Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 İnanırım.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Spidee, 04 Aralık 2005 12:42 tarihinde demiş ki: Sirius toplanmış gene. Kıl mısın siriusa? Yani ilk amacından saptı, ruh hayalet falan filan saçma şeylere girdi ama gerçekten araştırma yapıyolar. Fotorafları baya ayrıntılı inceliyolar. Bizzat bikaç kez gittim Haktan Akdoğan'la konuştum. Son derece iyi bir adam. Röportaj da yaptım zamanında. En yakın zamanda da yeniden gidicem.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bi kere "aman bilimkurgu musunuz nesiniz.." olayını bırakalım. Dünya dışı hayatın olamaması için bi sebep yok.Tatmin edici kanıtların olduğuna inanıorum ama gösterilmio zaten.Olsa da olmasa da mantık olarak düşünüorum ve "neden olmasın?" diyorum. Eğer "neden olsun ki dünya dışı sakinleri?" diyorsanız; onların da sizin hakknızda aynı şeyi söylediğine emin olun =][signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Olabilir.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 dünya dışı sakinlerin olması ayrı şey, bizim gezegenimizi bulup ziyaret etmeleri apayrı şey..hayal bile edemeyeceğimiz büyüklükte bir evrenin içinde kafamızda canlandıramayacağımız ölçüde ufak bir noktayız. ayrıca bu konunun sizcesi bizcesi olmaz, ufo diye bişey zaten var, tanımlayamadıkları şeye ufo diyolar..uzaylıların dünyamıza geldiği kanıtlandıysa ortaya çıkar, kanıtlanamadıysa da yoktur..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ortaya çıkmaz abi. NASA falan neler neler saklıyo. Ayrıca bazı ülkeler hava kuvvetlerinin yaşadığı olayların sonucunda resmen uzaylıların dünyayı ziyaret ettiğini açıkladı. Ama tam isim veremiyorum. Hatırlamıyorum çünkü, oldu baya :-)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben simdi taş atsam, 10 metre otedeki teyzeye göre ufodur, yere düşene kadar. amerikalinin biri bi taş atmış bin akilli cikartamamis.[signature][hline]kasim 2005 seti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yav nası çıkmaz ortaya, öyle bişey mümkün müdür?saklamak NASA'ya ne kazandırır hem?ya dünya tarihinin en önemli olayı olur bu, bunu saklayabilecek bi güç var mı?[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bu kadar dar görüşlü olabildiğinize inanamıyorum ya. Hepsi mi fake? Ayrıca birçok kişinin aynı anda gördüğü olaylar da oldu. En önemlisi Florida Gulf Breeze olayıdır. Binlerce kişi ve televizyon kanalları uzun bir süre, birden çok UFO'yu gözlemledi. National Geographic'te de çıktı bi belgeselde. En güçlü kanıt bu. Bazı şeylere "biri bi taş atmış..." vs demek için önce olan olayları araştırın. İki tane ucuz fake fotoraf görüp hemen laf atmayın.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 allah yok mu diyosun sir?[signature][hline]kasim 2005 seti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: sir, 04 Aralık 2005 14:40 tarihinde demiş ki: yav nası çıkmaz ortaya, öyle bişey mümkün müdür?saklamak NASA'ya ne kazandırır hem?ya dünya tarihinin en önemli olayı olur bu, bunu saklayabilecek bi güç var mı? Çok rahat saklarlar ki ne sakladıklarını bilmiyoruz. Ayrıca bunların bir tehdit mi olduğu yoksa sıradan canlılar mı olduğunu anlayana kadar açıklamak istemiyo olabilirler. Her olayı örtrmeye çalışıyolar, örnek Roswell olayı. 51. bölge olmasa da bi yerde bu geminin kalıntılarının ve cesetlerin araştırıldığına inanıyorum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Benim bildiğim o olayda ne gemiye ne tayfaya bi daha rastlanmadığı.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 nasıl rahat saklayacaklar?nerde saklayacaklar?ne sakladıklarını bilmiyosan, bişey saklayıp saklamadıklarını nerden biliyosun? görülen şeyler naptılar, yere mi indiler, yoksa düştüler mi, bilinçli bir şekilde mi hareket ediyorlardı?ben zaten ufo diye bişey var diyorum, ancak ufolar gerçekten bilinçli uzaylı yaratıklar mı, yoksa atmosferde oluşan bi takım fenomenler, gök cisimleri vesaireler mi? dar görüşlü olmakla ne ilgisi var ayrıca, siz de hayallerinizin gerçek olmasını o kadar istiyosunuz ki olayların başka bir yüzü olabileceğini göremiyosunuz.. dela allahından bulasın e mi..government denies knowledge..the truth is out there..mulder ve scully..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ben sana değil Dela'ya dar görüşlü dedim. Çünkü birçok olayı gözardı edip hepsinin yalan olduğunu söylemiş. Ne sakladıklarını en ufak ayrıntısına kadar bilemezsin, ama uzaylılar hakkında birşey sakladıkları kesin. Nerde saklayacaklarına gelince ellerinde neredeyse bir kıta kadar büyük bir ülke var. İstediği yerde saklar. Uzay gemisinin düştüğü olaylar baya var, en ünlüsü Roswell ki belirttiğim gibi birçok insan Florida'da aynı anda UFO gözlemledi. Toplu halüsinasyon olabilir mi? Bence hayır. Ki video görüntüleri de var, haber kanallarının falan çektiği. Tabii ki olayların başka bir yüzü olabilir ama bu kadar yaşanmış olay varken ben inanmamaya gerek görmüyorum. Kaldı ki Tanrı'nın varlığına inanmak için de elimizde sadece 3 adamın sözü ve 3 tane kitap var. Ama öteki yüzünü düşününce Ateist oluyosun, hor görülüyosun. Bilmem anlatabildim mi?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 tanrı inancıyla ufo inancı bir midir? öyle diyosan zaten tartışılcak bişey değildir, ufo'ya bi inanç olarak bakıyosan, bilimsel verilerden veya mantıktan söz edemeyiz..bilmem anlatabildim mi? herneyse, neden sadece amerika?neden sadece NASA?uzaylılar vegasta kumara mı geliyo sadece? neden dünyanın başka yerlerinden çıkmıyo böyle söylentiler de sadece oradan çıkıyo? dikkatleri başka yöne çekmek için olabilir mi? uzaylı filmleri de sadece amerikadan çıkıyo ve nedense çoğunlukla amerikaya saldırıyolar..aslında amerika artık öyle güçlü ki, insani rakipler yetmiyo, dünya dışı bir süper güce ihtiyacı var kapışmak için :) bi de neden düşüyo uzay gemileri?sen kalk ışık hızıyla bütün evreni dolaş, o teknolojik düzeye eriş, koskoca evrende bizim gezegenimizi bul, sonra pat diye düş, olur mu öyle şey? ek olarak, bişey sakladıkları nasıl kesin olabiliyor?elinde kanıt mı var bişey sakladıklarına dair? [signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça [Bu mesaj sir tarafından 04 Aralık 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Yanlış anladın. Ben UFO'lara kesinlikle inanç olarak bakmıyorum, öyle bakanları da kınıyorum. Sadece elinde kesin kanıtı olmayan bir şeyin varlığına inanmaktan bahsetmek istedim. Başka ülkelerde de oluyor. Sadece Amerika İnternette ve medyada çok duyulan bir ülke olduğu için orada olanlar gündem oluyor. Özellikle Meksika, Polonya, Rusya ve Türkiye'de birçok gözlem ve fotoğraf var. Doğru kaynaklara bakarsan her ülkeden haberler bulabilirsin. Ve hiçbirşey mükemmel değildir. Tabii ki düşebilir. Başka bir dünya burası ve şartları farklı. Havadaki maddeler ve yoğunlukları, yer çekimi miktarı. Bunlar göz önüne alınınca gayet normal düşmesi. Ki biz milyonlarca gözlem arasında (evet o kadar çok var, tarih boyunca) düşen 3-5 tane UFO'dan bahsediyoruz. O da maksimum bi sayı zaten.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
charlotte Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 nasada telepatik gücler kullanarak uzaylılarla iletişim kurmaya çalıştıklarını duymuştum ben[signature][hline]everything is easier than one thinks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ufo'lara inanılmaz, ufo'ların varolduğuna inanılır.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ben de öyle diyorum ama yanlış anlaşıldım işte.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bütün bu koca evrende tek başımıza mıyız sizce?bilemiyorum açıkçası...[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 düştüğü baya olay var'dan 3-5 olaya indirgedik neyse iyi oldu :) şimdi uzaylılar bir uzay gemisi yapacak. herhalde yer çekimi olmayan bir yerde hayat olmaz. bu uzay gemisi yer çekimine karşı gelecek. daha sonra, akıl almaz mesafeler katedecek, yıldızların, karadeliklerin, diğer gezegenlerin çekim kuvvetlerinden, manyetik alanlarından etkilenmeden dünyamıza kadar gelecek, ama sonra aa burası böyleymiş malfunction, error, error diyip düşecek..bu bana gerçekten hiç mantıklı gelmiyor. fotoğraf ve gözlem var diyosun ama, elde somut bir delil var mı?bilimsel bir makale var mı?her bilimadamı tarafından kabul edilen, yadsınamaz bir kanıt var mı?milyonlarca gözlemden sonra bile böyle bir kesinlik kazanmadıysa ben bu olayın varlığından şüphe ederim, varlığı şüpheli olan şeye de, bilim ve mantık çerçevesinden bakarak "vardır" diyemem.. haa, gönül ister ki "biz dostuz" muhabbeti çevirelim uzaylılarla oturup :) ama yok, aklıma yatmıyor bu iş..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 UFO: Ufo Falan Olabilir :-P[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 iyi demek ki yokmuş ben de inanmıyordum zaten:D geçen gün etyle konuşuyorduk haal iddia ediyo ben uzaydan geldim orda daha benden çok var diye terbiyesiz. ondan kafam karışmıştı benim:D[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bu kadar üstün teknoloji gemilerde düşme olayları için baya çok tabii ki 3-5 olay olucak. Ayrıca onlar da başka bir gezegenden geliyolar. Yerçekimi değerleri ve havadaki maddeler ve yoğunluğu çok önemli. Ki ona çarpan bir kuş da düşürmüş olabilir. Uçaklar nasıl düşüyorsa bunlar da aynı şekilde düşebilir. Ayrıca yine din konusuna gelicem. Tanrı'ya inanmak değil sadece var olduğuna inanmak için elinde kesin bir kanıt yokken inanabiliyorsan uzaylıların varlığına inanabilirsin. Ama tapmazsın o ayrı. Ayrıca eğer bu koca evren ve milyonlarca gezegen sadece bizim için yaratılmışsa biz neden onları gezemiyoruz. Boşuna mı yapıldı onlar. Onlara gitmemiz için en az bikaç bin yıllık bir evrim gerekiyor ki o kadar zamanımız kalmadığı muhtemel. Boşuna mı yapıldı o boş gezegenler??[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 tamam itiraf ediyorum dayanamıcam ben venüsten geldim. içkili ufo kullanıyodum venüs trafik polisinden kaçarken aa bi baktım dünyaya düşmüşüm. venüs bira bizden ithal siz bilmiyosunuz tabi:Dah nasıl özledim memleketimi:D[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar