Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dökün etekteki taşları, kimde ne var?

Cafein

Öne çıkan mesajlar

Evet beyler bayanlar, atıp tutmadan dökülün kimde ne var görelim, Audici Opelci rengisi belli etsin :D

Bende şu an potansiyel olarak 2006 Volvo S40 1.6 Dizel var (gümrükten çekiliyor bugün).

Nedir durum?[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
tuşuna basınca farları yanıp sönen
biraz ilerleyip kapıları acıp müzik calmaya baslayan
sonra çat diye kapıyı kapatıp dolanan çin malı tanesini 5 milyona aldıgım 2-3 tane mini cooperım var hemde basket topu büyüklügünde.

vaktinde rover 2.14si vardı 94 model coupe
ondan başkası yalan :/ ilk aşkım ..[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

Yok hava atmak için değil valla, öyle düşünüyorsanız sileyim. Maksat forklii, hedef kitle forklii, hem öyle hava atılacak bir arabam da yok kendisi ne bir Ferrari ne de bir A4.

Başka bir konu başlığında muhabbeti dönmüş oradan yola çıkaraktan açtım, rahatsızlık varsa kaldıralım.[signature][hline]Working for the weekend...
Sosyal ağlarda paylaş

A3. Bir esprisi kalmadi arabanin gerci bizim kampuste dolu var. Yurttan cikip kafayi kaldirmamla 3-5 tane goruyorum. Butun okulu dolassam 50 tane sayarim rahat. Bazen 3-4 tane yanyana parkediyor benim arabanin yanina ayni renk ayni model ayni paket komedi :) audi bayisi gibi burasi :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.

[Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 21 Kasım 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

a4

@Janitschar: cafein için ne aminler dedim, geldiği noktaya bak :) sana içimden amin derim.

@Davion: xenon'un bir ampül değildir. her mavi ışık xenon değildir. xenon farlar, xenon gazın deşarzı ile ortaya çıkan ışığı aydınlatma olarak kullanır. senin paliodaki de mavi ampülden başka birşey değil.

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar A3 diye gitmeyin, sonra olmuyor bak benden söylemesi.

Asıl merak ettiğim Aramis'te Opel'in nesi var... Vodan Astracı onu biliyoruz da...
Bir de paramecium liderliğinde patinajı ele geçiren (takılıyorum sakın ciddiye almayın) Audi grubu kaç kişi, neden aralarında genel yöneticiler, alan yetkilileri var (yine takılıyorum, ıspartadayım ve iş aralarında sıkılınca size bulaşıyorum)?[signature][hline]Working for the weekend...
Sosyal ağlarda paylaş

2001 3.18 is ve 2005 Polo 1.4 tdi var 3.18 var ama sadece garajda gorebılıyorum ne yazıkki daha onu kullanabılıcek kapasıteye gelmedım daha bu yuzden Vosvocular gurubuna gırebılırım varsa oyle bır grup :)[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ?

[Bu mesaj daverc tarafından 21 Kasım 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 21 Kasım 2005 17:14 tarihinde demiş ki:
Cafein sen git volvona bin, ben A3 ümü alıyım. (Nereme alırım belli olmaz orası lol)

Al valla kurbanını ben alır keserim, buraya yazdım herkes şahit.[signature][hline]Working for the weekend...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...