BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 hangisinde? kaçıncı katta? allaaaah[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Beyler bu tip için karizma için mp3 player deistirmeler falan tikkylestiriomus adami. Estel tavsiyesi.[hline] BabacumMostors, 03 Mart 2003 23:01 tarihinde demiş ki: hmm beyin .mcıklaması geçittiriim... güzel çin işkenceleri bilirim -sen çin işkencesi nedir bilirmisin? -hayır -sen çin işkencesi nedir bilirmisin? -hayır -sen çin işkencesi nedir bilirmisin? -hayır -sen çin işkencesi nedir bilirmisin? -hayııııırrrrr[ hline ] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 said: BabacumMostors, 03 Mart 2003 22:48 tarihinde demiş ki: imp 500 türkiyede yasal olarak yok... ama istersen kaçakolarak sirkeciden alabilşirsin[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 nası yok ya..estore internetten satıo?[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Türkiye'deki ana bayiisi getirtmiyor diywe biliyorum...[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 İriver slimx çok şık çok da güzel ama açıkçası 170$ veremem Sony'nin var br tane süper ötesi bir şey 120 Euro param kurtarmıyor Napa'nın çok şık bir modeli var ben çok beğendim 95$ olması bakımından da çok uygun ucuza isterseniz bulunabiliyor 60 milyona ama kalite de aramalı ben 2 hafta içinde almayı düşünüyorum mesela[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 up yaw bende md war ama mp3 çalan discman istiorum manyaklık göstergesi mi acaba?[hline]Sic vic pacem, para bellum. [Bu mesaj Maverick tarafından 14 August 2003 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 evet[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 heh ben de alıyorum yarın. almak isteyenlere i-river imp-150 tavsiyemdir gidip gördüm güzel[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: Maverick, 14 August 2003 14:06 tarihinde demiş ki: up yaw bende md war ama mp3 çalan discman istiorum manyaklık göstergesi mi acaba?[hline]Sic vic pacem, para bellum. [Bu mesaj Maverick tarafından 14 August 2003 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] net md varsa sende sacmalık olur. ama normal md ıse gercektende edın bır tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Sizlere Iriver IMP-150 yi taktim ediyorum fiyatı çok avantajlı olmakla birlikte sitesinde bios upgrade leri bulunmakta. Diğer mp3 çalarlar finalize edilmemiş cd leri çok zor okurlarken bu alet çok rahat okuyabiliyor. Tabiki dizayn konusunda şüpen olmasın alalı 2 ay oldu , sorun çıkarmadı , her yeni patch le birlikte yeni özellikler ekleniyor. Mesela bu patchde password özelliği eklendi. Lüzumsuz gelebilir ama kullanmasını istemediğin kişilerin kullanmamasını sağlayabilirsin =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 net md bilmiom alışamadım alete şöle yanımda taşıdığım cd çantamdan albüm kapaklarına baka baka takıp çalmayı özledim bu seferde =)[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Irriver imp-400 slimx var bende firmware upgradinide yaptim ve acikcasi cok memnunum nerdeyse ayakli bir müzik seti. Arti yaninda dünyanin en iyi kulaklik markalarindan Sennheiser ile geliyor. Ama fiyat olarak yaklasik 170 180 $ arasi ama alacaksaniz bunu alin derim sonucta sarkilara para vermiyorsunuz....[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar