Pasha Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 2004 model 1.6 Vectra kullanıyorum şuan. henüz 10.000 kmde gayet konforlu ve az benzin yakıyo. bundan önceki arabamda 96 2.0 Vectra idi. 2.0 dan sonra 1.6 pek gitmiyo gibi ama herzaman opel derim :)[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN EU-Frostwhisper Karpuz lvl 60 NE rogue [Janissaries] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: VipeR, 22 Kasım 2005 23:57 tarihinde demiş ki: bende de broadway beyaz canavar var! :D ama benzinli tüpe gerek yok zaten az yakıyo! Az yakıor diyene bak benzin yetmio diyen az yakıo diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Pasha, 23 Kasım 2005 17:55 tarihinde demiş ki: 2004 model 1.6 Vectra kullanıyorum şuan. henüz 10.000 kmde gayet konforlu ve az benzin yakıyo. bundan önceki arabamda 96 2.0 Vectra idi. 2.0 dan sonra 1.6 pek gitmiyo gibi ama herzaman opel derim :) paticigi ele gecirmemiz lazim opelciler hadeee yaaa.audiciler felan basti mekani[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bizden de opele bir adet. bizde sonradan opelci olduk yeni astra ile. paramecium ve audi ye karşı acilen bir cephe oluşturmak lazım hazır güvendiği kalerlerden cafein de düştü:P[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Audi de audi[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Aramis, 23 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: said: Pasha, 23 Kasım 2005 17:55 tarihinde demiş ki: 2004 model 1.6 Vectra kullanıyorum şuan. henüz 10.000 kmde gayet konforlu ve az benzin yakıyo. bundan önceki arabamda 96 2.0 Vectra idi. 2.0 dan sonra 1.6 pek gitmiyo gibi ama herzaman opel derim :) paticigi ele gecirmemiz lazim opelciler hadeee yaaa.audiciler felan basti mekani Abi dalaşmayın bak, adamlar "rütbeli" takılıyor arkaları sağlam, kaydırıverirler ayağınızı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 selam, not ettim tüm isimleri :P saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 neden öle bişey yaptın not ettin kavakyellerinem gidices Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 2004 Toyota Corolla 1.4 Terra Çok memnunum 1.4 motor gayet yeterli ve çok huzurlu bir araba, peugeotdan sonra içerdeki sessizlik S serisi gibi geliyor.Üstündeki orjinal muzik sistemi ise kurcalayan herkesi şaşırtıyor bende alırken burun kıvırmıştım amam şimdi aşık oldum resmen arabaya.[signature][hline]Her zaman dogruyu soyleyin, ne dediginizi hatirlamak zorunda kalmazsiniz! Mark Twain Söylediklerimin iki anlamı varsa ve biri sizi kızdırıyorsa mutlaka diğerini söylemeye çalışıyorumdur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ben ehliyet sınavına 10 aralıkta gırıyorum malum 18 ı yenı dolduruoruz yalnız bısı dıkkatımı cektı babamın arabsını ıncelıyım dedım bızım emektar 2000model Opel Vectra Cdx (eskı kasaların full u oluyor) bunun ıcınde xenon far bıle var bukdr ek olarak gorunen xenon far opelde 2000 yılında verılıyormus ek olmadan.Acaba dusunuyorumda gun gectıkce arabaları tamamen kasa+motor olarakmı sunusa cıkarıcaklar nerdeyse klımalar bıle ek sayılmaya başladı ne dıyorsunuz...?cok garbıme gıdıyor sankı gun gectıkce gerıye gıdıyoruz bu konuda en cok alfa romeo glb kotu durumd[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: HocaEfendi, 23 Kasım 2005 02:19 tarihinde demiş ki: 1996 Model Doğan Slx Metalik Bordo.. hidrolik direksiyon.. lastikler yeni.. motor bakımı 1 ay önce yapıldı.. Yerli Malı Yurdun Malı Olayı.. bide bütceye göre hareket için ideal bi araç [signature][hline]FİLTHY PLAYwhen it rains the ground gets wet!The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 1995 Model Hyundai Accent Coupe 1.5 bana fazlasiyla yetiyor.. edit: MOR LEM ARABA MOR :D[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: [Bu mesaj Quibble tarafından 28 Kasım 2005 11:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bende 206 Roland Garros var 2004 model. Turbo hayalleri kuruorum bu sıralar. Parçaları bulsam.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Senin arabanın fotolarını daha öncede görüp beğenmiştik zaten. Çok hoş görünüyor plakalık dışında :) edit : buda benimki[signature][hline]Atahost.net Web Hosting[Bu mesaj Vodan tarafından 28 Kasım 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 O plakalık yok artık. Direk plakayı çift taraflıyla bantladık.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 isabet olmuş =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 98 1.6 Astra hb^^ edit: hayalimdeki araba ==>>Pontiac Firebird [signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. [Bu mesaj Laorx tarafından 29 Kasım 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Vodan, 28 Kasım 2005 23:46 tarihinde demiş ki: isabet olmuş =) Ne olursa olsun benim arabanın güzel bi k*çı var :D Zencilerin deyimiyle Phat ASS !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ametal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 206 1.4 otm. (Gerçi yeni arabanın plakası çıkmadan otomatik vitesini haşat ettim servise gidicek) Yarından itibaren birde 1.6 tdci focus ghiam olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 4ever BMW diyorum ve Bmw 3,16 var[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 1 dane honda hrv 1danede opel corsa var 1.3 cdti bendede[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pati Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bende de ford focus yeni kasa 1.6tdi var cok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bende uno 2001 model ayağımızı yerden kesiyo sağolsun. hafta 2 kere falan da babamı ikna edip focus cmaxi alıyom. 2 tane tam zıt araba :) unodan sonra uzaya çıkmış gibi oluyom cmaxe binince[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 2001 golf var bende.. çok bi memnunum , hayalminde arabasıydı kendisi.. babam sağolsun ^^[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yok[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar