Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

davulcular kayıtlarınızı paylaşın

Hakiki_Portnoy

Öne çıkan mesajlar

Ya guitarproyu audigy ile kullanırsanız midinin gerçekliğini anlarsınız ve GP5'de bi özellik koymuşlar bi kaç örnek dinledim çok gerçekçi sesler elde edio realistic sound mu ne öle bi özellik var.

@Hakiki: kaydı beğendim ya o bölümü ezberlmeye üşeniom ben hep. Ezberlesemde padde ezberlenmio çünkü deişik şey yok. Deişik şey olsa bile bu sefer 16lıklar karışabilio snare girince =). Valla bunu ben 2x hızlandırdım Nepalm death kaydı gibi oldu zuahahah..

Bende var yeni kayıtlar mesela instrumedley i kaydettim ama 12mb.. sonra bide as i am var full ama o sıkıcı hep dum tıs dum tıs..
Sosyal ağlarda paylaş

awake ve train of thought arasındaki devasa farklardan birisi bu.portnoy davulla okadar fazla oynamıyo.ağırlık biraz daha gitar soloları,kalvye soloları ve akıcı tempolu şarkılarda.Mesela farkettiyseniz awake albümünde biçok şarkıya girişte hi-hat açıp kapama ve saydırma kombinasyonları ile kurulu bi ritm var portnoyun aklında.(eroto/6:00/innocence faded vs.) ama ToT ta biçok şarkı sabit rezonant zil fonun üzerine bişeyler giriyor.(stream of consciousness ve vacant hariç hepsi.honor thy father da farklı bi kategoriye giriyor.).ama sonradan şarkı sanki sololardan oluşuyor.awake ile ToT arasındaki albümler de bunların ortası bişeyler.yer yer solo ağırlıklı manyak şarkılar,yer yer davul tekniğinin gözler önüne serildiği şarkılar var.(Mesela The Great Debate.)
Bu arada The Great Debate çalıp koymak isteyen var mı =) ben günde bi on kere falan dinliyorum kafaya koydum çıkarıcam ama gerçekten çapımı zorluyo yer yer.Bi kere timetable tam bi kaos.çok fazla çeşit zil kullanıyo ve yer yer gosu ritmler var.bakalım neler olcak.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten ha.ten degrees of turbulent drumming de var ya.orda resmen elleri komik olacak derecede ordan oraya hızlı hareket ediyor.g.tünden ter fışkırıyo.zaten onu takip eden atağı da kaçırıyo.olum ne pis şarkı lan.ama çok güzel.dinle dinle doyamıyo insan.sözleri de mükkemmel ötesi.ve burdan diyorum ki "I approve of Embryonic Stem Cell Researches.I rely on our white coat heroes."
daha fazlası için bkz: Kök Hücre araştırmaları[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bahsettiniz bölümü bi ara kaydeder koyarım. O bölüm biraz zor yoruluon çalarken. Tabi padde çalarken yorulmuom ben çünkü sabit bi ortam :D.

Niye o kadar zor dediniz ki bu arada great debate e daha zor dt şarkılarıda var.. Great debate in süreleride karışık deil aslında 7/8 var bi tek aksak olarak gerisi 4/4 6/4 vs..
Sosyal ağlarda paylaş

o vs. leri sıralasana bi :-D
heheh tabi pad'de taka tuka vuruyon da davulda nevrin dönmeye başlıyo o hi-hat kısmını dakkalarca yapınca :-P
ilk 4-5 dakkasını çıkardım bi ara kaydedip yollucam.hi-hat düzenini oturtmak zaman aldı.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm.dostum bir derdin mi var? anlat çekinme yabancı değiliz :)

et siyamon:o kısım değil.çift el hi-hat giderken(3 e 1 açıp kapayarak gidiyo ya.orda ilerleyen kısımda shift ediyo ya hi-hat ile trampet arasında elleri.orayı çalışıyorum.uygun hi-hat ve trampet pozisyonunu bulamazsan işkence oluyo bu kısım.olcak olcak.az kaldı.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Sosyal ağlarda paylaş

hehehhe çok hoşuma gitti lan.gerçek davulda bile bu kadar güzel olmuyo.abi ben hala senin o 2. sesi pad'in neresiyle çıkardığını çözemedim :P bi de normalde çalarken zil yerine boşa mı sallıyon yoksa yastık yorgan mı telef ediyon (bu kayıtta boşa sallamışın ses gelmiyo)
bu arada şarkının ortasında twini erken kesmişin heaa..epey bi kesmeden devam edecen.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 26 Kasım 2005 12:30 tarihinde demiş ki:
Twin gelir hoş gelirrr leleleyyy leleleyy limim limi ley hi hat i alchemy gelir limilimi ley ley limiii ley... vur davulcu davulaaa leyy leyy limi limi ley paradidle leri sıralaa limi limi ley ley limiii ley..

uçmuş lem bu gene...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hakiki_Portnoy, 05 Aralık 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
hehehhe çok hoşuma gitti lan.gerçek davulda bile bu kadar güzel olmuyo.abi ben hala senin o 2. sesi pad'in neresiyle çıkardığını çözemedim :P bi de normalde çalarken zil yerine boşa mı sallıyon yoksa yastık yorgan mı telef ediyon (bu kayıtta boşa sallamışın ses gelmiyo)
bu arada şarkının ortasında twini erken kesmişin heaa..epey bi kesmeden devam edecen.

heheh abi şimdi pad var pad yarım santim kalınlığında bittiği yere bagetin ucuyla deil sopa kısmıyla vuruom öle bi ses çıkıo =).

bageti havaya sallıom ama mesela hihat varsa hihatin olduğu yere faln :D

tabi her zmn havya sallamıom bi şey daha icat etttim crash zili var bende bi tane standle birlikte koyuyorum onu üstüne havlu koyuyorum sesi mute edio bölece ride gibi kullanıom onu..
Sosyal ağlarda paylaş

alın üleeaaan...yeni bi kayıt.%100 emprovize (doğaç) olup,nereye gittiği belli olmayan bi melodiyi şekillendirme ve adama benzetme çabası.

rapidshare falan uğraşmıyom artık kardeşimin DOMAIN inden araklıyom bikaç megabayt.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...