Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Biri bana şu red ball olayını anlatabilir mi? Bildiğim kadarıyla belli bir orada demage aldığın zaman oluyorsun ama mage'ler bazen demage almamasına rağmen red ball oluyor anlamadım? Biri bna bunu etraflıca anlatsın. Az kaldı 60 olucam bilelim artık yüzde sayıyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 mageler fazla damage verdiği zamanda oluyor sanırım. Tam bilmiyorum bende magelere niye oluyo (belki manaları birden gittiğinde oluyor olabilir)[signature][hline]KE DELETE Beramusta satılık level 65 Rogue full item 400 YTL. Detaylar icin tıklayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 mana 550 nin altına düştügü an red ball oluyo[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 mage haric tum siniflarda toplam hp'nin %20'si kaldiginda oluyor. magelerde ise hp degilde mananin %20'si kaldiginda oluyor[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Redball olmak sadece kızarmak demek değildir tabi ki. %20 hp kalınca defansına 30%luk bir atış gelir. Yani ölümden bir hit fazlayla sıyırma şansı sağlar...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 iLk MAster SkiLi...[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn...57k..Ares ::ultrAslan:: ...Olympia..LvL 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: druenler, 06 Aralık 2005 03:40 tarihinde demiş ki: mage haric tum siniflarda toplam hp'nin %20'si kaldiginda oluyor. magelerde ise hp degilde mananin %20'si kaldiginda oluyor +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bu +1'in manası ne? adam olağan dışı bişi mi demiş? :)[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Seninde bildiğin üzere hem onunn dediğine katılıyorum anlamında hemde post kasmak için kullanılıyor. Bir soru daha sorayım bari ilk 60 olduğumuzda 5 skill puanı mı geliyor?[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 59 Clan: Hanedans Np: 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 61 olduunda[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np Kurduk Bi Clan Uğraşıorz Şifre Mağduru(galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 mageinkinde su yazio [Passive]Increase your MP recovery speed by %20 when your MP is down to %30 or below sanirim MP nin dolma hizi benim manam toplaminin %30 nun altina dusunce %20 daha hizli doluo ne kadar doru cevirdim bilemicem :$[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bu yazıyı nereden aldın? Birde 60'dan 61'e bir görev yok di mi? Şimdi ben masive'i açmak için 61'e kasmak zorundayım. Kas babam kas :D[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 59 Clan: Hanedans Np: 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 61 olduğunda 5 skill puanı değil, 5 stat puanı gelir ayrıca[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Emin misin? 5 stat puanın gelmesin ne gibi bir avantajı olacak ki? 5 skill puanı olması lağzım diye biliyorum belki yanlıştır ama mantıklı olan o değil mi?[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 59 Clan: Hanedans Np: 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Dexteriyus, 06 Aralık 2005 08:37 tarihinde demiş ki: Emin misin? 5 stat puanın gelmesin ne gibi bir avantajı olacak ki? 5 skill puanı olması lağzım diye biliyorum belki yanlıştır ama mantıklı olan o değil mi? 5 stat gelir, skill 2 gelir. Ne demek ne avantajı olacak? Rogue dexe yüklencek mage mpye warrior strye priest duruma göre hp ya da strye. Buna yarıcak. Lvl 61 ve 62 iki rogueye aynı eşyaları verelim. 62 olanın yaklaşık 45-50 apsi fazla olacaktır bu nedenden dolayı...Skile verse 5 puan millet lvl 62 den herşeyi açar olur mu öyle şey...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Sakın bilinc. Ben sadece 61 olunca 5 gelenin skill puanı olduğunu sanıyordum. Ona göre plan yapmıştım. Planlarım yıkılınca canım sıkıldı o kadar. Malice'i açmak için neyden fedakarlık yapacağım o zaman 3 skill puanı gerekiyor? Karar veremedim. Buffer/ Healer olarak 1500 buff ve 1920 heal olacak 60 olunca. Bende malice için gereken 3 puanı nereden bulacağıma karar veremedim.[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 59 Clan: Hanedans Np: 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar