dRg_static Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 knight online ye başlıcam ama yeni bi accountun nasıl alınacağını bilmiyorum..biride bana şu an yeni account alınamayacağını söyedi..ben çok denedim ama bi türlü bulamadım..kusura bakmayın böyle bi topic için... şu aralar alınamıyomu yeni bi hesap alınıyosa nasıl alcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 orda register die bi yer var. Oraya gir bilgilerini gir. E-mail ini ver onayla. Sonra mail ine bak password unu al oyuna gir.[signature][hline] Casa Bonita xD VashTheStampede'in imzasından alıntıdır; "Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dRg_static Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bi siteye girebilsem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Alınmasına alınıyor yeni accaunt ancak bir arkadas tavsiyesinde bulunmak istiyorum. Bosver arkadasım bosver girme bu oyuna.[signature][hline]Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad NP: 8x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: istemihan, 06 Aralık 2005 14:45 tarihinde demiş ki: Alınmasına alınıyor yeni accaunt ancak bir arkadas tavsiyesinde bulunmak istiyorum. Bosver arkadasım bosver girme bu oyuna. katılıyorum. Eger oyuna hıc baslamadıysan bence bosver. Keske bende baslamaz olaydım.benden sana tavsiye hic bulasma.Eger baslarsanda sole soyleyım. oyunda cıkan sorunlara hazırlıklı ol.Cunkı ınsanın canın sıkan bırcok sorun oluyor :([signature][hline]Name : wildrain Clan : UknighteĞ Lvl : 6x Class : Kasar Hood Nation: El Morad Np :1xxxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 prdn [Bu mesaj marksman tarafından 06 Aralık 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bu oyuna girdiğinde kafandaki bütün tomlumsal saçmaları unutman gerek[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Nation: ElmoRaD (Karus olmayı Düşünüyorum) CLan:SysTeM RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar