unac Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Bİ arkadasını ayarlıcan bi kar maskesi takıcak arkadasın sonra kıza saldıracak sonra sen onu kurtarıcaksın onun elinden ve kahraman olucaksın sonra kıza sana aşık olucak sonra kızala çıkıcaksın sonra evleniceksin yıllar sonra ben bu kadın için neden bunları yaptım ya diceksin ama çok geç olucak[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 @unac hayal gucun yine zirvede ama ben evlenme asamasına geliyim yeter benim için.... anla ne kadar sevdiğimi[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Zephyros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Zephyros, 03 Aralık 2005 22:54 tarihinde demiş ki: @unac hayal gucun yine zirvede ama ben evlenme asamasına geliyim yeter benim için.... anla ne kadar sevdiğimi aman tanrım mike ! inanmıyorum gerçekten henüz tanımadığın bir kızla evlenmek mi istiyorsun ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravachol Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hacım kusura bakmazsan hangi okulda oldugunu merak ettm olmadı koşiim yanına gelip ben ayarliim hatunu nete kadar düştüysen sen bayaa coşmuşşun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 @Zephyros Hocam aşık olmaktan nasıl çekinmiyorsan açılmaktanda çekinmeyeceksin. Sevgi böyle birşeydir. Başkalarının sözleriyle bir yere varamazsın. Burda sana şunu yap bunu yap derdim ancak ozaman o kızı sen değil sanki ben ayarlamış gibi olurum. İçtenliğinle yanina git ve içtenliğinle hislerini anlat. Bu kadar [EOF] :D [signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. [Bu mesaj Eraxx tarafından 03 Aralık 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 cama çık (teras kat ya da bpdrum kat olması tavsiye edilir) seni seviyorum lan (lan kısmı atılabilir) sonra kız gelsin sarılsın birlkte düşün ne fantezi ama[signature][hline]Empires rise and fall, but evil is eternal forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: jacabo, 03 Aralık 2005 22:50 tarihinde demiş ki: oo sensei dedik bagrımıza bastık attı başından bizi nese çocuğum ağlasa bu kadar üzülürdüm be tamm tamam gel çekirge şimdi işin sırrını açıklıyorum kız dediğimiz bu varlıkalrın egoları bizimkindne çok farklı çalışır.. mesela erkeğin egosunu okşadıkça götü kalkar ukala olur ama kızların egosu okşandıkça çok mutlu olurlar.. yani al kediyi sırt üstü yatır karnını okşa .. onun gibi işte bu kızların da yumuşak karınları bu dur kızların kötü yanlarını asla söylemeyin hep iyi onaları söyleyin baktınız sıkıştırıyorlar %50 kısarak söyleyin.. hoş ben normal arkadaşlarıma çatır çutur söylüyorum ama gözümü koyduğum kız ise yapmıyorum ama tabii bunu becerebilmenin de bir ufak püf noktası var bütün bunları içinizden gelerek samimi şekilde yağpın yani oturup 40 saat "ulan neresine ilfita etsem acaba" diye bakmayın aklınıza geldiği anda söyleyin ki bunu bir de "yavşama" adabıyla değil günlük hayattaki arkadaşlarınıza nasıl yapıyorsanız öyle yapın işte bu durumda karşınızdaki size yakınlaşırsa bu sefer diğerlerine yapmadığınız şeyleri yapmaya başlayın ki bu sefer kendisini özel hissetsin ilk önce ne kadar dzgn bir insna olduğunuzu ikincisinde de ona ilgi duyduğunuzu hisettirdiniz yani olay bu.. ve bu süre içerisinde kalkıpda çat diye "aa ver msnini/telefon nuamranı/icqnu" yapmayın.. ama yok abi bende sabır ne gezer hemen siterim" diyorsanız da şöyle yapın derim mesela karşınıszdakinin sevdiği gruplardan bahsedin "abende şu şarkının bötyle bir versiyonu var akşam sana göndereyim mi" deyin ama elinizde de o bahsettiğiniz şey olsun sorna patlamayın ehe :) telefon işin ise yine onun hoşlandığıbir şeyden bahsedin alfı dönüp dolaştırıp "a ben sana onu getireyim cumartesiye/pazara biş 5 dk buluşalım" işte zaten bu kısımda da illak itelefon numarası alış verişi olacaktır.. en temeli budur derim en azından ben bi,r kıza yaklaşmak istediğimde bunalrı yapıyorum eh gece gece beni de pzvnk gibi hissettirtiniz ya..[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ee değil misin? yazıyı okuyunca ilk o geldi aklıma =P =P ama tebrikler yazmak isteyip de üşendiğim şeyleri yazmışsın[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: codename_curse, 03 Aralık 2005 23:11 tarihinde demiş ki: cama çık (teras kat ya da bpdrum kat olması tavsiye edilir) seni seviyorum lan (lan kısmı atılabilir) sonra kız gelsin sarılsın birlkte düşün ne fantezi ama bence lan kısmı kesin atılsın[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bırak o konuşsun senle ya sen ne konuşuyosun YETER ULEAYN[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Mike, 03 Aralık 2005 23:19 tarihinde demiş ki: bırak o konuşsun senle ya sen ne konuşuyosun YETER ULEAYN aman tanrım bu Mike !![signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 babacum sensei geyik yapmıştım ama olsun işe yarar çekirgelere =)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 geyi,k mey,k üzmey,in beni[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bugun kampuste 12 de yemek arasında çekip kızı içimde ne varsa soylıcem. Olursa olur olmazsada 3 gun içkiye vurup platonik dikenleri ayrırız.LAn dua edinnnn.....Ciddi ciddi ilk kez alkolsuzum ve dun aksam dua ettim. AŞk neler yaptırıyor?!!..[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Zephyros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Zephyros, 05 Aralık 2005 11:20 tarihinde demiş ki: Bugun kampuste 12 de yemek arasında çekip kızı içimde ne varsa soylıcem. Olursa olur olmazsada 3 gun içkiye vurup platonik dikenleri ayrırız.LAn dua edinnnn.....Ciddi ciddi ilk kez alkolsuzum ve dun aksam dua ettim. AŞk neler yaptırıyor?!!.. hadi bakalım *!sırtına vurur*[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallofahero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Zephyros, 01 Aralık 2005 19:19 tarihinde demiş ki: Üniversite nin başından beri çok hoşlandığım bir kız var.Ama ona bir turlu acılamıyorum. Çünkü aynı ortamlarda takılamıyoruz. Daha bir merhabamız bile yok. Acaba nasıl tanısabilirim. Kız biraz muhafazakar kimseyle cıkmam erkekler çirkeftir havasında bu yuzden direk olarak gidip ben Evrim acaba tanısabilir miyiz gibisinden birşeyler soylemiyorum ve biraz da red edilmekten korkuyorum. Tecrube sahibi bir arkadaşlar biraz fikir verirse çok sevinirim. dipnot: Muhafazakar derken ortalıkta dolanan bazı kızlar gibi değil demek istemiştim BENZER Bİ OLAY BENİMDE BASIMDAN GEÇTİ BENDE SENİN GİBİYDİM BENCE YOLU SU:DERSLER HAKKINDA YADA BASKA BİRŞEY HAKKINDA BİRŞEYLER İSTE BU ARADA DA KENDİNİ TANIT YANİ GERÇEKTEN İYİ BİRİYSE SENİ KIRMAYI PEK İSTEMEYECEKTİR ZATEN BENCE BOYLE BİRŞEY YAPMAYA ÇALIŞ BENDE TANISAMIYORDUM BU YOLLA TANISTIM DENESEN BİRŞEY KAYBETMEZSİN[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: ayayekokocambo, 01 Aralık 2005 19:23 tarihinde demiş ki: yüce rabbimin yarattığı ormanlar ne kadar güzel değilmi diye söze gir bence. arkasından imam akrabalarından bahset. Muahahha! öldürdün olm beni sabah sabah![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 penth de boyleydi, vodka yukledik saldik ortama gg oldu.[signature][hline]kasim 2005 seti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 oğlum dert ettiğin şeye bak hemen bi telefon geliyorum uniye :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Daha yeni yazdım bişeyler bununla ilgili ya. Heryer kızlara yaklaşma taktiği topikleri ile dolu zaten kişisel bölümüde. *içi geçer*[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Kabul etmedi a.q. neymiş quiz vize zamanıymıs cok tatlıymısım ama zamanı yokmus. Yine yanlız elemanlar guruhuna takılmaya devam etcez. Vize haftası olmasa tekelle ortaklık kurcam ama o zaman notlar kotu gelir. Ne zikim bi durumdur belli değil ya.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Zephyros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sağlık olsun abi. önümüzdeki maçlara bakarız artık napalım.. ben de bedevinin tekiyimdir bu konularda.. bak bugün kıza akşam yemegi birlikte yiyelim mi dedim "odadakilerle sözleştik gelemem" dedi.tamam bu normal bişe ama ben ne zaman boyle bişe yapmak istesem %90 olmuyor..bu kısmı normal değil işte artık olursa ekime olmazsa .... kadar diyorum.. zaten bi müddet daha yalnız kalırsam ondan sonra kesinlikle bi ilişkiye başla(ya)mıycam galiba..duygularım körelmeye başladı yavaş yavaş... :([signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Lan bir insan evladı bu yazıdan iki ay sonra bile kafasına göre bir kız bulamaz ve hala yanlız basına dolasıp durur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 $u vizeler ve türk aile yapısı adamı gay yapar yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 vizeler var cok tatlısın = git,kaybol bi daha gözüme gözükme pls [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 03:24 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar