FoRMaT_C Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 beyler ben zebula scriptlerindeki disarm scriptinde bi değişiklik yapmak istiyorum.. Bu değişiklik aynen şöyle olcak: *disarm olan kişi 5 sn eline silah alamıycak.. bunu nasıl yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 SRC.TAG.sanasilahyasak=1 itemequip te bu tagı kontrol ettir.. tabi timer vercen adama, 5 sn sonra tagı 0 lıcak veya yoketcek.. [Bu mesaj CEDAY tarafından 12 August 2003 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoRMaT_C Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 tüm silahlara on=@equip trigerıyla kontrolmü ekliyeyim?? yoksa tüm silahlar için bir triger var mı?? bi de *action=-1* mi yapçam *unequip* mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 itemequip triggerı olması lazım.. unequip ettircen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoRMaT_C Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 o biraz kastırabilir :p şunu dene disarm olana bi event daha at sadece bu eventte; on=@itemequip unequip yap. böle daha ii olur sanırım.. 5sn bitince eventi kaldırmayı unutma.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 sana önerim bilgisayarı startup diskiyle başlat.. ms dos'tan şunu yas.. format c: sonra hiç acı olmıyacak.. herşeyden kurtulacan.. Keşki Ceday sana bu cevabı verseydi.Millet nasılki bir thread açıp yardım beklerken çok bilirmiş tavrınlan buda sorulurmu edasıylan bu satırları yazdıysan sende kendine karşı bu tarz bir tavrı hak ediyorsun.Bundan sonra başkalarının threadlerinde boş msglarını görmemek dileğiylen.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry [Bu mesaj Virus tarafından 12 August 2003 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoRMaT_C Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: Virus, 12 August 2003 22:28 tarihinde demiş ki: sana önerim bilgisayarı startup diskiyle başlat.. ms dos'tan şunu yas.. format c: sonra hiç acı olmıyacak.. herşeyden kurtulacan.. Keşki Ceday sana bu cevabı verseydi.Millet nasılki bir thread açıp yardım beklerken çok bilirmiş tavrınlan buda sorulurmu edasıylan bu satırları yazdıysan sende kendine karşı bu tarz bir tavrı hak ediyorsun.Bundan sonra başkalarının threadlerinde boş msglarını görmemek dileğiylen.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry [Bu mesaj Virus tarafından 12 August 2003 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Virus, sen bna kendini beğenmiş diyeceğine önce bu lafı benden çok hakedenlere söyle bakarsın bende o zaman uyarısız düzelirim tmm? [Bu mesaj FoRMaT_C tarafından 12 August 2003 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 yalnız bi sorun var. böle yaparsan adam don bile giyemez üstüne:) sen sadece silah almamalarını istiosan, bütün silah typelarını check ettirmen lazım teker teker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 layer dan yap eğer layer şu veya şuysa (tam bilmiom şimdi) unequip endif :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 aslında teker teker kontrol ettirmene gerek yok. adam "herhangi" bişi equip etse dahi, sen ellerindekileri bıraktır, (ilk önce check ettir, bişi var mı die elinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Disarm a eklicegin olay disarm edildiginde events=+e_syasak Newitem=i_dcon // Silaha düsen kisiye eklenecek ! act.equip [ITEMDEF i_dcon] Name=~ Id=i_memory Type=t_eq_script ON=@Equip Attr=attr_decay Timer 5 ON=@Timer remove return 1 [EVENTS syasak] ON=@Itemequip If src.act.cont src.sysmessage Daha Elinize silah alamazsınız ! return 1 endif Su Kadarcığı yazamıonuzmu adama ya anlatıp duruonuz ![hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoRMaT_C Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 arthur saol da ben arkadaşlara böyle bir script yazın demedim veya istemedim.. sadece mantığını sordum, tazmanyak'a tşk layerdan çösdüm sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Tazmanyak gibi bi herif gelmez bu dünyaya bida öpüyorum alnından TAz[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoRMaT_C Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: TaZmAnYaK, 14 August 2003 14:09 tarihinde demiş ki: :D şımarma lem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 adam ol formatlarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 format c:/q daha cabuk olsun puahahahhahaha[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoRMaT_C Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 format c: ne kadar uzarsa o kadar zevkli olur =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar