Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mp3 cd si çalabilen discmanler..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bencede Napa en iyisi. Okuma mekanizması zaten Sony. Sonylerle aynı performansı gösteriyor ve onlara göre deli gibi ucuz[hline]I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Mesaj tarihi:
md dediğin bir marka mı minidisc mi ?
minisdisc i diyorsan ona yeticek param yok ve mp3cd si çalabilen discman sordum yeterince anlatamadım galiba..[hline]*! tıngırdatır*
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 05 Aralık 2002 18:14 tarihinde demiş ki:
mp3cd si çalabilen discman sordum yeterince anlatamadım galiba..[hline]*! tıngırdatır*

arcane'cim onlar galiba cd çaLabiLen mp3 pLayer'lar :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
mp3 player mini disk deil minidiske adi üstünde minik bi disket takiosun cd yerine o kasede yüklüosun sarkilari mp3 olrak mp3 player direk alio bilgisayar formatinda[hline]you can't kill me 'cause im already inside you!
.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-.
Mesaj tarihi:
git kendi topaicinde tartışma çıkar sinirlendirme adamı

iriver sony den harbi daha iiymiş araştırınca gördüm (özellikleri falan)

iriver alcam galiba :(
herkeste ondan var yahu[hline]*! tıngırdatır*
Mesaj tarihi:
Turkiye'de var mi bilmem ama bende Rio Volt var (hani ilk mp3 playerlari yapan rio) fena degil, isikli ekrani falan var, 40 saniye ESP.. 90 dolardi galiba
Mesaj tarihi:
Bende Napa var ve son derece memnunum. Yanlış hatırlamıyorsam 1004'ın altındaydı fiyatı. İçinden 1600A 'lik 2 şarj edilebilir pil ve şarj aletide çıkıyor. Değişik klasörlere attığınız şarkıları albüm albüm ayırabiliyor. Kısaca bnece çok iyi bir seçim.[hline]I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Mesaj tarihi:
iriver da da var o özellikler
wma ve başka filetype ları destekliyor
netten update imkanı var
16 saat pil ile gidiyor
napa biraz geri teknoloji kalıyor onun yanında galiba
zaten yanlış hatırlamıyorsam napa türkiye piyasasına gelen ilk mp3/cd playerdı[hline]*! tıngırdatır*
Mesaj tarihi:
Abi bence al bi tane 5510 zaten satılmıyo diye fiyatı da düştü 165m ye kadar düştü[hline]"Hiç bir şey şans eseri olamaz. Her şeyin bir nedeni vardır. Beynin nedeni bilmeyebilir. Beynin asla anlayamayabilir. Ancak kalbin bilir. Kalbin daima bilir."
Mesaj tarihi:
said:
Justin, 05 Aralık 2002 22:11 tarihinde demiş ki:
said:
McFrenzy, 05 Aralık 2002 22:09 tarihinde demiş ki:
Abi bence al bi tane 5510 zaten satılmıyo diye fiyatı da düştü 165m ye kadar düştü[hline]"Hiç bir şey şans eseri olamaz. Her şeyin bir nedeni vardır. Beynin nedeni bilmeyebilir. Beynin asla anlayamayabilir. Ancak kalbin bilir. Kalbin daima bilir."

ophbaaaaa
sallama
5510 wapa giriomu peki giriosa aldım tel. i[hline]

Ne sallaması yaw git en yakın cepciye sor bende alacaktım ama piyasada kalmamış :( En azından ankara da kalmamış hiç bi yerde bulunmuyo millet saldırmış tabee :) wap a giriyomuydu unuttum walla :([hline]"Hiç bir şey şans eseri olamaz. Her şeyin bir nedeni vardır. Beynin nedeni bilmeyebilir. Beynin asla anlayamayabilir. Ancak kalbin bilir. Kalbin daima bilir."
Mesaj tarihi:
Evet o biraz düşündürücü ama 64mb mp3 player var ben alacam ama bulamadım :([hline]"Hiç bir şey şans eseri olamaz. Her şeyin bir nedeni vardır. Beynin nedeni bilmeyebilir. Beynin asla anlayamayabilir. Ancak kalbin bilir. Kalbin daima bilir."
Mesaj tarihi:
ben bayaa bi önce premier mi ne almıştım noname mp3 player olarak
başlarda bayaa idare ediyodum, ama dosya ismini okuyamaması, rastgele bir sırayla şarkıları listelemesi ve nerdeyse sadece duracell marka pille çalışmaması falan tak etti artık
şu an pil yetiştiremediim için ölece duruyo
sonyden şaşma derim

bu arada ben aldıımda sony böle bişi çıkarmamıştı[hline] a.k.a
necroCannibal
ud49
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
arcane hala almadıysan bende sony var amerikadan 50$'a almıştım geçen sene

model no: D-E350

bi ara bakalım çok güzel, renkli seçenekleride var [mesela benim kırmızı], aynen bunun bide + radyolu modeli var biraz daha pahalıdır büyük ihtimal

ama bi araştır bakalım[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

• Yeni Oluştur...