Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir iki sorum olcak:

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

şindik birincisi, ben level atlayınca mesela yanda quest şeysi çıkıyo burda sana quest var diye. ama ben onu kapadıımda bidaha göremiyorum. o anda yapabileceğim questleri nerden görebilirim? quest penceresinde yok.

bide şehre sürekli tabanvay ilemi gitmek zorundayız malesef KO'yu ornek vermek zorundayım /town gibi şehre gonderen bi komut yokmu?

daha çok soru sorcam durun siz :D[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Sosyal ağlarda paylaş

maalesef her lvl atlayisinda cikiyor o ve kapattiginda bi dahaki lvli beklemek zorundasin. bi yere not alabilir yada ss cekerek daha sonra kullanabilirsin.

town'a hizli donebilmen icin scroll var. return scroll adinda. yalniz 5k gibi bi ucreti var ki pahali sayilir.[signature][hline]Nick: Roguenler
Lvl: 6x
Nation: Orc
Server: Diez
Status: Satilik

bedava kosp
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anladığım kadarıyla ilk anda düşük levelde tek kullanımlık atlar var. Attan indiğinizde at kullanım dışı kalıyor. Uzak bir yere gitmek için oldukça kullanışlı. Bi de returning scrollar var. Ama ben veriyorum ufka tıkı, karakter yardıra yardıra koşuyor, o sırada bazı ihtiyaçlarımı karşılıyorum. Örneğin ayağa kalkarak vücut esnetmelerle daha bir sağlık oynayışa sahip olabilirsiniz.

Questler hakkında da sitede yeterli açıklama fazlasıyla var. Çıkan pencereyi ya sürükleyip sağa sola dayayın, sadece ucu görünsün ya da kapatarak bu forumdan faydalanın. Oyunun alt+tab kullanılarak masaüstüne rahat bir çıkış sağlaması da çok kullanışlı geldi bana. Belki makinamdan kaynaklanıyor ama tek tıkta explorerdan oyuna geçebiliyorum. Leziz tabi.. herkese keyifli oyunlar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
silksoul, 06 Aralık 2005 12:06 tarihinde demiş ki:
Benim anladığım kadarıyla ilk anda düşük levelde tek kullanımlık atlar var. Attan indiğinizde at kullanım dışı kalıyor. Uzak bir yere gitmek için oldukça kullanışlı. Bi de returning scrollar var. Ama ben veriyorum ufka tıkı, karakter yardıra yardıra koşuyor, o sırada bazı ihtiyaçlarımı karşılıyorum

öle diyonda oda olmuyo abi olsa tamam çünkü oyunda otomatik yön bulmada yok bişeyin kenarına ufacık biyerine takıldımı mesela ordan ileri gitmiyo önce geri götürcen karakteri o takıldıı yerden çıkarcan sora sağa yada sola goturup engeli aşcan sora devam etcen :D hayır klavyedende kontrol yokki kolaycanak yapam :)[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...