arşivliyosanız. yoksa tüm arşiviniz gider yani başka yere tasıyın dosyaları, shared (ya da nereye indiriliyorsa) klasorunu bos tutun.[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: unac, 09 Kasım 2005 16:28 tarihinde demiş ki: 256 yım..areste 40ı gördüm.ares kullanın Ben en sağlam sitelerden çekerken 30un üstünü göremiyorum sen nası areste 40ı gördün? 256nın teorik hızı 32KB/s bu hızın üstüne çıkman zaten zor hele Türkiyede imkansız.Programın hinliği olabilri mi?[signature][hline]Work Hard.Play Harder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 +1[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Aresin canı cehenneme dostum lanet olsun o cehennem program beni deli etti anlıyormusun beni 25 saat connecting sorunu herkesde yayıldı bok üstüne krep olmaz...[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: unac, 09 Kasım 2005 16:28 tarihinde demiş ki: 256 yım..areste 40ı gördüm.ares kullanın ben de 256yı 5 kişi paylaşan apartmanda limewire'da 450kb gördüm. onu kullanın o zaman. (cidden gördüm) 256kbit adsl= 256/8=32kb/sn bunu aşman imkansız. aşman da normal bi durum olmadığından programın iyiliğini falan kanıtlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 27,22 kb den fazlasını görmedim Temmuzdan şu ana kadar uyuz oluyorum.[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 p2pde normal hızım 15 16 fln (256k adsl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sorun var sende kesin[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 limewire pro var. 512 var. 50 ortalama 50 kb ile download yapıyorum ama aynı anda 3-4 dosya falana indiriyorum.. Tek dosyada 40 ile falan çekiyorum. Bence çok iyi..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 orda T1 ne ben onu çözemedim ben onda daha hızlı çekiyorum . cablo/dsl bide t1 de cekince hızlı çekiyo[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: taz, 09 Kasım 2005 20:53 tarihinde demiş ki: said: unac, 09 Kasım 2005 16:28 tarihinde demiş ki: 256 yım..areste 40ı gördüm.ares kullanın ben de 256yı 5 kişi paylaşan apartmanda limewire'da 450kb gördüm. onu kullanın o zaman. (cidden gördüm) 256kbit adsl= 256/8=32kb/sn bunu aşman imkansız. aşman da normal bi durum olmadığından programın iyiliğini falan kanıtlamaz. o hesap 256/8 şeklinde yapılmaz.. bi download sınırını belirlemek icin 256'nın birler basamagi ile onlar basamaginin arasina bi virgül ativerin dl limitini bulursunuz. bu dl limiti 2 max 3kb yukari cikabilir. ama 256 ile 40kb gördüm demek programin kendi hatasidir..cünkü o yalandir. netlimiter türü programlar kurun download yaparken öyle 40 fln görüyorsaniz netlimiter'a bir gözatın gercek download hizinizi göstersin size..[signature][hline] Sex Machine The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 limewire 15 ile indirirken size 30 40 gösterio.. Sizde gaza geliosunuz ii bu program süper diye bence bi işe yaramaz limewire.. Zaten pro sürümü için para isteyen bi p2p programından daha ne beklenebilir ki... saygılarımla..[signature][hline]Love_is_still_Lost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mumu bahsettiğin teori hani birler ile onlar arası bir virus atı ver fln 2048kbps için bana bu teorinin geçerli olduğunu açıklar mısın? 1024kbps de olur.. 2,4+ (max 3kb) etti 6.4kb yani 1mbit adsl snde max 6.4kb upload edebilir ? belkide virgülü kaldırmak gerek ? ciddi teori ilgimi çekti acıklar msn ?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ares bozuldu kullanıcılarıda bozuldu daha gecen gun aradaıgım bı suru dosyayı buldum ama ındıremıyorum sacma sapan işler limewire dahha guzel[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: KahnX, 09 Kasım 2005 20:45 tarihinde demiş ki: Aresin canı cehenneme dostum lanet olsun o cehennem program beni deli etti anlıyormusun beni 25 saat connecting sorunu herkesde yayıldı bok üstüne krep olmaz... Heyy dostum sakin ol ha sakin olursan kimseye birşey olmayacak. Dublaj yapılmış amerikan filmleri gibi konuşuyor adam yahu :D Türkçeye bak LANET OLSUN! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: unac, 09 Kasım 2005 16:28 tarihinde demiş ki: 256 yım..areste 40ı gördüm.ares kullanın unac t3 or higher bi baglantidan 4+ kişiden çekmedigin sürece türkiyeden herhangi bir programla 40kb göremessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar