Dela Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 [signature][hline]kasim 2005 seti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Gerab, 04 Aralık 2005 15:22 tarihinde demiş ki: UFO: Ufo Falan Olabilir :-P "uzaylı falan olabilir" benim bildiğim o.[signature][hline]thelegbra, 30 Kasım 2005 19:15 tarihinde demiş ki: yok o teot11x değil 13x tahminimce.. k-Potti, 30 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki: evet 13x te olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ütopik olarak ufo vardır bence ama bizim dediğimiz şekliyle ufo yok[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bence var desem ne olcak yok desem ne olcak ? ama yine de söliyim var.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 o deilde nasa dan atılan bı adamın yazdıgı kıtap vardı adam resimler falan koymustu kıtabına onun kıtabında sole bı seyler anlatıodu "biliosunuz ufo dıe tabır ettıgımız bazı ucan cısımler var...Amerıka bu konuda yogun arastırmalar yaptı...bu arastırmaların ıcınde bı sey varkı butun nasa bunu bılır ama gızler...amerıkan uyduları yer yuzunde hareket halınde olan bı otomobılın plakasını sıze gosterecek kadar kalıtelı bı fotosunu cekebılır...ıste bu uydu gunun bırınde uzayda bı fotograf cektı bu foto da ufo dıye tabır ettıgımız cısımlerden bırı vardı ve bu cısımın arka kısmında bı titanyum bı plaka vardı bu plaka da aynen su yazı yazıodu (kendı dılım dondugune) wolwo wine durakapalem ( :P ) 2171... biz bunu su sekılde yorumladık bızım ufo adını verdıgımız cısımler aslında gelecekten bızı gormeye gelen torunlarımız..." bunun dısında gectıgımız aylarda gene nasa mars ta bı arac sayesınde bazı fotolar cektı bu fotolarda bazı karartma bolgeler var nasa nın bu konudakı yorumu " bu fotografları gormeye ınsanlık henuz hazır deil" oldu... ama bu bıraz da seye benzıo Uzaya ılk cıkan bı osmanlı vatandasıydı... :)[signature][hline] Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Valla ben inanıyorum, deli deseler(diyen var zaten) bile inancımdan vazgeçmem[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ufo olsada burayı yok etse[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FroSTorM Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bi tanesi gelip kendini göstersede bu kadar gereksiz tartışma bitse[signature][hline]Rakı şarap içiyorsam sanane Yoksa sana bi zararım içerim İkimiz gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 olabilir de olmayabilir de. görmeden emin olamam.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Fistan, 04 Aralık 2005 00:47 tarihinde demiş ki: -bakkal amca, sence ufo diye bişey var mı? -yok, tadelle var vereyim mi? kimin imzasıydı lan bu? - bakkal amca , ölümden sonra hayat varmı ? - yok tadella veriyim mi ? - ver hadi yiğit özgür[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 :D görmeden inanmam asdfg[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 UFO= Uçak Felan Olabilir[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 gördüm inandım![signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ufuk Fuat Orhan kolpa bi marka yaa, Yu-Ma-Tu'yu geçemez hiç bi zaman[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 vardır[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 konunun içine ettim çok mutluyum :D edit(ciddi): arkadaslar bunu burda tartışmak tabi güzel böle bilgisayar başında işi olmayanlar için gayet keyifli keşke benimde zamanım olsada tartışsak ama tartışsak nolcak yalan olcak ben var dedim o yok dedi eee napcaz şimdi hiçbirimizin uzaylı tanıdığı varmı gelsin ispatlasın yok peki bu uzaylı yokmu demek hayır ozamn HADİ ŞİMDİ DAAAALIN ÜLEYYYN[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ya bu konu fala dewam edio mu ya yok abi ufo falan inerse bakarız var mı yok mu die bu ufo falan bos işler bence...[signature][hline]Fistan, 10 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki: peki biz sizi arariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ya bide şu yönden düşünün dünya dışı yaşamın varlığı dini inançları yok edecektir.çünkü biz sınanmak için bu dünyaya geldiğimizi düşünüyoruz ya gelenler yok ağam öle bişi ölünce yokolacaksınız derse nolacak.[signature][hline]Eh Tıklayın Artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 iyide kuran da sızden baska kımse yok demıokı ayrıca dunyadanda bahsetmıo evren olarak alıo sadece bı ınsan dıe sınıflandırmada yok[signature][hline] Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesimist Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Varrrrrrrrrr...Varrr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ufo var. ama içinde ki uzaylı deil.. insan.. hadi bakalım anlayan anladı :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar