Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben Grid diorum adam parrdon hatun çok zor ölüyor hatta ölmüyor yani[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Olmez Olurmu :) ben o adamı tek girdim Combo rlz Heal basmaya calısıyor bastırmam :D Gate atmaya calıso attırmam :D Onda bisi Yok o Kelly yada Morb :) kesilmez Forazzide cok saglam. amam CoolTang gibisi yok neden bıraktıysa
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 chrisbad 2 guard town ben 3 2~3 assasin ve bi kac warrior sabah daldi uzun sure direndi ama en sonunda ben kestim xD[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya arkadaş vampiric vurdu 710 vurdu 7100 can eder bu kolunda cs -tabi bu arada cs yi icat edenin hala annesinin kulaklarını çınlatıyorum-adam yatmıyor[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bir defa o hp olmaz. 7k hpm i olur ve Sen gidip o adamı spike felan dalarsan bir sike yaramaz :) Cut Shocuk ile giriceksin delay suresi az sure ve hızlı vurucaksın ve defff tanımıyan buyuler ile giriceksin spike ile o adama 500 anca vurursun
AIiEn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya bırakın bu işleri yaw öle şey mi olur ölümsüz diye nitelendirilenler... bu oyunda hiç ölmeyen adam diye bişey yok sonuçta en baba çarlar bile yatıyor.. onu bırakın gm nin kendi editlediği orc human championlar bile yatıyor siz burada neyi tartışıyonuz :) bırakın bu işleri millet oyuna giremiyor...
Öne çıkan mesajlar