Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UFO sizce var mı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence var.. :)[signature][hline]peace is a lie, there is only passion
through passion, i gain strength
through strength, i gain power
through power, i gain victory
through victory, my chains are broken
the force shall free me
Mesaj tarihi:
bence yok ama bunu tartışmanın gereksizliğini belirtmeden edemiyciğim...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
Ufo var indi bizim memlekete hatta Konyaya indi.
Seni ananı avradını diye taşla kovaladılar.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
+baba uzayli var mı?
-yok evladım
+olsa ne guzel olurdu diymi baba?
-evet evladım

hehe kardesimle babam arasında yasanmıstı:D[signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
Mesaj tarihi:
Yoksa fazlamı X-files etkisindeyim :)[signature][hline]peace is a lie, there is only passion
the force shall free me
Mesaj tarihi:
lan varda bana mı var ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
Ciddi topiclerde patide herkes 10 cem yılmaz gücündeymiş meğersem.. :)[signature][hline]peace is a lie, there is only passion
the force shall free me
Mesaj tarihi:
Olması lazım. Olmak zorunda. Ama bunca zamandır neden hala gelipte kendilerini tanıtmadılar merak ediyorum. Aslında haklılar kendilerini bize tanıtsalar rahatları bozulacak. Amerika gidicek yer altı kaynakları için savaş açıcak. Bütün dünya onların gezegenine göç edicek. Her türlü kötü alışkanlığa onlarıda alıştırcaz. Bazılarımız hızını alamayıp onlarla cinsel ilişkiye girecek ve ortaya ne gibi bişey çıkacağını düşünmek bile istemiyorum.

Bu yüzden en iyisini yapıolar uzaktan seyrediolar bizi. Yada bizden adam olmıcanı anladılar iplemiolar bile bizi. Kendi halimize bıraktılar bizi böyle.[signature][hline]İmam : Parayı bulan bu yüce lidyalı kardeşimizi nasıl bilirdiniz.
Cemaat : İYİ bilirdik!!!
Mesaj tarihi:
ehehe biliyodum bu resmi süfer bişi

ufo bence yok
ayrıca bana selam vermedikten sonra ben napayım öyle ufoyu be[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
  • Yeni Oluştur...