Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dökün etekteki taşları, kimde ne var?

Cafein

Öne çıkan mesajlar

said:
Pasha, 23 Kasım 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
2004 model 1.6 Vectra kullanıyorum şuan. henüz 10.000 kmde
gayet konforlu ve az benzin yakıyo. bundan önceki arabamda 96 2.0 Vectra idi. 2.0 dan sonra 1.6 pek gitmiyo gibi ama herzaman opel derim :)

paticigi ele gecirmemiz lazim opelciler hadeee yaaa.audiciler felan basti mekani[signature][hline]Who can explain?
Sosyal ağlarda paylaş

Bizden de opele bir adet. bizde sonradan opelci olduk yeni astra ile.
paramecium ve audi ye karşı acilen bir cephe oluşturmak lazım hazır güvendiği kalerlerden cafein de düştü:P[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aramis, 23 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
said:
Pasha, 23 Kasım 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
2004 model 1.6 Vectra kullanıyorum şuan. henüz 10.000 kmde
gayet konforlu ve az benzin yakıyo. bundan önceki arabamda 96 2.0 Vectra idi. 2.0 dan sonra 1.6 pek gitmiyo gibi ama herzaman opel derim :)

paticigi ele gecirmemiz lazim opelciler hadeee yaaa.audiciler felan basti mekani

Abi dalaşmayın bak, adamlar "rütbeli" takılıyor arkaları sağlam, kaydırıverirler ayağınızı :D
Sosyal ağlarda paylaş

2004 Toyota Corolla 1.4 Terra

Çok memnunum 1.4 motor gayet yeterli ve çok huzurlu bir araba, peugeotdan sonra içerdeki sessizlik S serisi gibi geliyor.Üstündeki orjinal muzik sistemi ise kurcalayan herkesi şaşırtıyor bende alırken burun kıvırmıştım amam şimdi aşık oldum resmen arabaya.[signature][hline]Her zaman dogruyu soyleyin, ne dediginizi hatirlamak zorunda kalmazsiniz!
Mark Twain
Söylediklerimin iki anlamı varsa ve biri sizi kızdırıyorsa mutlaka diğerini söylemeye çalışıyorumdur!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ehliyet sınavına 10 aralıkta gırıyorum malum 18 ı yenı dolduruoruz yalnız bısı dıkkatımı cektı babamın arabsını ıncelıyım dedım bızım emektar 2000model Opel Vectra Cdx (eskı kasaların full u oluyor) bunun ıcınde xenon far bıle var bukdr ek olarak gorunen xenon far opelde 2000 yılında verılıyormus ek olmadan.Acaba dusunuyorumda gun gectıkce arabaları tamamen kasa+motor olarakmı sunusa cıkarıcaklar nerdeyse klımalar bıle ek sayılmaya başladı ne dıyorsunuz...?cok garbıme gıdıyor sankı gun gectıkce gerıye gıdıyoruz bu konuda en cok alfa romeo glb kotu durumd[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HocaEfendi, 23 Kasım 2005 02:19 tarihinde demiş ki:
1996 Model Doğan Slx
Metalik Bordo..
hidrolik direksiyon..
lastikler yeni..
motor bakımı 1 ay önce yapıldı..