Sharlock Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 daha önceden burada sizlerinde yardimiyla bir script yazmiştik yanlız bir sorunum var şimdi staff çanta açmamasi için birşeydi bu şöyle if (==21) && (() || (==1)) || ( 5) if (==21) && () return 0 endif endif if (==21) && (() || (==1)) if (==21) && () src.sysmessage @035 npclerin/playerlarin cantasini acamazsiniz src.sysmessage @035 yaptiginiz islem log dosyasina kaydedildi... serv.writefile logs.txt "Tarih: - i acmaya calisti." return 1 endif endif şimdi staff kendi çantasinida açamıyor çok düşündüm ama birşey bulamadım kendi çantasini nasıl belirtecez ? diğer çantalari açamadı gibi kendisininkinide açamıor
Sharlock Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 if (==21) && (() || (==1)) || ( > 5) if (==21) && () return 0 endif endif if (==21) && (() || (==1)) if (==21) && () src.sysmessage @035 npclerin/playerlarin cantasini acamazsiniz src.sysmessage @035 yaptiginiz islem log dosyasina kaydedildi... serv.writefile logs.txt "Tarih: - i acmaya calisti." return 1 endif endif if (==t_corpse) || ( > 5) || !((==t_corpse) == ())return 0 endif if (==t_corpse) || ( < 6) src.sysmessage @035 cesetlere bakamazsin src.sysmessage @035 npclerin cantasini acamazsiniz src.sysmessage @035 yaptiginiz islem log dosyasina kaydedildi... serv.writefile logs.txt "Tarih: - i acmaya calisti." return 1 endif koyulttuğum yeri ekleyince artık kendi çantasini açabiliyor yanlız type_tcorpseleri acc plevel 5 den büyük ise açabilsin diyorum ama her plevel cesedleri açabiliorhaata nerde onun bir üstüde çalışmıyor anlamadım şey type tcorpse olan bölüme eklemek zorunda kaldim sizin verdiniz kodu yukaridakine ekleyince olmuor
Talon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bu şekilde deneyin birde çalışmazsa bakarız tekrar. if ( == 21) && ( < 5) && !( == ) src.sysmessage @035 npclerin/playerlarin cantasini acamazsiniz src.sysmessage @035 yaptiginiz islem log dosyasina kaydedildi... serv.writefile logs.txt "Tarih: - i acmaya calisti." return 1 else return 0 endif if (==t_corpse) && ( < 6) src.sysmessage @035 cesetlere bakamazsin src.sysmessage @035 npclerin cantasini acamazsiniz src.sysmessage @035 yaptiginiz islem log dosyasina kaydedildi... serv.writefile logs.txt "Tarih: - i acmaya calisti." return 1 else return 0 endif
Kortez Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 if ( == 21) && ( < 5) && !( == src.sysmessage @035 npclerin/playerlarin cantasini acamazsiniz src.sysmessage @035 yaptiginiz islem log dosyasina kaydedildi... serv.writefile logs.txt "Tarih: - i acmaya calisti." Plevel 5 altı acamasın demişsin[signature][hline]http://www.fantastic.coskusu.com/
Sharlock Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 arkadaşlar boşuna kasmayin bunlarla ben yapmak için daha farkli bir yöntem geliştirdim kökten :) halloldu sorunum ama genede teşekkürler
Öne çıkan mesajlar