Revenge Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ben şu rapçi ABD malı zencilere acaip fitil oluyorum.Ama sırf onlar yüzünden de tüm zencileri aynı kefeye koymuyorum.Kimse de koymamalı[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 dün ps2de we9 oynarken barcaylaydim arkamda 4 arkadas top etooya gelince ugh ugh diye ses cikarmaya basladilar koptum cok komik ayni orandada igrenc bi olay.bu cok ayip ya. hakikaten cok ayip ya.. turk taraftarina laf ederler ama en azindan biz boyle aptalca seylerle ugrasmiyoruz.kufur etmek bundan daha saygili bisey kanimca..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 zaten yıllardır bu ırkçılara kılım şerefsiz herifler insan deillerki hayvan oğlu hayvan hepsi gözümden yaş geldi nerdeyse adamı görünce[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Mumu, 30 Kasım 2005 23:01 tarihinde demiş ki: dün ps2de we9 oynarken barcaylaydim arkamda 4 arkadas top etooya gelince ugh ugh diye ses cikarmaya basladilar koptum cok komik ayni orandada igrenc bi olay.bu cok ayip ya. hakikaten cok ayip ya.. turk taraftarina laf ederler ama en azindan biz boyle aptalca seylerle ugrasmiyoruz.kufur etmek bundan daha saygili bisey kanimca.. ama harbi komik hehe bizde yapıyoruz arasıra =) ama 40bin kişinin karşısında yapmakla arkadaşlar arasında yapmak arsında fark var.Walla bencede bu admlar turkiyeye gelsinler en fazla saygıyı zencilere biz gosteriyoruz.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 İste medeniyet besigi dedigimiz yerler iste Türkiye bizde boyle bisey olsa fifa'sindan tutta tum medya kanallarına kadar agizlarina sakız yaparlar ama kendilerinde olunca azcik bi ceza ile (tabi verilirse) gecistirirler...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Tüylerim diken diken oldu resmi görünce. Çok kötü bir durum bir insan için :([signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... Ağır ağır, yavaş yavaş... Saplık nedir, ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 geri dönmese ve diğer futbolcularda hak verse daha ii olurmuş böylece bi akım başlatmış olurlardı ve daha çok yankı uyandırırdı bu hareket eto'o cevabını sahada veriyor ama bazen o da bunu yapsa hiç fena olmaz evet bi gerçekte biz türkler siyah tenli kardeşlerimizi severiz bize sempatik gelirler[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 tabi canım.. eto'o bize gelse hic itirazim olmaz bi Besiktas taraftari olarak ahaeh cok da severim kendisini.[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Vicdansız herifler ya :([signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.G3NKs[Bu mesaj Revenge tarafından 01 Aralık 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 italyada bu tip olaylar çok oluyor üzüldüm şahsen bu tarz olayların en azından futbolda olmaması gerek :/ gelsin beşiktaşa bari ya kral olur ;)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Allah belalarını versin ya. Benim de gözlerim doldu fotografları görünce. Yazıktır ya. Bu kadar da acımasız olunmaz adamın ne günahı var. Allah belalarını versin başka bişey söyleyemiyorum. Aslında söyleyecem de içime atayım adabı bozmiyim.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Adam Zenci İse N'olmuş. Manyaklık Var Bu İnsanlarda Zenci Olmak Suç Mu[signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 eto'yu yuhlayanlarıda kınayalım.çağdaş toplum ingiltere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 futbolda böle şeyler olmamalı bence yıllarını vermiş olan bi oyuncu böle şeylere maruz kalmamalı....:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 helal olsun o adama be... görmemiştim ilk açıldığında bu konu, geç de olsa helal olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 an itibarile eto sahayı terkediodu..ancak eto zor da olsa ikna edildi.tekarar kınıyorum..bunları yapanlar şerefsizn babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 zaragoza maçında delirttiler sonunda etoo yu. zor ikna ettiler çıkıyodu hakem falan sardı etrafını. iğrenç bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 korkunç birşey bu birey olarak koca bi toplum karşısında bu duruma düşmek yeni görüyorum topiği kötü oldum gece gece. ---------- yeri gelmişken crash isimli filmi izlemenizi tavsiye ederim ırkçılık konusunu işleyen güzel bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bundan örnek alıp çevremizde, ülkemizde böyle şerefsizce olaylar olmaması için dikkatli olmalıyız, birileri bizim yanımızda böyle yavşakça işler yaparsa önlemeli, beceremiyorsak en azından gaza gelip biz de katılmamamlıyız. ne yazık ki ırkçılık yeniden futbolda yükselişte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 fifanın hiç bişey yaptığı yok, ırkçılığa ağır cezalar var yazılıyordu medya da ama uygulama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 fifa zaten sux...fifa anca bizle uğraşsın..sora medeniet die ötsünler...hepsi sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ingtere başta olmak üzere italya ispanya gibi ülkelerde zaten çok sıkça görülüyor bu olay. medeniyetin ayarı fazla kaçtıgı için yüksek dozda medeniyetin sopasını yiyip sindirememelerinden sanırım ırkçılık epey arttı. ülkemizde ben bu güne kadar hiç böyle bir olay görmedim. ırkçı tezahürat yapanları kafese doldurup fındık fıstık atmayın yazmak lazım tabelalarına da. işin garip yanı da geçen barca chelsea macında da yaptılar bunu ve bu gibi durumlara fifa nın cok sert tavır takınması gerek. halan daha bu tip insanlık dışı gösteriler sürdürülüyorsa bu en başta fifa nın ayıbıdır. isteseler bal gibide önüne geçerler. [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 14:44 tarihinde, DynamicK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hepsi serefsizin onde gideni bunu yapanlarda, buna engel olmayanlarda.. yazık adamlara be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 siyahlar niye ırkcılık yapmıyo ?? :p onları örnek alalım kendimize .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 real zaragoza'ya ağır ceza gelmesi bekleniyor.yalnız bence bu iş burda kalmıyacak la liga'da başta eto'o olmaz üzere siyahlara sezon bitene kadar daha çok bu tip hareketler yapılır.çünkü insanlarda garip bi mentalite var böyle yaparak karşı takım oyundan düşer sinirlerini bozarız diye düşünüyorlar bkz. barca o olaydan sonra 2 gol attı...belkı de oyle bır tetıkleme olmasaydı mac 0-0 bıtıcektı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar