Frensa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 merhaba ben 2-3 hafta önce wow almıştım , fakat yıne bu 2-3 haftadır her yolu denememe ragmen ekran kartımla ilgili sorun yaşıyorum ekran kartım ati radeon 9250 128mb , ve oyuna girdikten kâh 10sn kâh 10dakıka sonra ekran donuyor , grafik hızlandırıcınız komutlarınıza cevap veremiyor vs şeklinde ıuyarı çıkıyor , en son driverları yukledım , herşeyi en düşük seviyeye getirdim fakat yınede başarılı olamadım wow'un resmı sitesinde radeon 9000 serisi ekran kartlarını son sürücüyle desteklediği de yazmış bendeki soruna çare bulan , kullanan ya da çare bulabilecek varsa şimdiden çok teşekkür ederim , yoksa gidip seve seve nvidia ekran kartı almak olacak çözüm teşekkürler edit: bundan önce aynı sorunu nfs underground 2'dede yaşıyordum , fakat anca ayda yılda bir başıma gelidiği için önemsemiyordum [Bu mesaj Frensa tarafından 03 Aralık 2005 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Etkiler mi bilmiyorum ama ekran kartının ayarlarından VPU Recovery denen olayı iptal et birde öyle dene.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manatox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Bilenler bilir, BWL de bir yere geldikten sonra Radeon kartları sapıtır ve aynen sendeki hatayı verirler yada oyun göçer orada. Tabii bu banada olmuştu ve son driverler burda işe yaramamıştı. Ancak garip olan bişey var ki, yeni driverlarda hata veren kartım eski driverini ( catalyst 5.4 ) yükleyince bidaha orda bu hatayı vermedi ( ki sadece bende değil, bu hata oluşan herkese yaradı). Bu yüzden sende eski drivere geç belki işe yarar.[signature][hline]Manatox Level 60 Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevruz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 kusura bakma hatanin cozumunu bilmiorum ama nvdia lar ai den daha kotu performans sergilio onu alcaiina ati mobility al derim banada saolsun bi arkadas tavsiye etti gercekten cok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frensa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Manatox, 03 Aralık 2005 15:07 tarihinde demiş ki: Bilenler bilir, BWL de bir yere geldikten sonra Radeon kartları sapıtır ve aynen sendeki hatayı verirler yada oyun göçer orada. Tabii bu banada olmuştu ve son driverler burda işe yaramamıştı. Ancak garip olan bişey var ki, yeni driverlarda hata veren kartım eski driverini ( catalyst 5.4 ) yükleyince bidaha orda bu hatayı vermedi ( ki sadece bende değil, bu hata oluşan herkese yaradı). Bu yüzden sende eski drivere geç belki işe yarar. şu anda deniyorum , umarım bu işe yarar , demirmaske de çok yardımcı oldu sağolsun ama bi işe yaramadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bende ilk cd den verilen driverı yükledim düzeldi.benimde aynı sorun vardı netten en son driverı indirdim daha beter oldu pc 5 dakkada kitlenio ekran kartı hatası veriodu.ama varya o 5 dakka cidden cillop gibi çalışıodu kart :D.dedim accık surasıyla burasıyla oyniyim olmadı sürekli hata verdi bende çareyi eski drivera dönmekte buldum.şu anda yavaş ama mesudum.işallah sorunun çözülür.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frensa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 tekrar en eski driver a dönmeyi deniyorum şimdide hay allahım sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frensa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 benden bugunluk pes , yetti artık , heryolu herşeyi denedim olmuyor :( yardım eden herkese teşekkürler , lütfen başka yollarda bilenler varsa paylaşsın yeni ekran kartı almak istemiyorum :( iyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frensa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 up :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unde Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Öncelikle herkese merhaba. Aynı problem bendede oluyordu oyuna girer girmez 5sn yada 1-2 dk sonra tamamen donma oluyordu ve mecburen makinaya reset atmak zorunda kalıyordum bu donma sadece wow oynarken oluyordu baska bir oyunda yada webde gezerken böle bi donma söz konusu değildi. İlk olarak bilgisayarıma format attım olmadı 3 kere daha attım ekran kartının son sürümünüde yükledim hyr yine fayda etmedi meğerse o donmanın sebebi ram socketimis 2x512 var ram lerin yerlerini değiştirerek 1 socketin sakat oldugunu anladım oraya takmamak sartıyla su an bilgisayarımda problem yok ram lerini bi kontrol et derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 http://www.omegadrivers.net/ indir, kur ve oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bu problem yüzünden tam 3 haftadır evde wow oynayamıyorum.aynı sizin gibi her 10 dakikakda bir vpu recover hatası weriyo.en sonunda bugün bilgisayarcımı ewe cagırdım.biz problemi ram weya board da araken sorunun cpu dan kaynaklandıgını anladık.daha dogrusu cpu nun cok fazla ısınmasından.bence önce fanını deiştir.yada kasan küçükse daha büyük bir tane al.eger kasan küçükse muhtemelen fanla cpu birbirine cok yakındır.bu yüzden hava ikisinin arasında kalır we önleyemeyeceğin bir ısınma problemi yasarsın.[signature][hline]LVL 60 UD PRİEST DAGGERSPİNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 5200 alın performans olarak tatmin etmez ama hatada vermez . Atilerin fiyat performansı çok güzel ama işte wow Nvidia ya göre tasarlanmış bir oyun .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yve Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Gecen kendi donanım sorunum ile GM mizle konusurken arada bu muhabbet geçmişti ve ATI ekran kartlarının DDR 333ler ile sorunlu calıştığından bahsetmisti.Ben 9550GE kullanıyorum ve sorun yasamıyorum ama bi kontrol etmeye değer diye dusunuyorum..Muhtemelen ATI nin sitesinde bununla ilgili guncel bir driver bulursun diye tahmin ediyorum...[signature][hline] ------------------------------- LVL 55 Paladin | BL | Janisarries ------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yakuzas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Belki ekran çözünürlüğünden olabilir ekran çözünürlüğünü değiştirerek çözebilirsin yada wow un yüklü olduğu klasörde accountuna ait ayarların tutulduğu dosya var adını hatırlayamadım şimdi eve geçince onu da söylerim o dosyayı silip wow a girmeyi dene. Muhtemelen düzelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 wow da ekran karti sorunlarinin cok buyuk bir kisminin aslinda sisteminizin ramlerinden kaynaklandigi cikiyor. ram timinglerini degistirerek, ya da baska marka ramlerle once bilgisayari test ederek bir daha denemeni oneririm. bir pc aslinda bir cok bileseni iceren bir aygit, stres altinda bir yazilimin surekli cokmesinin sebebi sadece ekranda gordugunuz olmayabilir, bu durumda ram orneginin oldugu gibi. ayrica isinma acisindan da sistemini bir kontrol etmeni oneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar