wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Beyler, Bilemiyorum yasak mi degil mi, ancak Tayyip Erdogan'a yonelik bir karikatur vardi, sanirim Penguende. Cizer 3 ay hapis cezasi almisti... Sanirim Erdogan bir kara kedi olarka gosteriliyordu karikaturde... Umarim bu kadar bilgiden ne demek istedigimi anladiniz. Bu karikature ihtiyacim var. Bir cok internet sitesinde aradim ancak cogu karikaturu silmis ya da kapatilmis. Elinde bu karikaturu olan, ya da bunun linkini bulan, bana yollayabilir mi? Buraya upload ederseniz de olur. 800*600 kalitesinde ya da daha yuksek olursa sevinirim, bir kagit yaziyorum, bunun kapaginda kullanmayai dusunuyorum. Tesekkurler... NOT: Siyasal icerikli bir konu, siyasal tartismaya donusmesse sevinirim... Tek istedigim karikaturu bulabilmek.[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 taklaya gelmeyelim[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 http://yeniakrep.kktc.net/yeniakrep/yeniakrep32.pdf[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Cok sagol... Konu artik istege bagli kilitlenebilir.[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hay allahım ya abrı sız yapmayın bunu basın yayınozgurlugu demokrası ıfade ozgurlugu dıyen mınarelerı sungu kubbesı mıgfer basbakanımız tamamen ıfade ozgurlugune karsı demokrasıye akrsı sozde bagımsız mahkemede allahın garıban karıkaturıstını madara edıyor dunyada bıur ılktır bu gıdın avrupaya bakın ne bıcım cızıyorlar polıtıkacılarını amerıakda bush kıclı kalemlık yaptılar kalemı bushun kıcına sokuyordunuz kullanım olarak fılan yada ıngılterede tony blaır baskılı tuvalet kagıtları var hergun kullanıo ınsanalr bızde ıse akrıkaturıst musa akrt tayyıp erdogan kafalı kedı cızdıgı ıcın ceza alıyor turbanda ıfade ozgurlugu dıyen bushbakanımız konu lkendınden ve cıkarlarından baskalarına gelınce medya ve ıfade ozguırlugunu tanımıyor bıle yok bısey olurmuysmuta yok ceza alınırmıymısta bu kafalarla bu herıfler turkıyeyı yenı bır istibtad donemıne sokucaklar[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 senenin ilk aylarından birinde cünety özdemirin (5N 1K) başbakan ile 24 saati izlemiştim de. orda kendini şöle savunuo. işte orda hakaret varmış. mesela adamın biri kahvede vermiş veriştirmiş bize, onu mesela hoş görüoruz. avukatlarımız onu hakkında ihtar hazırlıyorlar ama ben mahkemeye vermek istemiyorum, onaylamıyorum, vermiyoruz onnarı. ama burda medya üzerinden hakaret var, şahsıma karşı. böle adamın savunması. benim katıldığım yer şu: bir başbakan deil de, bir türk vatandaşı dierini dava edebilir, adalet karşısında eşit olarak yargılanırlar. ama tabi burda durum başbakan, ve onun emrindeki mahkemeler ile gariban bir karikatürist olayına dönüo :D bush da onnarı dava edebilir. bu kişiye kalmış. onun ahlakına kalmış dava edip etmemek. bu yasal bi süreç burda sıfatlar olmamalı. eğer ki bu dava'nın üstesinden bile tarafsız olarak kalkabilen bir hukuk sitemimiz varsa amerika halt yemiş. bunun ispatının ilk evresi oalrak başbakan bir vatandaş olarak, başka bir vatandaşı bilmem ne ihlalinden felan haklı bi şekilde dava etti, eğer ki yargı da tarafsız işlerse süper. burda ne başbakanı tutuom ki asla tayyipci deilimdir :D ne de karikatürüsti tutuom. ama bunun ifade özgürlüğü ile alakası yok. tek değişken yönetici kişinin kendi görüşüdür. türkiye ne amerika olabilir ne ingiltere. burda tek eksik adaletin bağımsız bir organ olması. eğer bağımsız kalırsa hiç sorun yok. isterse amerikada bush haftanın belirli saatlerinde vaşington sokaklarında çıplak dolaşsın. o onların düşünce ve kültür yapısıdır.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 konuyu açan arkadaş bir ricada bulunmuş o ricanın dışına çıkıp tartışmak yerine, yeni bir konu açmak daha iyi değil mi? yoksa herkes kendine göre cümleler hazırladı, herkesde yazabilir, ama konunun amacı ve içeriği ile uyumlu deil. bunun dışında bişey yazmanız yasak deildir büyük ihtimal, fakat bana pek doğru gelmedi [Bu mesaj forgiver tarafından 05 Aralık 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 pfff... politik aktivizm guzel bir sey, ancak burada yer verilmiyor arkadaslar, Kimsenin basini derdi sokmayayim, tartisma yapacaksaniz ozel mesaj yoluyla yapin... Ben alacagimi aldin kimsenin bosu bosuna cani yanmasin[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 kedi karikatürü ilk penguende çıkmamıştı başka bi (sanırım gazete) basında çıkmıştı. bunun üzerine çizer para cezası almıştı. Penguendeki çizerler belki inadına belkide protesto amaçlı kapak sayfasını erdoğana benzeyen hayvanlarla doldurmuştu (kurbağayı ve ineği çok sevmiştim.) bunun üzerine penguen çizerleride sanırım dergi olarak para cezası almıştı. hapis cezası söz konusu olmamıştı sadece mahkeme için ankaraya kadar gitmeleri gerekmişti 1-2 çizerin. bunları verilen linktekini inceleyemeden (PDF açamıyorum) yazdım orda yazıyosa kusura bakma. ayrıca aklımda kalanları yazdım hatalarım olabilir yazına katkısı olur umarım. http://www.aksiyon.com.tr/detay.php?id=20309 karikatüristin ismini unutmuştum yukarda musa akrt'ı yazdığını görünce arattım bunu buldum http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=147482 bu da penguen diye aratınca çıkan haber. Tekrardan kağıdında başarılar. [signature][hline]Alo-matik Pati - ? [Bu mesaj Alo-matik tarafından 05 Aralık 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 amma korkaksınız ya basım ne derde gırıcek bu ulkede demokrası var ehrkes gorusunu ıstedıgı gıbı belırtebılır osman kenklerın monarsısı ve totalıter rejımlerı gıdelı 83 kusur sene oluyor basbakana kedı cızılmıs onu tartısmaktanmı korkucaz sovyetler bırlıgımı burası basbakan hakkıdna kotu konusan esrarengız bıcımde kaybolucak ortadan cesur olun azıcık kaldıkı cesaretlede alakası yok haklar verılmez alınır hakkınız olan konusma ozgurlugunu resmen herıflerın elıne verıyorsunuz adamalr ulkeyı amerıkaya satsa mustahaktır sızın gıbılere[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar