Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 vcd filmleri movie maker'a atılmıyor sanırım önce uzantısını değiştirmek gerekiyor. bunu nasıl yapabilirim? diğer bir deyişle vcd filmi nasıl .avi yapabilirim de olabilir?[signature][hline] smiling in the midst of the moor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 google'ı açıyorsun, "vcd to avi conterver" yazıyorsun ve enter tuşuna tıklıyorsun.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 teşekkürlerimi iletiyorum.[signature][hline] smiling in the midst of the moor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Avi işlemi için google falan yaparsın da eğer amaç filmi movie maker'a atmak ve üzerinde oynayıp avi değilse bile wmv yapmak ise dat dosyasını sabit diskine atıp "sadece" uzantısını mpg yapman yetecektir. Aklında olsun yani. ;)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 GE-TA nın yazdığını yazmak için girmiştim :) rename filename.dat filename.mpg[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ehehe evet farkettim yapılabiliyormuş. neyse topic hazırken bir şey daha sorayım: benim video kasetlerimi cd'ye aktaran adam biraz kötü yapmış işi sesler falan çok alçak bir de kalite falan çok bozuk. bunları düzeltmemin imkanı var mı bi şekilde acaba?[signature][hline] smiling in the midst of the moor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar