HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konu Dışından yasaklıyım o yüzden buraya açıyorum... '' With this item, Lucky Finish can be executed when in use. (Zamogeons can be dropped from the monsters up to 300 times more) '' Burda yazılanları tercüme edicek birisi var mı ? PS: Zamogeon=MMORPG oyunundaki para birimi. PS2: Anlamını biliyorum ama emin olmakta fayda var o kadar para vericez ;)[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Exalted_Angel, 06 Aralık 2005 19:28 tarihinde demiş ki: Konu Dışından yasaklıyım o yüzden buraya açıyorum... '' With this item, Lucky Finish can be executed when in use. (Zamogeons can be dropped from the monsters up to 300 times more) '' Burda yazılanları tercüme edicek birisi var mı ? PS: Zamogeon=MMORPG oyunundaki para birimi. PS2: Anlamını biliyorum ama emin olmakta fayda var o kadar para vericez ;) Bu esya ile, lucky finish i kullanima acabilirsin ( zamogeons yaratiklardan 300 kereden fazla duser ( buyuk olasilikla cesette 300 civari zamogeons bulabilirsin demeye calisilmiş ) Edit : Benim ingilizcemin bana anlattigi bu, ama ilk cumle biraz enterasan geldi.. Not olarak ekliyelim, ne zaman kullanimda olursa, sansli sona ulasabilirsin de demek olabilir.. Lucky Finish i buyuk yazdigin için ozel isim gibi dusundum.. İlk basta anlatilan odur.. : ) [signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35! [Bu mesaj Baluu tarafından 06 Aralık 2005 19:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar