Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UFO sizce var mı ?

KoLDaR

Öne çıkan mesajlar

said:
Gerab, 04 Aralık 2005 15:22 tarihinde demiş ki:
UFO: Ufo Falan Olabilir
:-P
"uzaylı falan olabilir" benim bildiğim o.[signature][hline]thelegbra, 30 Kasım 2005 19:15 tarihinde demiş ki:
yok o teot11x değil 13x tahminimce..
k-Potti, 30 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
evet 13x te olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

o deilde nasa dan atılan bı adamın yazdıgı kıtap vardı adam resimler falan koymustu kıtabına onun kıtabında sole bı seyler anlatıodu "biliosunuz ufo dıe tabır ettıgımız bazı ucan cısımler var...Amerıka bu konuda yogun arastırmalar yaptı...bu arastırmaların ıcınde bı sey varkı butun nasa bunu bılır ama gızler...amerıkan uyduları yer yuzunde hareket halınde olan bı otomobılın plakasını sıze gosterecek kadar kalıtelı bı fotosunu cekebılır...ıste bu uydu gunun bırınde uzayda bı fotograf cektı bu foto da ufo dıye tabır ettıgımız cısımlerden bırı vardı ve bu cısımın arka kısmında bı titanyum bı plaka vardı bu plaka da aynen su yazı yazıodu (kendı dılım dondugune) wolwo wine durakapalem ( :P ) 2171... biz bunu su sekılde yorumladık bızım ufo adını verdıgımız cısımler aslında gelecekten bızı gormeye gelen torunlarımız..." bunun dısında gectıgımız aylarda gene nasa mars ta bı arac sayesınde bazı fotolar cektı bu fotolarda bazı karartma bolgeler var nasa nın bu konudakı yorumu " bu fotografları gormeye ınsanlık henuz hazır deil" oldu...

ama bu bıraz da seye benzıo Uzaya ılk cıkan bı osmanlı vatandasıydı... :)[signature][hline] Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 04 Aralık 2005 00:47 tarihinde demiş ki:
-bakkal amca, sence ufo diye bişey var mı?
-yok, tadelle var vereyim mi?

kimin imzasıydı lan bu?

- bakkal amca , ölümden sonra hayat varmı ?
- yok tadella veriyim mi ?
- ver hadi

yiğit özgür[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

UFO=
Uçak
Felan
Olabilir[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Sosyal ağlarda paylaş

vardır[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Özentinin tekiyim ben sana ne
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

konunun içine ettim çok mutluyum :D
edit(ciddi): arkadaslar bunu burda tartışmak tabi güzel böle bilgisayar başında işi olmayanlar için gayet keyifli keşke benimde zamanım olsada tartışsak ama tartışsak nolcak yalan olcak ben var dedim o yok dedi eee napcaz şimdi hiçbirimizin uzaylı tanıdığı varmı gelsin ispatlasın yok peki bu uzaylı yokmu demek hayır ozamn HADİ ŞİMDİ DAAAALIN ÜLEYYYN[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...