Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Dd ve sd ram hakkında birçok topic açılmış birçoğunu okudum ama sorun biraz farklı benim.Şuan benim elimde sd ram var ve yakın zamanda anakartımı değiştirip ddram'e geçicem benim sorum kalan diğer 2slota şuan elimdeki sd ramleri koyabilirmiyim?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Eğer anakart destekliyorsa ddrramleri takabilirsin evet :) onun için anakartı alırken biraz incele, buraya danış bişiler yap aceleyle alma :)[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madman__ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bildiğim kadarıyla bu olmuyor. yani bazı anakartlarda 2 ddr 2 tane de sd sotu var fakat ya ddr yada sd kullanmak zorundasın çünkü kullandığın rama göre jumper değiştiriyorsun . bence elindeki sd leri sat baya da uygun fiyata satarsın şu aralar çünkü sd ler pek bulunmuyor ve baya da bi pahalıya gidiyor .(ddr fiyatları artmış olmasına rağmen çok az bi fark ödeyerek ddr alabilirsin sd letri verip de )[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 aynı kartta ikisini de destekleyen olabilir diye düşünüyorum çünkü insanlar 133mhz ve 100mhz ram aynı anda takamazsın derler fakat ben takıyorum çok da iyi çalışıyor? herneyse yinede emin değilim :) onun icin acele etmeden arastırmak lazım... :-)[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 sd ram aldım pişmanım[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 kullanicagin islemciye bagli ama her turlu elindeki sdram leri sat, inanilmaz performans baltaliyorlar athlon alicaksan cok ucuz bir sisteme konabilir amaartik ucz yanida kalmadi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar