Goarth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hmm arkadaşım bu işi böyle şey yarışına çevirmeyelim gentilmen olalım ama napalım bükemediğimiz elli öperiz ama para sorun değil :) ayrıca erkeklern asla red etmeceği şeyi vaad etmiosun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 eheheh :P ne rekabati canım olmadı senle bi pati günü ayarlarız birlikte gideriz aslında hmm :) bi ö.m yi kontrol etsen :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bi tane zenci bulun ilk o ölsün. sonra da hiç ayrılmadan kaçın direk...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 @Goart@Bellow benim oldugum yere kızlar benden once varır.. beni kızdırmayın sıranızı elinizden alırım =)[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 önemli olan kız deil :P ortam ehehehe nese belki duruma göre bizim başka planlarımız olabilir :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 arkadaşlar ilgi güzel ama bu seneyi malesef arkla özel geçirmek istedik istersenz seneye hep beraber bütün paticik gideriz veya en azından bahara doğru tekrar veya çounluun sağlandıı bi zaman gider şarap-biramızı içer mangal yaparz! para dert deil onu goarth da verir:P (bellow alınma cnm dışardanda tanıorm kendisini=)) goarth çım ztn kız arkımla gidicem yavrucum ayrıca bi fanteziye gerek yok şimdilik.. amaç korku filmi fln deil yani 1-2 defa kızlar korkutulabilir belki ama asıl amaç güzel vakit geçirmek, romantik bi akşam yaşamak çok deişik fikirler var aklımızda o evle sınırlı kalmayan(fikir satılı:P) yakıcaz şöminemizi açıcaz şöle slow şarkılar muhtemelen oldies, içicez şarabımızı keyif yapıcaz yani gidebilirsem bi şekilde izlenimleride anlatırım sizde ilerde sevgililerinize bi kıyak yaparsınız=) ondan bana ev bulmama yardım edin!=)[signature][hline]ride the winds of change with tyrael.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 tyrael guzel duşunmuşsun cidden.. işalla bulursun bi evde, ii vakıt geçirirsiniz. kıskandım ulen, özendim hatta bende yapıcam böle bişiy..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Evet yardım edin adama, hadi ulan az kaldı yılbaşına :)[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bu konu yüzünden uyamadım arkadaşlar bolu tarafında otel numarası bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Tyrael, 28 Kasım 2005 23:01 tarihinde demiş ki: amaç korku filmi fln deil yani 1-2 defa kızlar korkutulabilir belki ama asıl amaç güzel vakit geçirmek,...vs...keyif yapıcaz yani gidebilirsem bi şekilde izlenimleride anlatırım sizde ilerde sevgililerinize bi kıyak yaparsınız=) Dağ evinde geçen korku filmleride böyle başlıyor, aman diyeyim.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Ardeth, 28 Kasım 2005 18:46 tarihinde demiş ki: korku filmi mi çekeceksiniz? buda bir çeşit fantazi örnegidir =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 tuzla taraflarındada var aslında ama ...[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yer fark etmez sadece dağlık,tepelik işte o romantizimi,sinerjiyi yakalayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 valla ben her yılbaşında sevglmle program yaparm geçen yılda bi arkların evinde sarıla sarıla uyuduk.. vrmı sevgiliyle uyumak gibisi[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 tyrael ve dagda romantik bi yilbasi gecesi =D biz de belki yapabilirsek yine gecen seneki gibi yilbasinda kemer country de olcaz. ben de arastiriyim bakiym uygun fyata kiralanabilecek yer var midir diye de neden bolu? =]] ps: sominenin karsisinda sarap icmek yerine yilbasi gecesi sc yapalim diyorum =D[signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now Fuck the presents might as well throw em out Fuck all those kisses it didnt mean jack Fuck you, you ho, I dont want you back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Valla Bolu Sünnet gölünde var öyle evler, istersen dağ havası, hemen evlerin yanında göl var. Evlet 2 katlı 4 yatak var, ama rutubetliydi ortam o kötü bayağı[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 madorca şöle olsn dağ başında şömine önünde şarabımızı yudumlarken sc!=) yannız ertesi gün kızlardan ayrılma durumu var bu seni pek memnun etmez zannedersem özellikle seni=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hala cvp olmaması beni derinden yaralıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bence unut sen bu işi.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 eğer adana da olsaydınız bizim bir dağ evimiz var alaturka biyer tğm eşyalar 60-70 lerden[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 caydınmı lem :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 caydık heralde kesin olmamakla beraber 1000euro dan aşaı bulamazsn fln gibi laflar edildi tırstım.. başka fikirlere açıım hatta bi topic açim du bakalm[signature][hline]ride the winds of change with tyrael.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar