Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

davulcular kayıtlarınızı paylaşın

Hakiki_Portnoy

Öne çıkan mesajlar

hmmm..davul üstünde yapsan belki paradidle'e daha çok benzer.
neyse.hep davul kaydı mı canım?biraz da daha farklı enstrümanlarla ilgili kayıtlar koyalım.

bakınız,bu bizim grubun basçısının bir videosu.evde pijamayla felan çekilmiş.nitekim,benim hoşuma gitti sizlerle de paylaşmak istedim.aranızda bass'la da ilgilenen vardır eminim.

Yine Dream Theater,yine erotomania a.k. sanki başka şarkısı yok bunların dediğinizi duyar gibi oluyorum ama,baştan sona çalınca insanın ağzındaki salya miktarını artıran,müzikal orgazmı yaşattıran,yüzbin çeşit riff,pattern içeren güzide bir şarkı.çalınabilitesi yüksek bi de.
Dream Theater - Erotomania bass videosu[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Sosyal ağlarda paylaş

birazdan geçen seneden kalma arkadaşla çektiimiz iğrenç davul gitar doğaçlama sekansını size sunucam kusmak yok tekniine vereyim demek yok.. o teknik şimdi aştı kusura bkmayın :):):)
hftaya en kralından vidyolar koyarım..[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Sosyal ağlarda paylaş

http://rapidshare.de/files/6977676/x.WMV.html

kayıt dandik bir kamerayla 4 saatlik grup provasının ardından eğlenme maksatlı doğaçlama şeklinde geçen sene çekildi..[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

[Bu mesaj Lexius tarafından 30 Ekim 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hakiki_Portnoy, 29 Ekim 2005 15:48 tarihinde demiş ki:
Bir virgil donati,bir denis chambers,bir tony royster jr.(artık jr liği mi kaldı) ,bir jason rullo,bir carter beauford,eskilerden bir buddy rich,bir neil peart'ın yerleri kalbimizde bambaşkadır

Bunları duymak mutlu edici..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

anam dave weckl abiyi unutmuşum.çok ayıp olmuş.kendisi gosugillerden bi insan.bi de her nekadar tarzı artık bana hitap etmesede kendisinden çok şey öğrendiğim lars var.ulrich.evet.o deli dolu insan.
bunları da ekliyim istedim.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Sosyal ağlarda paylaş

Kadıköy de bi konserimiz vardı kendi grubum ve diğer bi grup toplandık kaynaştık heriflerle..

Diğer grubun basscısı bi kız gördü ve kıza..

Selam ben ...... grubunun basscısıyım benimle çıkarmısın dedi

kızdaki cevap..

Ben inanmıyorum ya evet evet evet die cevap verdi..

Hey Allahım..

(Bunu ben nie yazdım?!?)

Ee paylaşmak güzel şeydir..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

eeeee ama ayıp oluyo.ben neden "portnoy portnoy" dediğimizi anlatmıştım gayet açık ve seçik biçimde.okadar yazıyı boşa mı yazdım? :-P ama dediğin adamı şimdi araştırıp dinlicem.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D

[Bu mesaj Hakiki_Portnoy tarafından 03 Kasım 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 02 Kasım 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
Kadıköy de bi konserimiz vardı kendi grubum ve diğer bi grup toplandık kaynaştık heriflerle..

Diğer grubun basscısı bi kız gördü ve kıza..

Selam ben ...... grubunun basscısıyım benimle çıkarmısın dedi

kızdaki cevap..

Ben inanmıyorum ya evet evet evet die cevap verdi..

Hey Allahım..

(Bunu ben nie yazdım?!?)

Ee paylaşmak güzel şeydir..

Forumlarda boşalmayalım pls.[signature][hline]jahnn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Siamon, 07 Kasım 2005 16:44 tarihinde demiş ki:
Ben zor bulmuyorum açıkçası ama ilerdeki süreler kafamı karıştırıyo. Mesela 13/8 bölüme alışmam zaman almıştı.. 7.dakikadaki yerleri hiç çalamıyorum daha doğrusu ezberleyemiorum çok karışık. Teknik olarak çok da zor deil.
Konuyu dağıtmak gibi olmasın ama gitar çalan biri olarak en büyük problemim ezber.Kulaktanda çıkarsam notadanda çıkarsam ezberleyemiyorum ve hemen sıkılıyorum :( yokmudur bunun bir çaresi[signature][hline]OKUYUN
insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki:
FUCK
Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu.

Sosyal ağlarda paylaş

çok çalıcaksın ezberlemek için yavaş yavaş parç parça çalışmaya birden höd diye atlarsan parçaya karıştırırsın
bende hotel californianın arpejini tutamiom mesela aklımda hep unutuom[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...