Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Futbolcunun Irkçılığa İsyanı...

Fistan

Öne çıkan mesajlar

:(

İnter-Messina maçında topla her buluşmasında ırkçı tezahuratlara maruz kalan Fildişi Sahili kökenli futbolcu Zoro maçın 66. dakikasında topu alarak oyunu terk etti.Hakemler ve diğer futbolcuların ısrarı ile Zoro ikna edildi ve maç 5dk sonra tekrar başladı.

8 yıldır İtalya'da top koşturan Zoro ise, "Her nereye gittiysem bu tarz olaylarla maruz kalıyorum. Yeter artık" diyerek sitemini dile getirdi.

fotografı görünce gözlerim doldu.[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!
The Paticik Cup =o= II

[Bu mesaj Fistan tarafından 30 Kasım 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel bir haberdi, üzülmekten ziyade memnuniyet duydum. Bir futbolcunun bu kadar kararlı ve kesin bir şekilde Irkçılığa karşı çıkması ileride bu tip hayvanlıkların azalmasına sebeb olacaktır.

Keşke futbolcunun takım arkadaşları da beraber çıksalarmış sahadan o zaman daha bi anlam kazanırmış bu olay.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

pek muhterem ve moderen avrupa birliği... her gün bi yenisi eklenen ırkçılık ve sınıf karmaşası olayları....
böyle birşeyin türkiye de olduğunu ve çıkacak yaygarayı düşünün. bu olay yüzünden italya da bu hafta maçlar 5 dakika gecikmeli başlayacak. çok merak ediyorum verilecek cezayı (tabi verilirse)

insanlıktan nasibini almayanlar için bağırıyorum:

Hepimiz Zenciyiz[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 30 Kasım 2005 14:59 tarihinde demiş ki:
Türkiye' de siyahi futbolculara karşı daha büyük bir ilgi var, gelsinler buraya keyiflerine baksınlar.

katiliyorum.. uche,nouma falan çok sevilmişlerdi. Siyahi futbolcular türkiyede ki hayatlarindan gayet memnun yani. Appiah feci mutlu oldugunu falan sölüyo ne zaman bi demeç verdiğini görsem. Demek ki neymiş? Medeniyiz diye geçinenlerde çok büyük çatlaklar varmiş... evet öyleymiş.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

Yakınlara bakmaktan uzaktaki öküzleri görmüyoruz..Demek neymiş öküz heryerdeymiş İtalya'da da İspanya'da da...Medeniyeti ağızlarına sakız yapmış çiğniyip çöpünü bize uzatan ahlaksızlar,kesinlikle yaptırım uygulanmalı bizde olsa Le Figaro'da,Times'da falan çıkardı...[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

yazık gunah ya adam para kazanıyım işimi yapıyım diye geliyo elinden olmayan bir nedenden kusur bile deil nedenden dolayı bi kaç aptal insanın suclamasıyla yuzyuze kalıyo allah belalarını versin[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Premier ve holiganizm;
80'lerde (çoğunuz bilmez) pek azmıştı holiganizm İngiltere'de 90larda duruldu mu peki.. e hayır.. Liverpool'a Niggerpool diye bağıran Everton, zencilerden gerek futbolcuları gerekse taraftarları nefret eden çirkef Leeds United ve 80lerde en büyük ırkçıların ve holiganların bulunduğu Millwall Fc.
Kısaca ırkçılık her yerde var. İğrenç ancak gerçek bu.[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 30 Kasım 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 30 Kasım 2005 20:55 tarihinde demiş ki:

Üstteki mesaj quote yapılmaz ama acayip yapasım geldi.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 30 Kasım 2005 20:55 tarihinde demiş ki:
[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...