Cafein Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Evet beyler bayanlar, atıp tutmadan dökülün kimde ne var görelim, Audici Opelci rengisi belli etsin :D Bende şu an potansiyel olarak 2006 Volvo S40 1.6 Dizel var (gümrükten çekiliyor bugün). Nedir durum?[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Tamam anladık aldın arabanı ama hava atma ahaha Ben de bi bisiklet var o kadar, gerisi yalan.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 tuşuna basınca farları yanıp sönen biraz ilerleyip kapıları acıp müzik calmaya baslayan sonra çat diye kapıyı kapatıp dolanan çin malı tanesini 5 milyona aldıgım 2-3 tane mini cooperım var hemde basket topu büyüklügünde. vaktinde rover 2.14si vardı 94 model coupe ondan başkası yalan :/ ilk aşkım ..[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Akbil var? O_o bu ne hava Cafein.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Yok hava atmak için değil valla, öyle düşünüyorsanız sileyim. Maksat forklii, hedef kitle forklii, hem öyle hava atılacak bir arabam da yok kendisi ne bir Ferrari ne de bir A4. Başka bir konu başlığında muhabbeti dönmüş oradan yola çıkaraktan açtım, rahatsızlık varsa kaldıralım.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Öylesine takıldım ya sorun yok benim için (: Hayalim A3 inşallah alırım... Amin deyiverin ahah[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 21 Kasım 2005 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 A3. Bir esprisi kalmadi arabanin gerci bizim kampuste dolu var. Yurttan cikip kafayi kaldirmamla 3-5 tane goruyorum. Butun okulu dolassam 50 tane sayarim rahat. Bazen 3-4 tane yanyana parkediyor benim arabanin yanina ayni renk ayni model ayni paket komedi :) audi bayisi gibi burasi :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 21 Kasım 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 99 Fiat Palio. kinayeli konuşmaya ve mesaj gaylesi gütmeye gerek yok[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla (paramecium) [Bu mesaj paramecium tarafından 21 Kasım 2005 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Kimsede olup olmaması beni ilgilendirmiyor gerçekten, en çok beğendiğim araba oluyor kendileri. O yüzden almak istediğim araç o, tabii bakalım belki başka araç çıkarır Audi. Gerçi fiyatı da bi o kadar abartı olur. A3 de A3 (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Yalniz o 50 tane A3'un sadece 2-3 tanesinde xenon var birisi de benimki tek ovunc kaynagim :P:P[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 janitschar 2007'de Audi R8 geliyor onu da bi bak :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: _Mordrac_, 21 Kasım 2005 15:14 tarihinde demiş ki: Yalniz o 50 tane A3'un sadece 2-3 tanesinde xenon var birisi de benimki tek ovunc kaynagim :P:P Nie Xenon ampül satılmıo mu serviste. Benim palioda bile xenon far var.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bendede kentkart var(hemde içinde tam tamına 5 milyon var). dolayısıyla bütün otobüsler ve vapurlar bnm:-p[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 selam, a4 @Janitschar: cafein için ne aminler dedim, geldiği noktaya bak :) sana içimden amin derim. @Davion: xenon'un bir ampül değildir. her mavi ışık xenon değildir. xenon farlar, xenon gazın deşarzı ile ortaya çıkan ışığı aydınlatma olarak kullanır. senin paliodaki de mavi ampülden başka birşey değil. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Valla para bilemicem ama bmw farından farkı yok yani :) Aynen onun gibi yol bembeyaz :)[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 320ci birde 98' Impreza 1.6 var. Mavi ışık hikaye valla :) xenon fardan sonra ben başka şeye far diyemiyorum.[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bu kadar A3 diye gitmeyin, sonra olmuyor bak benden söylemesi. Asıl merak ettiğim Aramis'te Opel'in nesi var... Vodan Astracı onu biliyoruz da... Bir de paramecium liderliğinde patinajı ele geçiren (takılıyorum sakın ciddiye almayın) Audi grubu kaç kişi, neden aralarında genel yöneticiler, alan yetkilileri var (yine takılıyorum, ıspartadayım ve iş aralarında sıkılınca size bulaşıyorum)?[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 2001 3.18 is ve 2005 Polo 1.4 tdi var 3.18 var ama sadece garajda gorebılıyorum ne yazıkki daha onu kullanabılıcek kapasıteye gelmedım daha bu yuzden Vosvocular gurubuna gırebılırım varsa oyle bır grup :)[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ? [Bu mesaj daverc tarafından 21 Kasım 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 @_Mordrac_ o araç beni biraz aşıyor, hatta biraz değil baya bi aşıyor (: Hiç değilse A3 e yetebilecek bi kapasitem var ahahah @paramecium sen amin de yeter :P[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaLeRmO Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 2005 Fabia 1,4 TDI Xenon suz :D[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Cafein sen git volvona bin, ben A3 ümü alıyım. (Nereme alırım belli olmaz orası lol)[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 2002 de astra coupe vardi ehe yandi bitti kül oldu[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Janitschar, 21 Kasım 2005 17:14 tarihinde demiş ki: Cafein sen git volvona bin, ben A3 ümü alıyım. (Nereme alırım belli olmaz orası lol) Al valla kurbanını ben alır keserim, buraya yazdım herkes şahit.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 İnşallah inşallah[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 2004 model VW Polo 1.4 2005 model CBR125 - Repsol[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar