Synergenx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Knights clanı GM tarafından disband edildi... kIzIn1i'ne geçmiş olsun dileklerimle... [spo1=Knights][/spo][signature][hline]Nick : SyNeRGeNX LvL : 6x Job : Berserker Hero Nation : Karus Np : 5xxxx Clan : Karizma
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 gecmish olsun diyoruz =)[signature][hline]I miss You
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 :):):):):):):):):):):): 70 olana kadar birazda clanı ile ilgilense olurdu geçmiş olsun :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)[signature][hline]ıd : __:azrail:__ sever : ayes IvI : 5+ en mutlu human :):):):) np :3500 su an
LaWSuiT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Hahaha süpr oldu bölece bizim clan 44. olur artık :)[signature][hline]Server : Ares Nick : LaWSuiT Tür : Rogue // Assassin Level : 53,5 Clan : Sudden_Rushâ.ç Not : Şu anda kullanamıyorum invalid pasword hatası :(
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 lol adam da sırayı düşünüo ya :D bide bizim clanda ilk 10 artık falan dese neyse xD 43 . olurmuş..[signature][hline]Aresde kasıoz.. Nick _DaRkCroW_ lvl=daha ezigiz 4x clan=AloneWarrior-grade3-pele de war icabında xD job=1920healler+malice+debuff+4stone rezz
axicocuk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 zenginin malı züğürdün çenesi.... knights disband edilior tasası size düşüor heralde
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ÜZÜLDÜM İÇİNDEKİ SEVİP SAYDIGIM DOSTLARIM WARDI NEYSE SAGLIK OLSUN GECMİŞ OLSUN DİLEKLERİMLE KNİGTHS KLANI ÜYERLERİNE AXİ İSMİN GİBİ AXİ OLMA LEM:P BEN FC_ASHİLES(ŞİFRE SORUNU WAR KAPANMICAK GİBİ)[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_
Cherkes Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Cloud'un Clanında 106 kişi vardı onnar ne oldu??[signature][hline]server:Ares class:Elmorad Wairor lvl:64 np:50k Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ...
CristianoKoray Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Evet arkadaşın söyledğii doğru 70olcağına biraz clanına baksaydı xD clanının +100 kişi olduğu anlayabilirdi...Ve ayrıca arkadaşlar sadece Knights değil Uknight Clanıda DAğıldı Geçmiş olsun ne DiyeliM...:D[signature][hline]LvL:6x Server:Ares Clan:PaTRiot Name:CristianoKoray
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: axicocuk, 04 Aralık 2005 09:15 tarihinde demiş ki: zenginin malı züğürdün çenesi.... knights disband edilior tasası size düşüor heralde Sen Dün Knights a gircektin ne oldu ? Yalan mı oldun ? :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Cherkes, 04 Aralık 2005 11:13 tarihinde demiş ki: Cloud'un Clanında 106 kişi vardı onnar ne oldu?? GM onlarıda dağıttı ama cloud tekrar kurdu şmidi 30 küsür kişi var tekrar kou yakıp ilk5e girmişlerdi ancak şmiid 7.sıraya düştüler...[signature][hline]Photo Uploded...
axicocuk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben 8 aydır knights dayim saten... biliorsan konuş bilmiorsan sus... said: Bjork, 04 Aralık 2005 11:33 tarihinde demiş ki: said: axicocuk, 04 Aralık 2005 09:15 tarihinde demiş ki: zenginin malı züğürdün çenesi.... knights disband edilior tasası size düşüor heralde Sen Dün Knights a gircektin ne oldu ? Yalan mı oldun ? :D
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ee dıger clanlar var 36 ksıden fasla onlar ne olcak onlar bozulmıcakmı[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %77.11 DeaTH_STaRe
PSX Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: soulteam, 04 Aralık 2005 13:54 tarihinde demiş ki: ee dıger clanlar var 36 ksıden fasla onlar ne olcak onlar bozulmıcakmı buutn clanlar bozulcak yeniden kurulcakmıs sabah notice gecti[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 [i]Kına yakıN ....[/i][signature][hline]NICK:SeXSiBiSi JoB:Paladin lvl:6x Np:2XXXX IrK:ELMoRaD SeRVeR:Ares Clan:The Others žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Komik :)[signature][hline]myBraweFRiend
Cherkes Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ConquerorS ün 56 üyesi var sanırım sırada ki clan bu[signature][hline]server:Ares class:Elmorad Wairor lvl:64 np:50k Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ...
ofs Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 allah BU GÜNLERİDE GÖRECEKTİM ARTIK ANTİ_KNİGHTS CLANI KURMAYA GEREK KALMADI ALLAH BE ALLAHHHHHH COK MUTLUYUM COOOOOOOOK
ofs Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ALLAHIM BU günleride GÖRDÜMYA DAHA BU OYUNDA 10000 GÜN MUTEDE YESEM HELAL OLSUN bu arada ben CeeK :)
ofs Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bu arada 1. Bundan Sonra kimsyee ks yapmicam 2. Bundan Sonra Herkesle iyi geçinecem 3. Bundan Sonra Anti_Knights Clanını Kurmayı Düşünmeyecem 4. Bundan Sonra Sıkı ßir lvl kasmaya başlıyorum CeeK knightA Clanı varmıs hmmm Anti_KnigtsA kurulacak ozaman :) 3. şık iptal [Bu mesaj ofs tarafından 04 Aralık 2005 15:28 tarihinde değiştirilmiştir]
CotigoLovely Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Anlamadigim olay su 1.5 senedir olan bir clani yikamazsaniz .Deil biff kim gelirse gelsin bu clan gene dirilir. Mantiksiz GMler(ne ise yararlar muamma) birseyleri begenerek clan ismini almaya caismasi sacmalik.Bilmeyenler icin soleyim su anda Knights clani _biff_ ait.Ne hakla aliyor orasi bir muamma. Su anda Knights clani alt claninda yeniden duzenlenmektedir.Merak etmeyin hangi bahane ile olursa olsun bu clani kimse ama kimse yikamaz.Kimin eli var bilmiyorum ama sadece uknighted ve knights clanin hedef alinmasi sasirtici.Oyunda su anda yuzlerce clan +36 kiside.Arti clana daha onceden bir uyari gelmeden clani bozmak sadece mide bulandiriyor.Madem bir is yapiyorlar layigiyla yapip +36 butun clanlari banlasinlar.Kisiye gore muamele yapmak sadece sacmalik ve aptallik...[signature][hline]Nick : LovelyGirl&Cotigo_Ergo_Sum LvL : 65&63 Job : Paladin&Arch Mage Nation : ElMorad Np : 4xxxx & 7xxxx Clan : (FOREVER) Knights
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ne olurs olsun Knights yine ayakta!!![signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Knights Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x
seyneym Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 clanlar filan bozulmaz[signature][hline]Ve Gözlerin Gelir Aklıma Ve Sözlerin..
Öne çıkan mesajlar