vimpir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Arkadaslar bu hatayi almadan oyunu gorme sansina sahip olan varmi icinizde? [signature][hline]vimpir[Bu mesaj vimpir tarafından 04 Aralık 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Nasıl bir oyun bu ?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya bu oyuna giren bi Türk göremedim :P ben bi kez girdim bala bişiler yapıp bi idaha giremedim :D acaba bu oyun şakamı bizi mi kekliyorlar :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 baglantiyla alakali dicem ama yok direk bunu veriyor:([signature][hline]vimpir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yokmu cozum yolunu bilen[signature][hline]vimpir MZ : Vimpir SK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bende giremedim fake o O.o[signature][hline] www.ansalon.gen.tr ~®âi ~ - merhaba, tanışabilir miyiz? - buna hazır oldugunuzu sanmıyorum. - wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Yok öyle bi oyun,kandırıkçı onlar. Biz denedik bi kaç kişi yok olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 :D ya birakin geyik yapmayi[signature][hline]vimpir MZ : Vimpir SK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Nasıl bi oyun bu da kimse giremiyor merak ettim açıkçası ? :)[signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Giren olsa nasıl bi oyun olduğunu anlatacak daha giren yok :p[signature][hline] www.ansalon.gen.tr ~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Yok yahu ne dalgası.Al bak. http://forum.paticik.com/view.php?id=161189 http://forum.paticik.com/view.php?id=159940 http://forum.paticik.com/view.php?id=20286 http://forum.paticik.com/view.php?id=24996 Açılmıştı anlamında değil. Mesela en alttaki 2002 tarihli orada giremedim diyor. En üstteki 2si 1aylık,ben ve bikaç arkadaş kastık girmedi.[signature][hline]SAÇMALIYOSAM UYAR BENİ Buzkiprisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ozaman baglantiyla alakali bu[signature][hline]vimpir MZ : Vimpir SK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben girdim oyunada cok pek begenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 banada yıllardır hata veriyo bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Stykx, 06 Aralık 2005 04:27 tarihinde demiş ki: ben girdim oyunada cok pek begenmedim ss koy yalanci sekil yapcam diye girdim filan diyosun:D[signature][hline]Msn Space MZ : Vimpir Sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar