SbNN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Doğubankta Nokia 6230 model telefonun fiyatını bilen varsa acil mesaj atabilirse sevinirim.. Ayrıca bu Doğubank'ta tahmini piyasa değeri 600 YTL filan olan bir telefonun fiyatı ne kadar fark ediyor ?? Acil olkduğu için buraya açtım Mobil Cihazlar Bölümüne açardım normalde..Teşekkürler[signature][hline]I think i'm the NoelBab.. We can't forget him .. We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bugün ordaydım fiyatlar 600 ise telefon en iyi ihtimalle 540 felan olur bi de www.bascuda.com a da bak fiyatlar yakındır [signature][hline]laverda yalan oldu.. [Bu mesaj laverda tarafından 05 Aralık 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 en sağlam spotcuyu sölüyorum sana BOZ-AY iletişim maltepede bunlar telefonuda 0216 442 39 88 daha yeni 6630 aldım şahane hiç bir şikayetim yok dogubanktan iyi yani karşında satış temsilcisi olmuyor satıcı oluyor[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 kacak telefon almayin. 12 temmuzdan sonra linan kacak telefonlar kullanilamayacak. Ancak ilerde yuksek kdv gumruk vs odiyerek kullanilir hale getirilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bencede kaçak telefon alma, tavsiye etmiyorum. 2 kere başım yandı ancak yinede sen alcam diyorsan ısrarla tabi bilemem =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 sakın alma evet 12 kasımdan sonra alanlar 5 ytl de veremiycekler. o yüzden .....[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben 26.11.05 te aldım nolcak? :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 12 kasim degil 12 temmuz muhtemelen telefonun degerinin %40 i kdar vergi odiyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 iyide alırken ben fatura fln almadım tanıdık yer bi ayar çekerler kafam rahat wallahi[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 abicim kacak mala faturami yazacaklar. sen dert etme devlette onlarin hepsinin fiyatlari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 abicim kacak mala faturami yazacaklar. sen dert etme devlette onlarin hepsinin fiyatlari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar