Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tek gecelik kiralık dağevi

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

eheheh :P ne rekabati canım olmadı senle bi pati günü ayarlarız birlikte gideriz aslında hmm :) bi ö.m yi kontrol etsen :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

@Goart@Bellow

benim oldugum yere
kızlar benden once varır..
beni kızdırmayın
sıranızı elinizden
alırım =)[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Sosyal ağlarda paylaş

önemli olan kız deil :P ortam ehehehe nese belki duruma göre bizim başka planlarımız olabilir :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ilgi güzel ama bu seneyi malesef arkla özel geçirmek istedik istersenz seneye hep beraber bütün paticik gideriz veya en azından bahara doğru tekrar veya çounluun sağlandıı bi zaman gider şarap-biramızı içer mangal yaparz!

para dert deil onu goarth da verir:P (bellow alınma cnm dışardanda tanıorm kendisini=)) goarth çım ztn kız arkımla gidicem yavrucum ayrıca bi fanteziye gerek yok şimdilik..

amaç korku filmi fln deil yani 1-2 defa kızlar korkutulabilir belki ama asıl amaç güzel vakit geçirmek, romantik bi akşam yaşamak çok deişik fikirler var aklımızda o evle sınırlı kalmayan(fikir satılı:P) yakıcaz şöminemizi açıcaz şöle slow şarkılar muhtemelen oldies, içicez şarabımızı keyif yapıcaz yani gidebilirsem bi şekilde izlenimleride anlatırım sizde ilerde sevgililerinize bi kıyak yaparsınız=) ondan bana ev bulmama yardım edin!=)[signature][hline]ride the winds of change with tyrael..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tyrael, 28 Kasım 2005 23:01 tarihinde demiş ki:

amaç korku filmi fln deil yani 1-2 defa kızlar korkutulabilir belki ama asıl amaç güzel vakit geçirmek,...vs...keyif yapıcaz yani gidebilirsem bi şekilde izlenimleride anlatırım sizde ilerde sevgililerinize bi kıyak yaparsınız=)

Dağ evinde geçen korku filmleride böyle başlıyor, aman diyeyim.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben her yılbaşında sevglmle program yaparm
geçen yılda bi arkların evinde
sarıla sarıla uyuduk..
vrmı sevgiliyle uyumak gibisi[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Sosyal ağlarda paylaş

tyrael ve dagda romantik bi yilbasi gecesi =D
biz de belki yapabilirsek yine gecen seneki gibi yilbasinda kemer country de olcaz.
ben de arastiriyim bakiym uygun fyata kiralanabilecek yer var midir diye de neden bolu? =]]

ps: sominenin karsisinda sarap icmek yerine yilbasi gecesi sc yapalim diyorum =D[signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses it didnt mean jack
Fuck you, you ho, I dont want you back

Sosyal ağlarda paylaş

eğer adana da olsaydınız bizim bir dağ evimiz var alaturka biyer tğm eşyalar 60-70 lerden[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Sosyal ağlarda paylaş

caydınmı lem :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...