DesertRose Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 gecenin bir yarısı sıradan bir yalnızlık masalındayım koca bir kalabalığın içindeymişim gibi iğne atsam yere düşmeyecekmiş gibi düşünmeliyim diyorum düşünüyorum... saat sabahı buluyor akrep yaralı,yelkovan hala sevdalı saniyeler akarken araları açılıyor iyice sevdalıların anlamalıydım diyorum anlıyorum... gözlerim ağlamamak için direnirken çok küçükken duyduğum bir masal geliveriyor aklıma akrep yelkovan akrep, sevgili,dost,anne,eş ama yalancıktan değil ha! ölümüne dost ölümüne eş ölümüne yar yelkovan, baş kahraman her gülüşü bir can yakımı her gidişi bir ölüm her ihaneti bir dost yitimi masum yüzlü,yağız sevgili ama tamamen yalancıktan. tanışmışlar akrep mi yelkovanı,yelkovan mı akrebi bulmuş bilinmez biri sevmiş,diğeri sevmemiş sevilmiş her saat başı kavuşmayı beklemişler ama sadece beklemişler hiçbiri zamanı durdurmayı akıl edememiş derken saniyeler girmiş araya,dakikalar desteklemiş durmuş zaman durmuş ya... akrep__________yelkovan ayrı rakamların üzerinde haykırmış akrep yelkovan hiç oralı değil saniyelerle keyifte bilememiş, saniyeler çabuk geçer... uzun bir bekleyişin ardından çalışmış saat saniyeler kaçışmışlar yelkovan yaklaşmışken akrebe akrep gülümsemiş sevgiliye hızlandırıvermiş zamanı saniyeler akmış mesafeler artmışl geride kalmış sevgili böylelikle bir Akrep-Yelkovan aşkı daha mazide kalmış... YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.. [signature][hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek.. Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..." [Bu mesaj DesertRose tarafından 02 Aralık 2005 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DesertRose tarafından 02 Aralık 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ellerıne saglık ılgınc ve orjınal bı şiir olmus.[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 çok güzel olmuş beğendim valla[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 eline saglık, cok beyendim.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Fikir gerçekten güzelmiş ben de beğendim. Yazım şekli de hiç fena değil, yalnızca sonu sanki biraz fazlaca hızlı getirilmiş gibi geldi.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yaptığın gözlemleme çok hoşuma gitti ne kadar çok sembolik şey dönüyor etrafımızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar