Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hmmm..davul üstünde yapsan belki paradidle'e daha çok benzer. neyse.hep davul kaydı mı canım?biraz da daha farklı enstrümanlarla ilgili kayıtlar koyalım. bakınız,bu bizim grubun basçısının bir videosu.evde pijamayla felan çekilmiş.nitekim,benim hoşuma gitti sizlerle de paylaşmak istedim.aranızda bass'la da ilgilenen vardır eminim. Yine Dream Theater,yine erotomania a.k. sanki başka şarkısı yok bunların dediğinizi duyar gibi oluyorum ama,baştan sona çalınca insanın ağzındaki salya miktarını artıran,müzikal orgazmı yaşattıran,yüzbin çeşit riff,pattern içeren güzide bir şarkı.çalınabilitesi yüksek bi de. Dream Theater - Erotomania bass videosu[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 birazdan geçen seneden kalma arkadaşla çektiimiz iğrenç davul gitar doğaçlama sekansını size sunucam kusmak yok tekniine vereyim demek yok.. o teknik şimdi aştı kusura bkmayın :):):) hftaya en kralından vidyolar koyarım..[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 1 senede aşırdın kusulası tekniği ha :-P hadi bakalım.bekliyoz.aradaki farkı biz mukayese edecez ama sen yorum yapmayacan :-)[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 http://rapidshare.de/files/6977676/x.WMV.html kayıt dandik bir kamerayla 4 saatlik grup provasının ardından eğlenme maksatlı doğaçlama şeklinde geçen sene çekildi..[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık [Bu mesaj Lexius tarafından 30 Ekim 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 doğaçlama güzel bişey tabi.ama bişey diyim mi o gitaristten kurtulsanız iyi edersiniz.dost acı söyler.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 çoktan kurtulduk...[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Hakiki_Portnoy, 29 Ekim 2005 15:48 tarihinde demiş ki: Bir virgil donati,bir denis chambers,bir tony royster jr.(artık jr liği mi kaldı) ,bir jason rullo,bir carter beauford,eskilerden bir buddy rich,bir neil peart'ın yerleri kalbimizde bambaşkadır Bunları duymak mutlu edici..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 anam dave weckl abiyi unutmuşum.çok ayıp olmuş.kendisi gosugillerden bi insan.bi de her nekadar tarzı artık bana hitap etmesede kendisinden çok şey öğrendiğim lars var.ulrich.evet.o deli dolu insan. bunları da ekliyim istedim.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hakiki portnoy biraz garip bir soru olacak ama grubunun basçısı uni. ye hazırlanırken tümay dersanesine mi gitmişti, biliyorsan söyleyebilirmisin?[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 evet =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 vay be ben de adamı " bakın kızlar blind guardian t-shirtu giydim farklıyım, beklerim" modunda bir adam sanıyordum, 5 telli bas ve DT coverları ha, saygılarrr :)[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Kadıköy de bi konserimiz vardı kendi grubum ve diğer bi grup toplandık kaynaştık heriflerle.. Diğer grubun basscısı bi kız gördü ve kıza.. Selam ben ...... grubunun basscısıyım benimle çıkarmısın dedi kızdaki cevap.. Ben inanmıyorum ya evet evet evet die cevap verdi.. Hey Allahım.. (Bunu ben nie yazdım?!?) Ee paylaşmak güzel şeydir..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Daniel Svenson dinleyin bi ilk.Portnoy portnoy diceginize[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Eternal 2.defa sana katılıyor.. Geçen de katılmıştım... şımarma ama bakh :) zhuahua Eeeee şahaaaa[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 eeeee ama ayıp oluyo.ben neden "portnoy portnoy" dediğimizi anlatmıştım gayet açık ve seçik biçimde.okadar yazıyı boşa mı yazdım? :-P ama dediğin adamı şimdi araştırıp dinlicem.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. [Bu mesaj Hakiki_Portnoy tarafından 03 Kasım 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buraksend Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 gitarı calan malum sahıs benimdir. saygılar :p[signature][hline]Dream Theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 aha geldi.dirildi.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bu mike mangini insanmı? bence insanoğlunun neleri yapmaya müsait olduğunu gösteren bi örnek. Demek insan bunlarıda yapabiliomuş. Adamdaki sinir ve kas yapısı nası bişi anlamadım.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: RedallHoor, 02 Kasım 2005 19:49 tarihinde demiş ki: Kadıköy de bi konserimiz vardı kendi grubum ve diğer bi grup toplandık kaynaştık heriflerle.. Diğer grubun basscısı bi kız gördü ve kıza.. Selam ben ...... grubunun basscısıyım benimle çıkarmısın dedi kızdaki cevap.. Ben inanmıyorum ya evet evet evet die cevap verdi.. Hey Allahım.. (Bunu ben nie yazdım?!?) Ee paylaşmak güzel şeydir.. Forumlarda boşalmayalım pls.[signature][hline]jahnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Arkadaşlar nihayet kayıt sistemimi tekrar kurdum yeni ses kartı driverı ile birlikte ve odama pc gelmesiyle birlikte ve bir Images and Words klasiği olan METROPOLIS in ilk 1 dakikasını kaydettim. METROPOLIS[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Metropolisin davulları çok mu zor ?[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ben zor bulmuyorum açıkçası ama ilerdeki süreler kafamı karıştırıyo. Mesela 13/8 bölüme alışmam zaman almıştı.. 7.dakikadaki yerleri hiç çalamıyorum daha doğrusu ezberleyemiorum çok karışık. Teknik olarak çok da zor deil.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Yaw bi kişi kendi solosunu koyamazmı buraya.. Böyle içinden geldiği gibi başkasının parçalarından araklamadan çalıcak eleman solosu istiyoruk..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Siamon, 07 Kasım 2005 16:44 tarihinde demiş ki: Ben zor bulmuyorum açıkçası ama ilerdeki süreler kafamı karıştırıyo. Mesela 13/8 bölüme alışmam zaman almıştı.. 7.dakikadaki yerleri hiç çalamıyorum daha doğrusu ezberleyemiorum çok karışık. Teknik olarak çok da zor deil. Konuyu dağıtmak gibi olmasın ama gitar çalan biri olarak en büyük problemim ezber.Kulaktanda çıkarsam notadanda çıkarsam ezberleyemiyorum ve hemen sıkılıyorum :( yokmudur bunun bir çaresi[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 çok çalıcaksın ezberlemek için yavaş yavaş parç parça çalışmaya birden höd diye atlarsan parçaya karıştırırsın bende hotel californianın arpejini tutamiom mesela aklımda hep unutuom[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar